Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Van der Brugge makelaar Werkendam

Wist u dat de gemeente Werkendam ruim 10.000 huishoudens kent? Bent u één van de ruim 27.000 inwoners of heeft u juist de woning van uw dromen in deze gemeente gevonden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van der Brugge makelaar Werkendam is namelijk uw makelaar in Werkendam en omliggende regio’s. We nemen de verkoop van uw woning graag uit handen en helpen u met liefde bij het vinden van uw nieuwe adres. Hoe we dat al meer dan 35 jaar succesvol doen? Daar vertellen we met trots meer over.

Makelaar Werkendam

Uw makelaar in Werkendam, de grootste van de regio

Regionaal de grootste én de sterkste. Dat zijn we niet zomaar geworden. Sinds jaar en dag verkopen we de meeste woningen in Werkendam en omstreken. Dit begint met het feit dat we niet alleen het grootste aanbod woningen hebben, maar ook de meeste potentiële kopers. Want zonder kopers, geen verkoop. Deze potentiële kopers en verkopers proberen we zo goed mogelijk met elkaar te matchen.

Onze aanpak

Onze aanpak komt voort uit een echte winnaarsmentaliteit: elke dag opnieuw de beste willen zijn. En winnaars wachten niet af. Om dit door te voeren in de koop of verkoop van uw huis, beseffen we dat er gewerkt moet worden. Hoe we dat aanpakken? Daar betrekken we u graag bij.

  • We doen aan gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling, waarna u hopelijk besluit uw woning met Van der Brugge Makelaardij in Werkendam te verkopen;
  • Onze collega’s komen de details van uw woning “opnemen”. Zo kunnen we pakkende verkoopteksten schrijven en aantrekkelijke foto’s presenteren in de unieke brochure over uw woning;
  • De aanvragen voor deze brochures bellen we trouwens allemaal na;
  • Daarnaast presenteren we uw woning op onze eigen website en Social Media, maar ook op Funda en andere grote websites;
  • Om het bereik te vergroten, adverteren we ook met uw woning op de achterpagina van regionale kranten én in onze eigen Woonkrant;
  • Ten slotte maken we goed gebruik van onze raametalages in Werkendam, maar ook in onze andere vestigingen in Gorinchem en Leerdam.

Makelaar Werkendam: In ieder opzicht een match

Wij proberen de wensen van onze kopers en de woningen van onze verkopers zo goed mogelijk te leren kennen. Alleen op die manier kunnen we zorgen voor de perfecte match. Door persoonlijk en servicegericht te werk te gaan, hopen wij dat u zich thuis voelt bij uw makelaar in Werkendam. We denken graag met u mee. In ieder opzicht een match, dus.

Wilt u snel aan de slag met de verkoop van uw woning of heeft u behoefte aan wat meer informatie? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Ons werkgebied

Van der Brugge, de grootste makelaar in de regio. Onze vestigingen zijn gevestigd in Gorinchem, Leerdam en Werkendam. Wij zijn voornamelijk actief op de woningmarkt in Acquoy, Alblasserdam, Arkel, Asperen, Brandwijk, Dussen, Gorinchem, Haaften, Hardinxveld-Giessendam, Herwijnen, Hoogblokland, Kedichem, Leerdam, Nooderloos, Rijswijk (NB), Sleeuwijk, Sliedrecht, Spijk, Sint Willebrord, Veen, Vuren, Werkendam, Woudrichem en nog veel meer plaatsen.

Benieuwd naar ons woningaanbod in Werkendam? Bekijk ons aanbod