0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Nieuwe Es 213

SLEEUWIJK
€ 370.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 80 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 2014

Omschrijving

Comfortabel wonen in het levendige dorpscentrum van Sleeuwijk, centraler kun je niet wonen

We hebben weer een mooi instapklaar appartement in verkoop met energielabel A.
In dit mooie 3-kamer hoekappartement gelegen aan een hippe en gezellige winkelpromenade creëer je een thuis waar je tot rust komt en tegelijkertijd zicht hebt op het gezellige en levendige dorpshart van Sleeuwijk. Er is hier altijd wat te beleven. Stap de deur uit en vind binnen no time de leukste winkels en restaurants. Trakteer jezelf op een terrasje voor de deur, haal een warme pizza bij de pizzeria of trek je terug op je eigen privéterras.

Volledig voorzien van alle gemakken en smaakvol afgewerkt
Het appartement gesitueerd op de 2e verdieping met mooie hoekligging is breed en licht en voorzien van een ruime woonkamer met airconditioning en een praktische open keuken. De loggia die aan de woonkamer grenst, is georiënteerd op het zuiden. Heerlijk om daar op een zomerse dag van de zon te genieten. Daarnaast zijn er twee comfortabele slaapkamers, een grote badkamer en een royale berging. Je hebt uitzicht op de winkelpromenade en het plein.

Alle dagelijkse voorzieningen onder handbereik
Qua locatie kun je je geen betere plek wensen. Het centrale dorpsplein heeft een gevarieerd aanbod aan winkels en restaurants. Ook voor verse croissantjes loopt je zo even naar de bakker. De supermarkt in de Nieuwe S ligt direct aan het dorpsplein, in een fraai pand dat eruit ziet als het lokale raadhuis. Handig voor de dagelijkse boodschappen, ze hebben er alles wat je nodig hebt – en meer. Dus ook als je eens echt wilt uitpakken voor een diner, zit je daar goed. En maak je geen zorgen als je de melk of suiker bent vergeten. De Albert Heijn is vlakbij!

Highlights:
•Woonoppervlakte 80 m2
•Bouwjaar 2014
•Ideaal voor levensloopbestendig wonen
•Energielabel A
•Airconditioning
•Rolluiken
•Laminaat vloeren
•Zonnig loggia balkon op het zuiden met doorkijk
•Fijne woonkamer met mooi lichtinval
•Open keuken met apparatuur
•2 slaapkamers
•Technische ruimte/wasruimte
•Separaat toilet;
•Grote betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel + hoge kast
•Compleet geïsoleerd en HR++ beglazing
•Hardhouten kozijnen
•Mechanische ventilatie
•Zonnepanelen t.b.v. de algemene ruimte
•Actieve en gezonde VVE, bijdrage € 111,85 per maand
•Een (fietsen)berging op de begane grond
•Instapklaar

Begane grond:
Het gehele gebouw maakt een zeer verzorgde indruk. Je komt binnen aan de zijde van de parkeerplaatsen. Centrale entree met bellentableau, intercominstallatie voorzien van videofoon, brievenbussen en toegang tot de trapopgang en liftinstallatie. Ook is de (fietsen)berging vanuit de hal bereikbaar. Op het parkeerterrein kun je eenvoudig je auto parkeren en er is ook de toegang tot de containerruimte.

2e verdieping:
Het appartement is mooi op een hoek gesitueerd. Wanneer je de woning vanaf de galerij binnenstapt zie je een lange hal waar de deuren van de woonkamer, het toilet, de badkamer en de twee slaapkamers op uitkomen. Het gehele appartement is voorzien van laminaatvloeren.

Woonkamer met keuken
Aan het einde van de hal bereik je de lichte woonkamer met open keuken (36 m2). De rechte keuken is uitstekend gesitueerd in de woonkamer zodat je tijdens het koken in contact staat met de rest van de ruimte. Daarbij beschikt deze over een rechte keuken met lichte kastfronten en inbouwapparatuur zoals een 5-pits gascomfort, een schuine rvs afzuigkap, een combi oven, koelkast en een vaatwasmachine. De ruimte is voorzien van comfortabele airconditioning. Daarbij gaat je hart sneller kloppen van het grote zonnige loggia balkon, bereikbaar via een terrasdeur.

Loggia balkon
Van vroeg tot laat een uitzicht om van te houden!
Grenzend aan de woonkamer vind je het inpandige balkon op het zuiden met een mooie doorkijk op het plein door de hoekligging. Deze fijne buitenruimte biedt een perfecte oppervlakte van 7,8 m2 zodat je een fijne loungehoek kan creëren.

Technische ruimte
De technische ruimte is bereikbaar vanuit de woonkamer en beschikt over witgoedaansluitingen, mechanische ventilatie en de opstelplaats van de HR-combiketel.

2 slaapkamers
Het appartement beschikt over twee slaapkamers (14,8 m2 en 8,5 m2) voorzien van grote en hoge draai-/kiep raampartijen waardoor ze allebei een goede lichtinval hebben. De grote slaapkamer is perfect te gebruiken als hoofdslaapkamer met plek voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast (overname). De tweede, kleinere slaapkamer is ook zeer handig en onder andere te gebruiken als werkruimte, kinder- of logeerkamer of een handige ruimte voor je fitnessapparatuur.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer (5,5 m2) is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met spiegel en naastgelegen hoge badkamerkast. Het toilet is separaat en direct toegankelijk vanuit de hal.

Kortom, het is hier heerlijk, praktisch én veilig wonen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de mogelijkheden op deze fijne plek; centraler kun je niet wonen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 2014
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In het centrum

Indeling

Woonoppervlakte 80 m²
Inhoud 232 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse A
Energie einddatum maandag 9 december 2024
Isolatie Volledig geïsoleerd, hr glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Box

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Plat dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rolluiken, lift, airconditioning, natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

Gemeente Werkendam
Sectie S
Perceelnummer 3146
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen