0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Acacialaan 40

SLEEUWIJK
€ 350.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 103 m2
  • Perceeloppervlakte 226 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1984

Omschrijving

Een super plek onder de zon! Deze ruime hoekwoning met tuin op het zuiden en eigen kapconstructie ligt aan een rustige straat met voor de deur een voetpad en groenstrook. De woning heeft een fijne woonkamer met uitzicht over de achtertuin. Verder beschikt de woning over een half- open keuken, een complete badkamer en 4 slaapkamers! Maar als kers op de taart is toch wel de ruime zonnige tuin (7.5 x 14 m) op het zuiden om heerlijk te genieten. Wellicht is dit het huis dat je hart gaat stelen. Wij zijn graag je matchmaker en laten je de Acacialaan 40 met veel plezier live zien.

INDELING BEGANE GROND
Bij binnenkomst heb je direct een goed beeld van deze fijne woning. De entree verleent toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De keurige toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. De fijne woonkamer heeft voldoende ruimte voor een zitgedeelte en een eetgedeelte. Het zitgedeelte is gerealiseerd aan de achterzijde van de woning, zodat je een leuk uitzicht hebt over de keurige achtertuin. In de woonkamer is een handige trapkast gerealiseerd, hier heb je voldoende bergruimte. De ideale plek voor bijvoorbeeld de stofzuiger en de boodschappen. De half-open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze hoekkeuken is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur, onder andere een koel-vriescombinatie, een vaatwasser, combi oven/magnetron, 5 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Door de lades en kasten is er voldoende bergruimte.

INDELING EERSTE VERDIEPING
De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en in de royale (ouder)slaapkamer is er ruim plaats voor een op maat gemaakte kast (blijft achter). De andere slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De badkamer vormt het hart van deze verdieping. In deze badkamer is een ligbad met douche en glazen deur, een zwevend tweede toilet en een wastafelmeubel gerealiseerd. Natuurlijke ventilatie via een kiepraam.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping betreft een volwaardige verdieping met 1 slaapkamer en een overloop. Op de ruime overloop is aansluiting voor de wasmachine gerealiseerd. Ook bevindt zich hier de opstelplaats van de CV-ketel, type Remeha.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuiden. Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar kun je heerlijk genieten van deze onderhoudsvrije tuin welke is voorzien van een terras, borders en kunstgras. Door de geplaatste schuttingen (met achterom) kun je genieten van optimale privacy. De stenen fietsenberging is achterin de tuin gelegen, daarnaast is een tweede berging geplaatst.

(Fietsen)berging
De stenen berging is gelegen aan de achterzijde van de tuin. Hier is voldoende ruimte voor het stallen van een aantal fietsen. Afmeting 2.50 x 3.90 m.

Heerlijk dorp
Alle dagelijkse voorzieningen liggen om de hoek, dat scheelt elke week tijd. Sleeuwijk is een geliefd dorp met vele voorzieningen en sinds 1 januari 2019 valt het onder de gemeente Altena. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningenniveau, zoals het winkelcentrum “De Nieuwe Es” met een AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad. Het heeft een rijk verenigingsleven, veel sportclubs, een jachthaven, een pontverbinding met Gorinchem en op een steenworp afstand van de schitterende uiterwaarden waar je heerlijk kunt wandelen of aan een strandje kan zitten. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte aansluiting. Sleeuwijk ligt zeer gunstig nabij de A27 en A15. Bij de op-/afrit "De Tol" zijn veel carpool plaatsen en bushaltes (o.a. interliner Breda-Utrecht).

Kortom
Ben jij die rustzoeker, levensgenieter, zonaanbidder of zoek jij al tijden naar een ruim huis op een fijne plek? Dan laten we je de Acacialaan 40 graag een keer live zien!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Hoekwoning
Bouwjaar 1984
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Aan een rustige weg, in een woonwijk, vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte 103 m²
Perceeloppervlakte 226 m²
Inhoud 368 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum maandag 30 december 2030
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 105 m²
Ligging hoofdtuin Zuid
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Kadastrale gegevens

Gemeente Sleeuwijk
Sectie S
Perceelnummer 1548
Oppervlakte 226 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
PLR55485
Interesse in deze woning?

Dionne helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen