0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Dorpsweg 58

HOORNAAR
€ 489.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 108 m2
  • Perceeloppervlakte 670 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1959

Omschrijving

Wat een droomplek, direct grenzend aan het water en aan de landerijen met prachtig weids uitzicht!
Wonen op een geliefde, landelijke locatie en een boot in de achtertuin? Dat kan uitstekend op deze schitterende plek. Vanuit de tuin kun je met je boot de Giessen op of in de winter de Molentocht schaatsen! De locatie heeft de voordelen van het dorp en de ruimte en de vrijheid van de polder. Deze tweekapper met garage en slaapkamer op de begane grond is gelegen op een perceel van 670 m² en schitterend gesitueerd aan het water en vrij uitzicht aan de achterzijde over de uitgestrekte landerijen. Eenmaal binnen maak je kennis met de verschillende leefruimtes en 4 fijne slaapkamers. De zeer diepe tuin (34 m) met een frisgroen gazon omzoomd door water is volledig in harmonie met het landschap. Hier heb je een prachtig uitzicht over het weiland waarin 's zomers de koeien staan te grazen.

Indeling begane grond
Parkeren doe je op eigen terrein (meerdere auto’s). Via de oprijlaan bereik je de voordeur. Hier kom je in de hal met vide welke toegang verleent tot de woonkamer en keuken, de toiletruimte, de trapkast, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet met fonteintje. De woonkamer heeft een goede lichtinval en er is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een grote eettafel, een zithoek en er is een gezellige houtkachel. De vloer is afgewerkt met laminaat. De dichte keuken is voorzien van keukenapparatuur, onder andere een koelkast, een oven, een gaskookplaat en een afzuigkap. Door de lades en kasten is er voldoende bergruimte. In de praktische bijkeuken, grenzend aan de keuken, zijn de aansluitingen voor witgoed en de opstelplaats van de CV-ketel te vinden. Via de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar.

Slaapkamer begane grond
In de aanbouw is een extra slaapkamer gerealiseerd.

Indeling eerste verdieping
De overloop verleent toegang tot de 3 comfortabele slaapkamers en de badkamer. De (ouder)slaapkamer met toegang tot het balkon en de tweede slaapkamer zijn gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche en een wastafel.

Garage
De vrijstaande houten garage is voorzien van een kanteldeur en loopdeur en is bereikbaar via de carport. Aan de rechterzijde is een berging gerealiseerd.

Tuin
Droomtuin van 34 meter diep en riante voortuin! Een mooie mix van water, gazon, beplanting, diverse fruitbomen, een notenboom en sierbestrating heet je welkom. Met een gunstige diepe ligging kun je hier op een zomerdag de hele dag buiten zitten. De tuin is ingericht met een terras grenzend aan de woning en ook nog een terras aan het water. Daarnaast is er nog een botenlift en tuinkas.

Ligging:
Hoornaar ligt langs het riviertje De Giessen in de gemeente Molenlanden. De schilderachtige lintbebouwing, die het dorp kenmerkt, bevat veel oude boerderijen en woonhuizen. Van de vele poldermolens die de Alblasserwaard rijk is, vinden we een viertal rondom Hoornaar.
In het dorp vind je een compleet voorzieningenniveau met betrekking tot de eerste levensbehoeften, medische zorg, twee basisscholen, een supermarkt, uitgebreide sportfaciliteiten. Ook ligt op nabije afstand de recreatieplas de Donk. Daarnaast vind je op korte afstand het uitgebreide en gezellige stadscentrum van Gorinchem (minder dan 5 km). De centrale geografische ligging van Hoornaar vlakbij het knooppunt van de A15 en A27 bij Gorinchem is zonder meer gunstig te noemen. Steden als Rotterdam, Breda, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn in ongeveer 35 autominuten bereikbaar. Amsterdam is slechts 45 minuten verwijderd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1959
Bouwvorm Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte 108 m²
Perceeloppervlakte 670 m²
Inhoud 380 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse F
Energie einddatum woensdag 15 februari 2034
Isolatie Muurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Achterom Nee
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Vrijstaand hout, carport

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Plat dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Airconditioning, rookkanaal

Kadastrale gegevens

Gemeente Hoornaar
Sectie B
Perceelnummer 549
Oppervlakte 670 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen