0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

De Schans 51

HOORNAAR
€ 419.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 152 m2
  • Perceeloppervlakte 225 m2
  • Aantal slaapkamers 5
  • Bouwjaar 1970

Omschrijving

HEERLIJK WONEN IN EEN LEVENSLOOPBESTENDIGE FORS UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAP WONING

Veel licht & ruimte!
Charmante, degelijke 2-onder-1-kap woning met forse uitbouw aan de achterzijde. De beschikbare leefruimte op de begane grond is in alle opzichten zeer verrassend! Door de aanbouw aan de achterzijde is de woning gelijkvloers te bewonen en ingericht met een slaapkamer en aangrenzende badkamer op de begane grond alsmede een grote tuingerichte woonkeuken met schuifpui naar de tuin. Het is een lekker groot huis, in totaal zijn er 5 slaapkamers, een werkkamer en twee badkamers aanwezig. Als kers op taart is er nog een fijne tuin op het zuidwesten. Het huis is altijd goed bijgehouden, echter heeft het weer wat welverdiende liefde nodig. Wie maakt van deze woning zijn/haar droompaleis?

INDELING BEGANE GROND
Via je eigen voortuin met oprit heb je toegang tot de berging (voormalige garage) en de voordeur met overkapping. De hal zorgt voor een fijne binnenkomst. Hier bevindt zich de toiletruimte met zwevend toilet, meterkast, trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De begane grondvloer is afgewerkt met laminaat en de aanbouw is voorzien van vloerverwarming.

WOONKAMER MET UITGEBOUWDE WOONKEUKEN
Groot, groter, grootst is hier wel van toepassing. De uitgebouwde leefruimte van 57 m2 is voorzien van een zitgedeelte aan de voorzijde bij de gezellige houtkachel en een fijne woonkeuken met schuifpui naar de tuin aan de achterzijde. Hier kun je samen met het gezin genieten van extra leefruimte en er is ruim plaats voor een eettafel, ideaal voor gezellige diners. De moderne hoekkeuken met donkere houtlook kastfronten is mooi gecombineerd met een houten aanrechtblad en apparatuur o.a. een zwart Falkonfornuis van 90 cm breed met vijf branders en drie ovens (hetelucht en grill), een afzuigkap, een koelkast en een vaatwasmachine.

Slaapkamer en badkamer begane grond - uitgebouwd aan de achterzijde van de garage
Vanuit de woonkeuken is de tuingerichte slaapkamer 18 m2 met aangrenzende badkamer 6,3 m2 op de begane grond bereikbaar. De badkamer is ingericht met een douchecabine, zwevend toilet en wastafelmeubel. Een ideale multifunctionele ruimte waar je kinderen of ouders (mantelzorg) zelfstandig naast je kunnen wonen of jij op termijn gelijkvloers kunt gaan wonen.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, een vaste kast, 3 slaapkamers (2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde), een badkamer en de trapopgang naar de verdieping. De badkamer is voorzien van een douche, staand toilet en een wastafel.

INDELING TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is ingericht met een overloop en een vijfde slaapkamer (14 m²) met dakraam. Dan is er nog een klein kamertje met vaste kast en dakraam, dit is een ideale ruimte om te gebruiken als studeerkamer. Er is veel bergruimte aanwezig achter de knieschotten door middel van schuifkasten.

TUIN
Kavel 225 m²
De achtertuin meet circa 8 x 9 m (lxb) en is ingericht met een vlonderterras en gazon. In de achtertuin, met ligging op het (zuid)westen kun je tijdens de eerste zonnestralen van het jaar al snel in de tuin vertoeven.

BERGING
De voormalige garage is verkleind en ingericht als berging van 8 m2 met kanteldeur aan de voorzijde.

GOED OM TE WETEN
•De aanbouw (keuken, slaapkamer en badkamer) is goed geïsoleerd en voorzien van cpl. begane grond + vloerverwarming. Tevens de bovenkant van de aanbouw beneden cpl. geïsoleerd
•In 2016 zijn de spouwmuren geïsoleerd door een erkend bedrijf, factuur aanwezig
•De c.v.-ketel is van voor 2014, maar wordt elk jaar gecontroleerd en geïnspecteerd
•De rechterarm van de zonwering werkt niet goed
•Grote kast in de woonkamer blijft achter

DICHTBIJ VOORZIENINGEN
Hoornaar is een heel fijn dorp om te wonen. Hoornaar ligt langs het riviertje De Giessen in de gemeente Molenlanden. De schilderachtige lintbebouwing, die het dorp kenmerkt, bevat veel oude boerderijen en woonhuizen. Voor een boodschap hoef je nooit ver. In het dorp vind je een compleet voorzieningenniveau met betrekking tot de eerste levensbehoeften, medische zorg, twee basisscholen, een supermarkt en uitgebreide sportfaciliteiten. Op korte afstand vind je het uitgebreide en gezellige stadscentrum van Gorinchem (minder dan 5 km). De centrale geografische ligging van Hoornaar vlakbij het knooppunt van de A-15 en A-27 bij Gorinchem is zonder meer gunstig te noemen. Steden als Rotterdam, Breda, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn in ongeveer 35 autominuten bereikbaar. Amsterdam is slechts 45 minuten verwijderd.

Wij nodigen je van harte uit om deze mooie uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met eigen ogen te bewonderen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder één kapwoning
Bouwjaar 1970
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 152 m²
Perceeloppervlakte 225 m²
Inhoud 466 m³
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum maandag 22 juni 2026
Isolatie Muurisolatie, dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 72 m²
Ligging hoofdtuin West
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Normaal

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Inpandig

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, dakraam

Kadastrale gegevens

Gemeente Hoornaar
Sectie B
Perceelnummer 480
Oppervlakte 225 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_9_PLFX3467
Interesse in deze woning?

Robert helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen