0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

De zes molens 84

HOORNAAR
€ 365.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 80 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 2014

Omschrijving

Landelijk wonen in een kleinschalige en veilige omgeving aan de rand van het polderlandschap

Wilt u veilig wonen in een levensloopbestendig gasloos drie-kamer appartement in een unieke omgeving, omringd door rust en prachtige natuur? Het speelse complex 'de Zes Molens' biedt u de mogelijkheid om te wonen in een mooi vormgegeven gebouw geïnspireerd op de omliggende herenboerderijen met hedendaags wooncomfort midden in de dorpskern van Hoornaar. Vanuit het appartement en vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen en haar omgeving. Het appartement is geheel voorzien van vloerverwarming en uitgerust met een collectief warmte-koudesysteem (WKO). Er is een collectieve bergruimte aanwezig voor het stallen van de fiets. De gemeenschappelijke ruimtes, de inrichting van het terrein en de lift zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Hier kunt u lang zelfstandig blijven wonen.

INDELING

Begane grond
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau met videofooninstallatie. Via dubbele automatische rolstoelvriendelijke deuren is via de tochtsluis de hal bereikbaar met toegang tot de liften. Ook bevindt zich hier het restaurant.

Appartement 2e verdieping
Entree, royale hal, meterkast, garderobekast, toegang tot de woonkamer met open keuken, loggia balkon, 2 slaapkamers, inpandige betegelde binnenberging-/wasruimte met keukenkastje, Miele wasmachine (blijft achter) en opstelplaats van de warmtepomp en boiler, de complete badkamer en een separate toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet en fontein. Het gehele appartement is voorzien van keurige laminaatvloeren gecombineerd met vloerverwarming én koeling.

Woonkamer met uniek polderzicht
We gaan naar de lichte woonkamer van 30m2 waar het oog gelijk wordt getrokken naar het prachtige uitzicht op de landelijke omgeving. Doordat het appartement op een hoek is gesitueerd heeft het veel lichtinval door de diverse draai-/kiepramen. Het loggia balkon is via een deur met hordeur vanuit de woonkamer bereikbaar maar ook vanuit de slaapkamer via een schuifpui. Het loggia balkon is 6,4 m² groot met prachtig uitzicht over de landerijen en haar omgeving. In de winter is er zicht op de ijsbaan Juliana. De open keuken is voorzien van een keurige keukenopstelling (2014) met inbouwapparatuur zoals een koelkast, een magnetron, vaatwasmachine (circa 4 jaar geleden vernieuwd), inductie kookplaat en afzuigkap.

2 slaapkamers en luxe badkamer
Beide slaapkamers (16 en 7m²) hebben een mooie lichtinval. De hoofdslaapkamer met schuifpui naar het loggia balkon staat in verbinding met de woonkamer via een schuifdeur. Ook de inbouw kledingkast blijft achter. Tevens is vanuit de hoofdslaapkamer via een schuifdeur toegang tot badkamer met faciliteiten als gemakkelijk toegankelijke douchecabine met wandbeugels, tweede toilet en een wastafelmeubel met spiegel. De badkamer is rolstoeltoegankelijk, vanuit een slaapkamer bereikbaar en vanaf de hal.

Goed om te weten:
•Woonoppervlakte 80m2
•Videofoon installatie aanwezig
•Het gehele appartement is rolstoeltoegankelijk
•Gemeenschappelijke voorzieningen zijn inpandig bereikbaar
•Laminaat vloeren
•Duurzame materialen, kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en aluminium
•Collectieve fietsenberging
•Compleet geïsoleerd en geheel voorzien van vloerverwarming
•Er is een collectief duurzaam WKO-warmtesysteem dat ook kan koelen
•Warmwater voor de badkamer en keuken via een aparte boiler (vernieuwd in 2024)
•Er zijn ruim voldoende openbare parkeervakken aanwezig en een laadpaal voor een elektrische auto
•Balkon op het oosten met fraai uitzicht over de landerijen
•In de winter is er een levendig uitzicht op de schaatsbaan Juliana
•Bijdrage V.v.E. € 264,38 ,-- per maand (prijspeil 2023)

De Zes Molens
In Hoornaar is het woonzorgcomplex ‘De Zes Molens’ in opdracht van woningstichting KleurrijkWonen gebouwd aan de Lage Giessen en opgeleverd in 2014. Dit unieke complex ligt in een wonderschone en landelijke omgeving en laat niets te wensen over. Het complex bestaat uit huurappartementen voor 55-plussers, 2 koopappartementen (particulier eigendom), appartementen voor cliënten van Syndion en zorgappartementen voor cliënten van De Lange Wei.

Wonen, zorg, ontspanning en plezier zijn hier verenigd
Een geweldige visie over een samenleving waarin mensen werkelijk met elkaar in contact komen en er voor elkaar zijn. De bewoners kunnen rekenen op een compleet aanbod van wonen, zorg- en dienstverlening. In de koopappartementen wordt geen 24-uurs zorg verleend. Er is altijd de prettige zekerheid van hulp als er (wat) meer zorg nodig is. In een landelijke omgeving kunt u wonen in een kleinschalige en veilige omgeving waar op loopafstand diverse voorzieningen zijn zoals de Plus-supermarkt en huisartsenpraktijk. “Never a dull moment”. Niks moet, alles mag! Er zijn diverse gemeenschappelijke ruimtes met een restaurant en een ontmoetingsruimte, hier kunt u gezellig een kopje koffie drinken of een hapje eten. Er worden veel activiteiten georganiseerd. Ook zijn er diverse faciliteiten zoals een jeu de boulesbaan, fitnessruimte en een bibliotheek.

Laat u verrassen door dit prachtige appartement en alle mogelijkheden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 2014
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging Vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 80 m²
Inhoud 263 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 1

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum zondag 15 januari 2034
Isolatie Volledig geïsoleerd
Warmwater Elektrische boiler eigendom
Verwarming Vloerverwarming geheel, aardwarmte

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, buitenzonwering

Kadastrale gegevens

Gemeente Hoornaar
Sectie B
Perceelnummer 1190
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_3_PLFX3313
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen