0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Westwagenstraat 80

GORINCHEM
€ 385.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 121 m2
  • Aantal slaapkamers 2
  • Bouwjaar 1938

Omschrijving

Een echte stadsparel met 2 dakterrassen en boordevol sfeer!
Jouw geluk kan niet op! Deze dubbele, gave jaren ‘30 bovenwoning in het centrum van Gorinchem met prachtige originele details is werkelijk een pareltje en zo mooi gestyled! De stijlvolle afwerking en het moderne comfort zorgen ervoor dat je de woning direct kunt betrekken.

En…, het huis is groot!
De totale oppervlakte is 121 m2. Maar ontdek ook het elegante glas in lood in de schuifdeuren, de paneeldeuren, balkenplafonds, houten vloerdelen en de statige hoekschouw met art-deco tegels. De kamer en-suite biedt een sfeervolle setting terwijl de uitgebouwde keuken een perfecte balans tussen historische details en modern comfort creëert. Ook de eetkamer is een plaatje met dubbele deuren naar het grote dakterras, ideaal voor ontspanning in de zomer. Op de eerste verdieping wachten twee grote slaapkamers, waaronder een master bedroom met deur naar het tweede dakterras. De luxe badkamer straalt klasse uit met mooie zwarte accenten. Zodra je de deur uitstapt sta je in het centrum voor een gezellig middagje op het terras en lopend ben je zo bij de stadswallen en het treinstation. Ontdek een thuis vol luxe en mogelijkheden!

Highlights:
•Energielabel B
•De koelkast, afzuigkap, oven en vaatwasmachine zijn in 2018 vervangen
•Het woonhuis/appartement is voorzien van dubbele beglazing met geluidswerende folie tussen het glas aan de voorzijde
•CV- ketel, type Nefit TrendLine II HRC 30/CW5, bouwjaar 2018
•Complete, luxe badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel
•2 dakterrassen
•De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt € 75,- per maand.
•Vereniging van Eigenaars Westwagenstraat 78/80 en Melkheul 9 te Gorinchem.
•Kadastraal bekend gemeente Gorinchem, sectie D, nummer 4172, Index A2. Beschermd stads- of dorpsgezicht
•Het gehele appartement is voorzien van karakteristieke eigenschappen
•De woning valt in Gorinchem onder de bekende monumentenwet 1988 beschermd stadsgezicht
•In de gehele binnenstad is het betaald parkeren. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op korte afstand van de woning o.a. Melkheul, Kanselpoortweg en parkeergarage Kazerneplein zijn goed bereikbaar
•In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden

INDELING BEGANE GROND
Warm onthaal. De eigen voordeur bevindt zich op de begane grond, hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping en er is voldoende ruimte voor een fiets of kinderwagen.

INDELING WOONVERDIEPING
Op deze verdieping tref je een ruime hal met toilet en toegang tot het woongedeelte.

Woonkamer met een fijne woonsfeer!
De mooie hoekschouw met art-deco tegels en houtkachel vormt het middelpunt in de smaakvolle zitkamer aan de voorzijde. Zet hier een lekkere stoel of chaise longue naast en je komt helemaal tot rust met een goed boek. Door de grote ramen heb je hier een overvloed aan licht, wat deze ruimte tot een fijne en comfortabele plek maakt. De mix van modern, klassiek en authentiek komt in deze woning samen en zorgt voor een sfeervol en prikkelend interieur. Via de klassieke en-suite deuren met kunstig glas in lood, geflankeerd door een inbouwkast, betreed je de ruime eetkamer. Hier is een gezellige eethoek met lange tafel gecreëerd waar je uren door kan brengen met elkaar. De dubbele openslaande deuren geven direct toegang aan een heerlijk dakterras van 20 m2. Deze verborgen parel is tijdens de zomerse dagen een fantastische toevoeging aan de leefruimte. Er is voldoende ruimte voor een grote loungeset. Vanuit de eetkamer is een doorloop gemaakt naar de uitgebouwde keuken.

De L-vormige keuken is royaal opgesteld in de ruimte en voorzien van houtlook kastfronten gecombineerd met een donker hardstenen aanrechtblad met diverse inbouwapparatuur o.a. een gascomfort, schouw afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en een vaatwasmachine. Vanuit de keuken heb je eveneens toegang tot het dakterras waar je in de ochtend even een lekker kopje koffie kan drinken aan de bar vanwege de zon die opkomt in het voor- tot najaar.

INDELING TWEEDE SLAAPVERDIEPING
De ruime overloop verleent toegang tot het balkon, 2 fijne slaapkamers, de badkamer, c.v. ruimte en de wasruimte met witgoedaansluitingen. Beide slaapkamers zijn ruim van formaat en voorzien van inbouwkasten. Via de overloop en de slaapkamer aan de achterzijde bereik je het tweede dakterras/balkon.

Badkamer, een echte eyecatcher
De luxe moderne badkamer straalt klasse uit met zijn rustgevende tinten. Het Whirlpool ligbad nodigt uit tot ontspanning maar op de momenten waarop je iets minder tijd hebt is de douchecabine een perfecte optie om je op te frissen. Het elegante antieke meubel in Scandinavisch vintage design is vervaardigd tot badkamermeubel met dubbele waskommen, inbouwkranen en bijpassende zwarte ronde spiegels biedt voldoende ruimte om je toiletspullen op te bergen. Dan is er nog een tweede toilet en een designradiator aanwezig.

Twee dakterrassen, wat een feest
Het eerste dakterras is gesitueerd op de eerste verdieping en meet 20 m2, voorzien van een buitenkast en berging. Het tweede dakterras is gesitueerd op de tweede verdieping en meet
6 m2, voorzien van composiet vlonder planken. Of je nu geniet van een zonnige ochtend met een kopje koffie, een gezellige borrel met vrienden of een romantische avond onder de sterrenhemel, de dakterrassen bieden de perfecte setting voor diverse belevenissen.

Ligging
Dit is een kans om de levendige energie van Gorinchem te omarmen in een fijne dubbele jaren '30 bovenwoning, omringd door alle voorzieningen die deze dynamische stad te bieden heeft.

De woning ligt op één van de meest prominente plekken in de binnenstad, op loopafstand van de stadswallen. Wonen in het historische stadshart van Gorinchem heeft alleen maar voordelen: een unieke sfeer en alles letterlijk, onder handbereik. Winkels, terrasjes, het NS-station, restaurants, bibliotheek, museum en havens voor plezierjachten. Een ligging die privacy, rust en veiligheid waarborgt, terwijl het centrum, natuur, cultuur en uitvalswegen nagenoeg om de hoek voorhanden zijn. De grote steden Rotterdam, Utrecht, Breda en ’s Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd (A15 en A27).

Wij nodigen je van harte uit om deze dubbele jaren '30 bovenwoning (appartementsrecht) in Gorinchem met eigen ogen te bewonderen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Appartement
Bouwjaar 1938
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In het centrum

Indeling

Woonoppervlakte 121 m²
Inhoud 403 m³
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal woonlagen 2

Energie

Energieklasse B
Energie einddatum dinsdag 24 januari 2034
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel, houtkachel

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Betaald parkeren

Dak

Dak Samengesteld dak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Mechanische ventilatie, rookkanaal, schuifpui

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie D
Perceelnummer 4172
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_12_PLFX3508-3
Interesse in deze woning?

Chanel helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen