0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

W. de Vries Robbeweg 54

GORINCHEM
€ 295.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 84 m2
  • Perceeloppervlakte 100 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 1919

Omschrijving

In de startblokken! We mogen een leuke starterswoning aanbieden op een gewilde locatie! Dit toffe woonhuis uit 1919 ligt net buiten het centrum van Gorinchem met alle voorzieningen in de directe nabijheid. De woonoppervlakte van maar liefst 84 m² wordt verdeeld over een woonkamer, moderne keuken, badkamer en 3 fijne slaapkamers + twee dakkapellen. Aan de achterzijde is er een ruime berging. De onderhoudsvriendelijke tuin ligt op het zuidoosten. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging!

Indeling begane grond
Parkeren kan voor de woning in de straat. Via de voortuin is de voordeur bereikbaar. Bij binnenkomst heb je direct een goed beeld van deze leuke woning. De entree geeft toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. De doorzon woonkamer heeft door de grote raampartijen met dubbele beglazing veel lichtinval en biedt een leuk uitzicht over de achtertuin en de voorgelegen straat. Dan zijn er nog twee handige kasten aanwezig waarin in één de wasmachine staat. De moderne keuken heeft veel bergruimte in de kasten en laden. Aan apparatuur is aanwezig een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en een combioven. Via een deur in de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Indeling eerste verdieping
De overloop met ruime bergkast geeft toegang tot drie fijne slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde en één slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de twee dakkapellen is deze verdieping extra groot. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel en spiegel.

Bergzolder
Via een luik met vlizotrap op de overloop is de bergzolder bereikbaar. Ideale ruimte voor het opbergen van spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Hier is ook de opstelplaats van de CV-ketel, type AWB, bouwjaar 2005.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke tuin met achterom is gesitueerd op het zuidoosten en geeft toegang tot de ruime aangebouwde stenen berging.

Locatie
Dichtbij alle voorzieningen: basisschool met kinderopvang, supermarkt (Nettorama), eetgelegenheden, kapper, fysio- en tandartsenpraktijk zijn allemaal op loopafstand en het centrum van Gorinchem op 3 minuten fietsafstand. De Lingewijk is gelegen ten noorden van het historische centrum van Gorinchem en wordt aan de noordelijke, oostelijke en westelijke zijde globaal begrensd door respectievelijk de A15, Arkelsedijk en het Merwedekanaal. De uitvalswegen A15 (Rotterdam-Nijmegen) en de A27 (Utrecht-Breda) zijn binnen enkele minuten bereikbaar en zijn de grote steden zoals Utrecht, Rotterdam en Breda op prima reisafstand.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 1919
Bouwvorm Bestaande bouw
Ligging In een woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte 84 m²
Perceeloppervlakte 100 m²
Inhoud 325 m³
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal woonlagen 3

Energie

Energieklasse C
Energie einddatum maandag 9 september 2030
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Warmwater Cv ketel
Verwarming Cv ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Hoofdtuin Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin 20 m²
Ligging hoofdtuin Zuid-oost
Achterom Ja
Kwaliteit tuin Verzorgd

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Aangebouwd steen

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Openbaar parkeren

Dak

Dak Zadeldak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

Voorzieningen Rolluiken

Kadastrale gegevens

Gemeente Gorinchem
Sectie F
Perceelnummer 4405
Oppervlakte 100 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_12_PLFX3508-3
Interesse in deze woning?

Chanel helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen