Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Woonreismakelaar José

“Uw persoonlijke reis van huis naar thuis”

Herinnert u zich nog het gevoel toen u de sleutels van uw huidige woning kreeg? Of kijkt u steeds vaker naar koophuizen terwijl u nu nog huurt? Sluit deze woning nog aan bij uw wensen en uw dromen voor de toekomst? Vraagt u zich af of uw woning meer waard is geworden, en welke mogelijkheden daarmee zijn ontstaan? En hoe werkt dat precies met overbieden en verkoop op inschrijving?

Exclusief bij Van der Brugge Makelaardij is er nu de “woonreismakelaar” met het antwoord op al deze vragen. Laten we praten over wonen!

website_v5

Thuis uw woonwensen bespreken

De woonreismakelaar is hét aanspreekpunt voor iedereen die meer wil weten over wat er mogelijk is op woongebied, maar nog niet de stap richting de makelaar heeft gezet. Wij beseffen als geen ander dat verhuizen geen beslissing is die u zomaar maakt. De woonreismakelaar komt daarom geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs om uw al uw woonwensen in kaart te brengen en uw vragen te beantwoorden. Laagdrempelig, ontzorgend en informatief. En dat allemaal bij u op de bank. Van der Brugge Makelaardij brengt het woonadvies namelijk bij u aan huis.

Verder kijken dan alleen Funda

Bent u ook fan van Funda? Kijkt u regelmatig wat het nieuwste aanbod op de huizenmarkt is? Wist u dat meer dan 40 procent van het woningaanbod al verkocht is voordat het op Funda verschijnt? Dat betekent dat u uw droomwoning nooit te zien krijgt. De woonreismakelaar luistert naar al uw wensen en kan deze – als u dat wilt – meteen verwerken in ons zoekerssysteem, waardoor u wordt geïnformeerd zodra een passende woning op de markt komt.

Woonreismakelaar José van Felius

Als makelaar onderscheid ik me door écht naar mensen te luisteren. Ik houd ervan om emotioneel betrokken te zijn bij mijn werk. Daarom vind ik het prachtig om bij de hele woonreis van mensen betrokken te kunnen zijn. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze geholpen zijn en dat ik het voor ze ga regelen. Mijn ambitie is om mensen een goede nachtrust te bezorgen, zonder woonzorgen.

aanspreekpunt-v2

Eén aanspreekpunt

Lijkt het u interessant om eens van gedachten te wisselen over alles wat met wonen te maken heeft? Eén aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen, groot of klein? We kunnen samen bekijken of een waardebepaling voor u interessant is, of uw hypotheek een opfrisser kan gebruiken en wat het juiste moment is om tot concrete verhuisplannen over te gaan. Door bijvoorbeeld nauw samen te werken met Van der Brugge Verzekeringen, de HypotheekWeter en SlimVerhuizen hebben we alles in huis om de aan- en verkoop van uw huis van begin tot eind te begeleiden. Van energielabel, bouwkundige keuring tot de offerte van de schilder, wij regelen het. Als enige makelaar in de regio bieden wij begeleiding vooraf en tijdens de reis die u aflegt naar een nieuwe woning. Van een informatief gesprek tot het overhandigen van de sleutels. Als dat geen gerust gevoel geeft!

Nieuwsgierig naar wat José voor u kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies en neem contact op met José!
📞 06 828 845 69
✉️ jose@vanderbrugge.nl

“Uw persoonlijke reis van huis naar thuis”