Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Waterwonen

Schelluinen Vraagprijs van € 395.000 tot € 515.000
  • Beschikbare woningen3
  • Aantal woningen3

  Omschrijving

  LIGGING
  De woningen in het project Waterwonen worden gerealiseerd in het gemoedelijke dorp Schelluinen, in de provincie Zuid-Holland. Schelluinen telt ongeveer 1.200 inwoners. Kenmerkend voor Schelluinen is de sfeervolle landelijke omgeving met knotwilgen, sloten en fraaie vergezichten. In het dorp zelf zijn verschillende basisscholen, sportverenigingen en speelvoorzieningen te vinden. De historische vestingstad Gorinchem ligt als het ware om
  de hoek, op slechts 4 kilometer afstand. Gezellig winkelen, uit eten, maar ook 12 middelbare scholen bevinden zich allemaal op een fietsafstand van 20 minuten. De ligging bij de snelwegen A15 en A27 zorgt voor optimale bereikbaarheid. Binnen ca. 20 autominuten ben je in Nieuwegein of Dordrecht en binnen 30 autominuten in Rotterdam, Breda of Den Bosch.

  OPZET
  Het plan Waterwonen is onderdeel van de nieuwbouwontwikkeling Schelluinen-Oost. Gelegen aan de oostzijde van Schelluinen. De plandelen Boerenerf en Woonheuvel zijn ondertussen gerealiseerd en bewoond.Het plandeel waterwonen vormt het sluitstuk van deze ontwikkeling. Het plan Waterwonen is ruim opgezet, met een diversiteit aan grote percelen van minimaal 267 m2. Alle woningen grenzen door middel van natuurlijke oevers aan het water. Aan de oostzijde van het plangebied wordt een speeleiland met grondwal aangelegd, dat in gezamenlijk eigendom komt van een aantal van de woningen. Deze planopzet waarborgt en versterkt de huidige karakteristieke waarde op het gebied van groen en water. Er wordt één ontsluitingsweg gemaakt, die wordt aangesloten op de Jan Snouckstraat. Op deze ontsluitingsweg worden ook enkele openbare parkeerplaatsen gerealiseerd.

  WONINGEN
  Waterwonen bestaat uit 11 royale woningen, verdeeld over:
  - 1 vrijstaande woning
  - 10 twee-onder-een-kapwoningen

  Het woonoppervlak van de woningen varieert van circa 137 m2 tot en met 146 m2. Alle woningen beschikken over drie slaapkamers en een riante zolder. De woningen zijn standaard voorzien van o.a. een berging, tegelwerk en sanitair. Iedere woning beschikt over minimaal twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

  Door uitgebreide optiemogelijkheden kunnen de woningen geheel naar eigen wens worden ingedeeld. De woningen in Waterwonen worden conform de laatste duurzaamheidseisen uitgevoerd: een duurzame investering voor zowel de korte als de lange termijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het maakt de woningen ook financieel aantrekkelijk, maar bovenal comfortabel om in te wonen. In de technische omschrijving in deze brochure vindt u alle technische informatie, kenmerken en eigenschappen van de toegepaste installaties.

  Lees de volledige omschrijving

  Kenmerken

  Status Beschikbaar
  Adres 4209 CB Schelluinen
  Beschikbare woningen 3
  Aantal woningen 3
  MVF-4293-0082
  Interesse in deze woning?

  Leo helpt u graag

  Deel dit project

  Woningen

  Bouwnr. Kavels Bouwtype Type Adres Woonoppervlak Kaveloppervlak Slaapkamers Prijs Status
  twee-onder-één-kapwoning Woonhuis Bouwnummer 3, type Rietpluim 2 ong 137 m2 363 m2 3 € 425.000,- v.o.n. Verkocht
  twee-onder-één-kapwoning Woonhuis Bouwnummer 9, type Waterlelie 2 ong 145 m2 267 m2 3 € 402.000,- v.o.n. Verkocht
  twee-onder-één-kapwoning Woonhuis Bouwnummer 8, type Waterlelie 2 ong 145 m2 267 m2 3 € 402.000,- v.o.n. Verkocht

  Ligging

  Meer informatie over dit project? Neem contact met ons