Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Tuinen van Mollenburg vrije kavels, fase 1

Gorinchem Vraagprijs van € 168.010 tot € 175.459

  Omschrijving

  Je eigen droomhuis bouwen!

  Bouwkavels in een groene en waterrijke omgeving

  In samenwerking met de gemeente Gorinchem bieden wij een drietal bouwkavels aan.

  Ken je de Mollenburgseweg? Achter de grote bomen ter hoogte van de Sportlaan lagen vroeger sportvelden. Sinds een aantal jaar wordt het gebied getransformeerd tot populaire woonlocatie. Hier kun je straks in alle rust wonen, maar dan wel met de wetenschap dat je alle bestaande voorzieningen van de wijken Stalkaarsen en Haarwijk om de hoek hebt.

  Het is een gezellige buurt waar kinderen fijn kunnen opgroeien. Overal vind je speelvoorzieningen en prachtige plekken met grote bomen, gras en waterpartijen. Daarbij zijn er in Stalkaarsen en Haarwijk meerdere basisscholen en een middelbare school.

  Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Piazza met zijn ruime winkelaanbod op een paar minuten fietsafstand. De tennisvereniging zit letterlijk om de hoek, maar ook voor het beoefenen van andere sporten zoals voetbal, hockey of fitness hoef je meestal niet langer dan 10 minuten te fietsen.

  Gorinchem is een stad met een rijke historie. Dat vind je onder andere terug in de prachtige vestingwal met zijn bastions uit de 16e eeuw, het voormalige stadhuis op de gezellige Grote Markt met diverse restaurants en terrasjes en natuurlijk de vele karakteristieke straten en steegjes. Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op ongeveer 10 minuten fietsafstand.

  Door de centrale ligging van Gorinchem kun je snelle alle kanten op via de A27, A15 en A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

  Binnen de door de gemeente vastgestelde kaders is er nog veel vrijheid in het aanzicht en het indelen van de woningen.

  Nieuwsgierig geworden? Wij hebben diverse documentatie beschikbaar en vertellen u er graag meer over.

  Lees de volledige omschrijving

  Kenmerken

  Algemene informatie

  Adres Tuinen van Mollenburg, 4205 MA Gorinchem
  MVF-4293-0082
  Interesse in deze woning?

  Leo helpt u graag

  Deel dit project

  Ligging

  Meer informatie over dit project? Neem contact met ons