Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Reeparq

Dordrecht Vraagprijs van € 689.000 tot € 719.000
  • Aantal woningen3

Omschrijving

Project Reeparq
Reeparq, gesitueerd tussen het mooie Wielwijkpark en de karakteristieke Reeweg Zuid. Een plek om volop te genieten van alles wat de directe omgeving te bieden heeft. Een park om de hoek, verschillende winkels op 5 minuten afstand en een uitstekende aansluiting op de rijkswegen A 16 en A 15 via randweg N3. Kortom, genieten van een exclusief groene plek omringd door alle faciliteiten van de stad. Dat maakt wonen hier zo fijn.

Wat een geluk als je mag wonen op zo'n mooie plek, Met je achtertuin aan het water voelt het hier alsof je altijd op vakantie bent. Op deze verrassende stek ben je thuis in een van de vier vrijstaande en energiezuinige parkwoningen elk met twee eigen parkeerplaatsen. Duurzaam en geweldig ruim. Maar liefst zes slaapkamers vind je in deze exclusieve pareltjes. De indeling is praktisch en heeft natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden voor je eigen touch. Zie je jezelf al staan in je droomkeuken? Of heerlijk zonnen in je grote tuin aan het water?
Dit wordt jouw thuis!

De woningen beschikken naast de woonkamer aan de tuin/ parkzijde, over een woonkeuken aan de voorzijde, maar liefst 6 slaapkamers, 2 separate toiletten (begane grond en 1e verdieping) en een badkamer. Tevens beschikt elke woning over een inpandige berging. Elke woning voorziet in 2 parkeerplaatsen op eigen grond. Hiernaast krijgt elke woning een zogenaamde bezoekers parkeerplaats toegewezen.

De voortuinen zijn op het zuiden gesitueerd en de aan een kreek grenzende achtertuinen op het noorden. De woningen zijn aan de achterzijde richting het Wielwijkpark georiënteerd en kunnen met recht 'Parkwoningen' worden genoemd. Aan de overzijde van de kreek worden vrije kavels uitgegeven ten behoeve van zelfbouw (ca. 10 stuks), hierdoor zal het uitzicht veranderen, maar wel parkachtig blijven.

Vanuit de bouw worden de woningen o.a. voorzien in: een warmtepompinstallatie met ingebouwd buffervat, 6 stuks pv panelen (opgenomen in het pannendak), balansventilatie en vloerverwarming. Doelstelling is ten hoogste een EPC van 0,4.

Opleveringsniveau: zonder keuken (uiteraard wel met de nodige aansluitpunten), wanden behang klaar, spuitwerk plafonds, vloertegels in de sanitaire ruimten, evenals wandtegels en sanitair.

Start bouw: Als de financiering van de koper rond is, zal er gestart worden met de bouw van de woning. Dit staat los van het verkoopresultaat van de andere woningen. Met de bouw van kavel 1 wordt binnenkort gestart.
Dus: Kopen = Bouwen = Straks wonen !

Bouwtijd ca. 6 maanden

Uitgebreide verkooppresentatie is via ons kantoor beschikbaar.
Graag maken wij een persoonlijke afspraak hier op kantoor om u verder te informeren.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Status Beschikbaar
Adres 3317 NH Dordrecht
Aantal woningen 3
Heeft u een vraag?

Wij helpen u graag

Deel dit project

Woningen

Bouwnr. Kavels Bouwtype Type Adres Woonoppervlak Kaveloppervlak Slaapkamers Prijs Status
2 vrijstaande woning Woonhuis vrijstaande woning ong 184 m2 406 m2 6 € 689.000,- v.o.n. Verkocht
3 vrijstaande woning Woonhuis vrijstaande woning ong 184 m2 407 m2 6 € 689.000,- v.o.n. Verkocht
4 vrijstaande woning Woonhuis vrijstaande woning ong 184 m2 513 m2 6 € 719.000,- v.o.n. Verkocht

Ligging

Meer informatie over dit project? Neem contact met ons