Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Hoog Dalem - Het Lint - Zilverlinde

Gorinchem Vraagprijs van € 330.000 tot € 630.000

  Omschrijving

  Alle woningen in Het Lint Zilverlinde zijn verkocht.

  Zilverlinde bestaat uit totaal 40 woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoning en een vrijstaande woning. Het Lint is centraal gelegen middenin Hoog Dalem tussen De Donken en De Eilanden. Het Lint is fraai vormgegeven in een parkachtige setting met ruimte voor groen, water en spelen! Dit laatste deelplan in Hoog Dalem bestaat uit verschillende, kleinschalige, woonbuurtjes gescheiden door bomen en struiken die ook in de omgeving voorkomen.

  Het Lint kenmerkt zich door een landelijke lintbebouwing met veel groen en water met behoud van een open karakter. Zo ontstaat ruimte om te spelen, te picknicken en bessen te plukken. Deze groene opzet trekt het oorspronkelijke landschap de wijk in.

  Parkachtige setting en bijzondere architectuur
  Het Lint is het groene middengebied van Hoog Dalem. Tussen de woningen aan de Linten ligt het grote, groene park die sfeer en karakter geeft aan Hoog Dalem. Hier is ruimte om te sporten, te spelen en te recreëren. Zilverlinde wordt een gezellige en autoluwe woonbuurt met een eigentijdse uitstraling.

  Woningtype
  Zoekt u een woning met veel leefruimte? En wilt u nieuw en comfortabel wonen in alle rust zonder het stadse leven te hoeven missen? Verken dan de woningen in Het Lint! Het woningprogramma van de Zilverlinde bestaat uit een mix van 10 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen van ca. 152 – 156 m², 12 twee-onder-één-kapwoningen met garage van ca. 168 – 184 m², 17 rijwoningen van ca. 123 – 147 m² en tenslotte komt er nog 1 vrijstaande woning met garage van 174 m². Alle woningen liggen op ruime percelen die voorzien zijn van mee ontworpen groene erfafscheidingen.

  Duurzaam wonen
  Het Lint denkt ook aan de toekomst en wordt gasloos gerealiseerd. Maar wat betekent dit voor praktisch gezien? Geen CV-ketel, niet meer koken op gas en geen radiatoren in huis. Maar wel een warmtepomp, vloerverwarming en elektrisch koken.
  In de nieuwe woning wordt gebruik gemaakt van een warmtepomp. De warmtepomp zorgt voor de aangename temperatuur in huis én voor warm tapwater. De warmtepomp gebruikt warmte en koude uit de bodem, die daarna wordt overgebracht op de vloerverwarming. Met deze warmte en koude wordt de vloerverwarming op de juiste temperatuur gebracht. In de winter wordt de woning daardoor aangenaam warm, maar in de zomer koel. Want dan werkt het systeem namelijk precies andersom.
  Een gasloze woning gaat verder dan alleen verwarming. Voor een gezond klimaat in de woning is ook een goede ventilatie nodig. Een veel toegepast ventilatiesysteem is balansventilatie. Balansventilatie zorgt voor de toevoer van verse, gefilterde buitenlucht naar binnen en vervuilde binnenlucht naar buiten. Tegelijkertijd wordt maar liefst 95% van de warmte die naar buiten gaat overgedragen op de verse lucht die naar binnen wordt geblazen. Hierdoor heeft de vers aangevoerde lucht nagenoeg dezelfde temperatuur als de kamertemperatuur. Dit zorgt voor meer wooncomfort en minder verwarmingskosten!
  Voor de werking van de diverse apparaten is elektriciteit nodig. Deze energie kan worden opgewekt via de zonnepanelen op het dak.

  Een duurzame woning biedt niet alleen een financieel voordeel voor je energierekening. Ook hypotheekverstrekkers denken graag mee. In veel gevallen bieden zij een extra rentekorting aan of een hoger financieringsbedrag.

  Op dit moment zijn alle bouwnummers onder optie.

  Indien u verdere informatie wenst kunt u contact opnemen met Stefan Schreuder, 06-27045804 of mail naar stefan@vanderbrugge.nl

  Lees de volledige omschrijving

  Kenmerken

  Status Verkocht
  Adres 4208 AA Gorinchem
  Heeft u een vraag?

  Wij helpen u graag

  Deel dit project

  Ligging

  Meer informatie over dit project? Neem contact met ons