Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Engelenweide te Herwijnen - Bouwnummer 13

Herwijnen Vraagprijs: € 399.000,- v.o.n.
  • Woonoppervlakte 159 m2
  • Perceeloppervlakte 318 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 2020

Omschrijving

6 twee-onder-één-kap woningen in het project Engelenweide.

WONEN IN ENGELENWEIDE
Engelenweide, het nieuwe stukje Herwijnen, en misschien wel een van de mooiste plekjes. Onderdeel van het project zijn deze 6 twee-onder-één kap woningen en worden volledig gasloos opgeleverd. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 159 m2 en worden voorzien van een garage en parkeren op eigen terrein. De woningen zijn voorzien van een tuin op het westen en aan de voorzijde zijn de woningen voorzien van een groen uitzicht.

De woningen zijn in de basis erg ruim door een diepe woonkamer van circa 10,5 meter diep. De woningen worden afgewerkt met een fraaie badkamer en toilet. Met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer op de zolder is deze woning een goede investering voor een fijne toekomst.

Grote steden binnen handbereik.
Werkt u in de grote stad of komt u daar graag? Ook dan is Herwijnen een prima uitvalsbasis, want u zit binnen afzienbare tijd op de Rijksweg A15, A2 en A27. In de file staan? Niet nodig, want het openbaar vervoernetwerk is prima geregeld!

Gasloos wonen!
De woning wordt geheel gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp installatie inclusief verticalenbodemwisselaar en PV panelen. De installaties worden gehuurd met een huurprijs van €179,- per maand, via Klimaatgarant en vormen geen onderdeel van de VON prijs (prijspeil 2019). De installatie kan afgekocht worden bij Klimaatgarant voor een afkoopsom van €16.167,- Deze prijs is incl. 5 jaar onderhoud na oplevering.

EPC 0 woning:
De woningen van het project worden opgeleverd met een EPC 0. Dit houdt in dat de woning energieneutraal is en alle gebouwgebonden energie zelf opwekt. Gebouw gebonden energiegebruik is het energiegebruik dat direct afhankelijk is van hoe de woning is gebouwd en welke installaties aanwezig zijn, bijvoorbeeld voor verwarming en ventilatie. De energierekening van deze woningen bestaat enkel uit het gebruiksgebonden energieverbruik, dit is enkel het energieverbruik van apparaten die bewoners zelf meenemen in het gebouw. Bijvoorbeeld wasmachines, koelkast en computers. Kortom, bij normaal energieverbruik bent u gegarandeerd van een lage energierekening!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemene informatie

Perceeloppervlakte 318 m2
Totale woonoppervlakte 159 m2
Type constructie Traditioneel
Bouwjaar 2020
Inhoud 569 m3
Bouwlagen 3

Indeling

Kamers 5
Slaapkamers 3
MVF-4293-0082
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Deel deze woning

Vergelijkbare woningen