Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

De Eilanden Fase 2: Kolonel - Bouwnummer 268

Gorinchem Vraagprijs: € 493.075,- v.o.n.
  • Woonoppervlakte 171 m2
  • Perceeloppervlakte 334 m2
  • Aantal slaapkamers 3
  • Bouwjaar 2018

Omschrijving

De woning is voorzien van een garage, dakkapel, omloop tuin, uitbouw van 1,20 m, openslaande deuren en vloerverwarming 2e verdieping.

De Eilanden fase 2 bestaat uit totaal 76 woningen en ligt in het noordelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen Centrum Hoog Dalem en fase 1 van De Eilanden. Fase 2 van De Eilanden zal net als fase 1 worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het wordt gekenmerkt door besloten buurtjes met veel ruimte en speelvoorzieningen. Door de vele groene hofjes en bomen ervaart u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland met mooi uitzicht op het water of het groen.

ROBUUSTE ARCHITECTUUR
De architectuur van de woningen past in de oorsprong van het gebied van de Hollandse Waterlinie. Het is een mix robuuste architectuur met grote ramen en erkers, overstekken, topgevels en verspringende gevels maar ook met een landelijke stijl met veranda’s en houtwerk op de gevels. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren in één van de diverse openbare parkeerkoffers parkeren of op eigen terrein.

43 NIEUWBOUW WONINGEN
Fase 2 zal in twee fases in verkoop gaan. Fase 2.1 bestaat uit 43 woningen. Het woningprogramma van de 1e fase bestaat uit een mix van 34 rijwoningen variërend van 115 m2 tot en met 165 m2 (van 5,40 meter, 5,70 meter of van 6,00 meter breed waarvan een enkele woning met garage). De woningen hebben diepe tuinen gelegen op het noorden, oosten westen of zuid-westen. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast komen er 4 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen met garage variërend van 156 m2 tot en met 177 m2. Tenslotte komt er nog 1 vrijstaande woningen met garage. De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben riante kavels en liggen op het oosten of zuiden met uitzicht op het water en/of het groen.

Fase 2 van De Eilanden zal geheel gasloos zijn. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst. De hoge energieprestatie in dit project wordt onder andere bereikt door de woningen te voorzien van elektrische combiwarmtepompen. De combinatie van zo’n warmtepomp, een goede isolatie van de woning en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen zorgt voor een zeer energiezuinige woning. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Doordat de warmtepomp ook de mogelijkheid biedt de woning te koelen heeft u niet alleen een zeer energiezuinige woning, maar ook een zeer comfortabele woning. Op deze website en in de online brochure vindt u hier meer informatie over.

Naast de unieke ligging en mooie en bijzondere architectuur bieden de woningen van binnen nog veel meer! Elke woning is namelijk naar uw eigen woonsmaak in te delen en in te richten met de woonconfigurator. Kies straks uw “Place” in de woonconfigurator en stel uw woning samen. Eerst bepaalt u of u een uitbouw, dakkapel of andere uitbreidingsoptie wilt. Daarna gaat u de indelingen per verdieping kiezen. De standaard indeling is slechts een basis, er is veel meer mogelijk. In “style” kiest u de afwerking van uw woning en in “Values” kunt u uit nog meer waardevolle meerwerkopties kiezen. Het resultaat van uw zelf samengestelde woning ziet u in “Choice” inclusief prijzen en tekening. Zo weet u gelijk hoe uw woning er uit gaat zien en wat de kosten zijn, ideaal toch?

BINNENKORT START VERKOOP
Binnenkort start de online verkoop van fase 2.1. U kunt zich nu alvast via de woonconfigurator en de online brochure oriënteren voor uw droomwoning die geheel voldoet aan uw woonwensen. U kunt zich nu alvast inschrijven als belangstellende en aangeven welk woningtype uw voorkeur heeft. Wij houden u dan ook op de hoogte over de start van de verkoop en u ontvangt dan een nieuwsbrief met een persoonlijke link voor de online verkoop.
http://www.hoogdalem.nl/belangstelling-de-eilanden/

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemene informatie

Ligging Wijk
Perceeloppervlakte 334 m2
Totale woonoppervlakte 171 m2
Bouwjaar 2018
Inhoud 658 m3
Bouwlagen 3

Indeling

Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
WC 2
Tuin oriëntatie West
Tuin kwaliteit Aan te leggen

Comfort

Winkel in de buurt Ja
School in de buurt Ja
Snelweg in de buurt Ja
Openbaar vervoer in de buurt Ja
0088405977
Interesse in deze woning?

Annemieke helpt u graag

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Deel deze woning

Vergelijkbare woningen