Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Dalemse Veste Hoog Dalem

Gorinchem Vraagprijs van € 1.129 tot € 1.199

  Omschrijving

  Project Dalemse Veste

  Dalemse Veste is een prachtig nieuwbouwproject met 84 luxe huurappartementen voor 55-plussers. Dalemse Veste is gelegen op een unieke locatie in een parkachtige setting in Gorinchem. Dalemse Veste is gelegen op steenworp afstand van Winkelcentrum Hoog Dalem, een eerstelijns zorgcentrum en bushaltes.

  Wonen in Dalemse Veste betekent wonen in een groene, veilige en levendige omgeving. Dalemse Veste is meer dan alleen wonen, het is leven. Naast uw luxe afgewerkte huurappartement kunt u gebruik maken van de vele gezamelijke faciliteiten die Dalemse Veste biedt. Op deze manier kunt u mensen ontmoeten wanneer u dat wilt. Dalemse veste beschikt over een gezamelijke woonkamer met leefkeuken, tv-hoek en biljardtafel. Daarnaast kunt u rustig een boekje lezen in de gemeenschappelijke bibliotheek of genieten van het zonnetje op een van de dakterrassen. Heeft u groene vingers? Er is een prachtige tuin aangelegd met onder andere een moestuin. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats in de inpandige parkeergarage en er is een ruime fietsenstalling en stalling voor elektrische voertuigen.

  Dalemse Veste is een Comfor Wonen locatie. Comfor Wonen biedt een vernieuwende en inspirerende woonomgeving met gemeenschappelijke faciliteiten. Naar behoefte bieden we extra services en zorg.

  Voor meer informatie kijk op www.dalemseveste.nl

  Lees de volledige omschrijving

  Kenmerken

  Status Beschikbaar
  Adres 4208 CJ Gorinchem
  Heeft u een vraag?

  Wij helpen u graag

  Deel dit project

  Ligging

  Meer informatie over dit project? Neem contact met ons