Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Plantsoen 20A

Gorinchem Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
  • Perceeloppervlakte 2000 m2

Omschrijving

Uw eigen droomhuis bouwen? Wie zelf bouwt op een nieuw perceel, kan zijn of haar wensen geheel in vervulling laten gaan en heeft zijn droom binnen handbereik. Op een van de mooiste plekjes in Gorinchem is deze riante bouwkavel van ca. 2.000 m² te koop. De kavel is gesitueerd op goede stand in de lommerrijke wijk 'Oude Hoven' aan het mooie Plantsoen-Orakellaantje-Lindelaantje. Een gewilde buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag. Een parkachtige woonplek, waar u naar eigen wens een woning kan bouwen.

Ligging
Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A 27, A 15 en de A 2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. De woning is gelegen in de prettige Haarwijk in een oase van rust, een typische jaren 30 wijk, dichtbij het centrum. Deze wijk is voorzien van alle denkbare faciliteiten, zoals een winkelcentrum “Piazza Center”, sportcomplex, scholen en een apotheek, welke op loopafstand van de woning zijn gelegen. Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op slechts een paar loopminuten en kent diverse winkelpromenades en de Grote Markt met zijn gezellige terrassen en horecagelegenheden.

Lindelaantje / nostalgie
Het Lindelaantje ligt achter het treinstation. Dit laantje wat vroeger bekend stond als het 'Vrijerslaantje', is een mooi idyllisch laantje met veel pracht en praal o.a. eenden, ganzen, diverse vogels, bomen, planten, gewassen en volkstuintjes

Het mooiste huis bouw je zelf, maar uiteraard gelden ook in dit plan (bouw)regels waaraan de woning dient te voldoen. In het bestemmingsplan Haarwijk-Zuid zijn onder andere voorschriften opgenomen voor de maximale bouwhoogte van 6 meter en het bebouwingspercentage etc.

Verdere interesse?
Neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden door te spreken.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemene informatie

Ligging Wijk, residentieël
Perceeloppervlakte 2000 m2
Type constructie Traditioneel
Bouwlagen 2
MVF-6252-0199_Hires Pieter
Interesse in deze woning?

Pieter helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen