Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Enk 10

Vuren Vraagprijs: € 275.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 103 m2
  • Perceeloppervlakte 359 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1966

Omschrijving

Een (t)huis zonder trappen, wel zo makkelijk! Geen zin in een appartement omdat u geniet van het buitenleven? Kom dan eens kijken bij deze sfeervolle patiobungalow met garage. Een unieke combinatie! Gelijkvloers wonen in een patiobungalow met o.a. 4 slaapkamers, aparte keuken, bijkeuken en een lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer, keuken en slaapkamer loopt u zo de eigen tuin in. Koester de verwarmende zonnestralen in je eigen besloten patio tuin die gelegen is op het zonnige zuiden. Hier zit je zo beschut, dat je zelfs in de winter in het zonnetje kunt zitten. Deze woning is netjes onderhouden maar in de loop der jaren is de tijd een beetje stil blijven staan en zal op meerdere punten gemoderniseerd moeten worden. Een huis volop potentie om uiteindelijk jouw buitenkansje te worden zonder traplopen.

INDELING PATIO BUNGALOW

Entree – ca 4.4 m²
Via een bestraat pad is de voordeur bereikbaar. Vanuit de hal is de woonkamer alsmede de lange gang naar de slaapvleugel bereikbaar. Ook is hier de meterkast, het toilet en een garderobe ruimte aanwezig. Voer: plavuizen, bruin.

Toilet – ca. 1.2 m²
Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: lichte tegels. Wanden: deels betegeld in een lichte kleurstelling met decor tegels.

Woonkamer – ca 28 m²
Je ziet aan diverse keuzes van de architect dat het woongenot steeds centraal heeft gestaan. Ook deze woonkamer is heerlijk ruim en sfeervol met grote lichtramen aan de voorzijde en een schuifpui naar de patio tuin. Je woont als het ware in de tuin. Een heerlijke royale zithoek is gecreëerd bij de schoon metselwerk open haard met plateau. Vanuit de woonkamer is door middel van een rechte toogverbinding de keuken bereikbaar. Vloer: plavuizen, bruin. Plafond: balken, wit.

Keuken – ca 6.5 m²
Vanuit de woonkamer komt u direct in de keuken terecht met deur naar de achtertuin. De L-vormige keuken is voorzien van bewerkte roomkleurige keuken kastjes met betegeld aanrechtblad en dito achterwand. De keuken is gedateerd en voorzien van apparatuur o.a. 4-pits gaskookplaat, een oven, vaatwasmachine, koelkast en afzuigkap. .

SLAAPVLEUGEL

Lange gang – ca. 9.4 m²
Aan deze gang grenzen 4 slaapkamers, de bijkeuken en de badkamer.

Badkamer – ca. 5.5 m²
De badkamer is praktisch ingericht en voorzien van een doucheruimte met deur, een zwevend tweede toilet en een wastafelmeubel. Verwarming door middel van een design radiator. Vloer: tegels, blauw/wit. Wanden: tegels, blauw/wit. Plafond: Aluminium delen.

Bijkeuken/technische ruimte/wasruimte – ca 4.9 m²
De bijkeuken is voorzien van aansluitingen voor de was-/droog apparatuur alsmede een opstelplaats van de C.V. ketel, combiketel, type Nefit, bouwjaar 2010. Vloer: tegels, bruin gemêleerd.

Slaapkamer 1 – ca 12.6 m²
De ouderslaapkamer is royaal opgesteld en voorzien van een driedeurs schuifwandkast. Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een loopdeur naar de patio tuin. Ook is er een deur naar slaapkamer 2/kantoor met doorgang tot de wasruimte. Vloer: tegels, licht. Wanden: lichtblauw gesausd. Plafond: stucwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 8.2 m²
Deze slaapkamer is aan het einde van de hal gesitueerd en thans ingericht als kantoor. Tevens bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer. Lichtraam in de achtergevel (zuidzijde). Via een harmonicadeur is de wasruimte bereikbaar. Vloer: tegels, bruin gemêleerd. Wanden: stuc/plaatwerk. Plafond: houten schroten.

Slaapkamer 3 – ca 6.6 m²
De derde slaapkamer is gesitueerd aan de tuinzijde. Vloer: tapijt. Wanden: plaatwerk/behang. Plafond: schroten, wit.

Slaapkamer 4 – ca 8.2 m²
En de laatste slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de tuinzijde. Vloer: tapijt. Wanden: stucwerk/schroten. Plafond: schroten, wit.

BUITENOM

Tuin, een heerlijke privé buitenruimte pal op het zuiden
De totale kavel heeft een oppervlakte van 359 m² en is ingericht met sierstraatwerk, borders met diverse planten, lounge overkapping en een plantenkast. De achterzijde grenst aan een sloot. Optimale bezonning op het zuiden. Naast de woning (westzijde) loopt een strook grond naar de voorzijde welke afgesloten wordt door middel van een poort.

Garage – ca 14.7 m²
De garage heeft een afmeting van circa 2.59 x 4.49 m (binnenmaat) en is achterom bereikbaar via de tuin. Tevens is de garage voorzien van dubbele openslaande deuren. Op de oprit is plaats voor 1 auto. In de garage is eventueel ook plaats voor 1 auto.

Isolatie
De woning is op getrokken van cellenbetonblokken en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Het platte dak is voorzien van bitumen dakbedekking.

GOED OM TE WETEN

Bouwkundig rapport ter inzage
Er is een bouwkundig rapport op aanvraag beschikbaar.

Onderhoudstoestand woning
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en daardoor koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan (53) jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen aanwezig zijn.

Asbestclausule
Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving special maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Ligging
De gemeente West Betuwe is gelegen in het prachtige rivierengebied tussen de Linge en de Waal, centraal in Nederland. De gemeente West Betuwe is een plattelandsgemeente en heeft de liefhebber van rust, recreatie en ruimte veel te bieden.

Vuren is met circa 2000 inwoners een rustig dorp. In het kleinschalige centrum om de hoek van de woning kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, kinderopvang en basisonderwijs. Ook om te sporten hoeft u het dorp niet uit; het dorp kent verschillende sportclubs en heeft een actief verenigingsleven.

Door de centrale ligging nabij de snelwegen A2, A15 en A27 zijn grote steden als Den Bosch, Utrecht, Rotterdam en Breda binnen 30 minuten te bereiken. Er is een goede busverbinding met Gorinchem en Geldermalsen.

Wellicht bent u die starter die de mouwen opstroopt om van deze woning zijn of haar paleisje te maken. Wij laten u in ieder geval graag alle mogelijkheden zien die de woning biedt.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemene informatie

Beschikbaar vanaf In overleg
Ligging Aan rustige weg
Perceeloppervlakte 359 m2
Perceelbreedte 13,5 m
Perceeldiepte 26,59 m
Bebouwde oppervlakte. 117 m2
Totale woonoppervlakte 103 m2
Bouwjaar 1966
Inhoud 421,3 m3
Gevelbreedte 12 m
Bouwlagen 1
Overige inpandige ruimte 14,7 m2
Algemene staat Om op te knappen

Indeling

Kamers 6
Slaapkamers 4
Badkamers 1
WC 2
Woonkamer 28 m2
Keuken 6,5 m2
Tuin 100 m2
Tuin breedte 6,5 m
Tuin diepte 15 m
Tuin oriëntatie Zuid
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage types Steen aangebouwd
Parking 1

Comfort

Winkel in de buurt Ja
School in de buurt Ja
Snelweg in de buurt Ja
Openbaar vervoer in de buurt Ja
Raamwerk Hout
Dak Plat dak
Beglazing Gedeeltelijk dubbel
Verwarming Centrale verwarming, open haard
Isolatie Geen isolatie
MVF-6252-0190_LR Stefan
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen