Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht

Dokter Bauerstraat 13

Gorinchem Vraagprijs: € 215.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 119 m2
  • Perceeloppervlakte 179 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1975

Omschrijving

Op een rustige locatie, aan de buitenrand in de wijk “Stalkaarsen” gelegen royale eengezinswoning met flinke voor en achtertuin en stenen berging die binnendoor bereikbaar is. De achtertuin grenst aan een brede groenstrook. De woning is voorzien van 4 slaapkamers en geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het pand ligt in de ruim opgezette wijk Stalkaarsen, in de directe nabijheid van scholen, winkels en overige voorzieningen. Deze voormalige huurwoning is gesitueerd in een fraaie, rustige woonwijk en heeft een beetje extra liefde en aandacht nodig.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 5.6 m²
Deze entree verleent toegang tot de woonkamer, de berging en de trapopgang naar de verdieping. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (4 groepen) en het toilet. Vloer: tegels.

Toiletruimte
De toiletruimte voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels.

Woonkamer – ca. 28 m²
Zeer royale doorzon woonkamer met veel lichtinval. Vanuit deze ruimte is de keuken bereikbaar alsmede een voorraadkast. Via de achterdeur is de zonnige achtertuin te bereiken. Vloer: laminaat en tegels.

Keuken – ca. 10.8 m²
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een groot lichtraam met leuk uitzicht op de voortuin. De rechte keukenopstelling is voorzien van een beige keukenblok gecombineerd met een kunststof aanrechtblad waarin een dubbele spoelunit is opgenomen. De achterwand is betegeld met beige tegels. Vloer: tegels.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 4.9 m²
Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Tevens is er een vaste kast aanwezig. Vloer: beton.

Slaapkamer 1 – ca. 13.6 m²
Deze royale ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: beton.

Slaapkamer 2 – 11.3 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: beton.

Slaapkamer 3 – ca. 8 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: beton.

Badkamer – ca. 4,3 m²
De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien een ligbad, een tweede toilet en een wastafel met spiegelkast. Ook is hier de wasmachine aansluiting aanwezig. Ventilatie door middel van een klepraampje. De badkamer is geheel betegeld.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Voorzolder – ca. 8 m²
Via de open trapopgang is de voorzolder/overloop met klein dakraam bereikbaar. Hier is de CV opstelplaats met de gasgestookte Intergas combi-ketel, bouwjaar 2010. Deze voorzolder verleent toegang tot de vierde slaapkamer. Vloer: beton.

Slaapkamer 4 – ca. 15.7 m²
De royale vierde slaapkamer is voorzien van een groot dakraam, waardoor dit een heerlijk lichte ruimte is. Achter de knieschotten is er veel bergruimte gecreëerd. Vloer: beton.

ALGEMEEN

Tuin
De tuin is gesitueerd op het westen. De achtertuin is bestraat met sierstenen en heeft vrolijke borders. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen, u zit er volledig vrij. In de ruime voortuin is een extra houten berging geplaatst.

Stenen berging – ca. 6.1 m²
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een berging. Deze praktische ruimte is zowel van buiten als van binnen bereikbaar.

Ligging
De wijk Stalkaarsen heeft een zéér gunstige ligging ten opzicht van het winkelcentrum PIAZZA, scholen, sportvelden, ziekenhuis en de uitvalswegen A 27 en A 15 gelegen. Kortom een ideale gezinswoning.

Onderhoud
De woning is geheel voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing en is redelijk onderhouden. Toch blijft er genoeg over om deze woning geheel naar uw eigen hand te zetten. Gezien de scherpe prijs is dit de ideale woning voor de starter of doe-het-zelver.

Bijzonderheden
Notaris: Projectnotaris van toepassing. Omdat het hier om ouder onroerend goed gaat en de eigenaar er zelf nooit heeft gewoond (voormalige huurwoning) worden door de verkoper de onderstaande clausules en bepalingen opgenomen in de koopovereenkomst.

Staat van het onroerend goed, gebruik
Aan de verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Onderhoudstoestand woning
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en daardoor koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemene informatie

Beschikbaar vanaf Onmiddellijk
Ligging Wijk, aan rustige weg
Perceeloppervlakte 179 m2
Perceelbreedte 29,8 m
Perceeldiepte 6 m
Bebouwde oppervlakte. 56 m2
Totale woonoppervlakte 119 m2
Bouwjaar 1975
Inhoud 418 m3
Gevelbreedte 3,5 m
Bouwlagen 3
Overige inpandige ruimte 6,1 m2
Externe bergruimte 7,3 m2
Algemene staat Om op te knappen

Indeling

Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 1
WC 2
Woonkamer 28 m2
Keuken 10,8 m2
Tuin 123 m2
Tuin breedte 6 m
Tuin diepte 10,5 m
Tuin oriëntatie West
Tuin kwaliteit Normaal

Comfort

Winkel in de buurt Ja
School in de buurt Ja
Snelweg in de buurt Ja
Openbaar vervoer in de buurt Ja
Raamwerk Kunststof
Dak Zadeldak
Beglazing Dubbel
Verwarming Centrale verwarming
MVF-6252-0190_LR Stefan
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen