Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Doetseweg 55

GIESSENBURG Vraagprijs: € 425.000,- k.k.
  • Perceeloppervlakte 690 m2

Omschrijving

Verkoop bij inschrijving, bieden vanaf € 425.000,- k.k.
Inschrijven kan tot 10 juli 2020 tot 13.00 uur

Laat je droom uitkomen en bouw je eigen vrijstaande droomhuis!
Wil jij graag landelijk en centraal wonen aan het water? Wij hebben de perfecte plek voor je gevonden. Hier kun jij de droom realiseren.

Unieke kans! betreft een mooi bouwkavel van 690m² aan de rivier Giessen met een schuur (asbest dak) en een kleine opstal verder achterop het perceel. Voor alle kaveldetails en regels welke horen bij het vigerend bestemmingsplan kunt u het kavelpaspoort bekijken. Wens je een bieding uit te brengen dan kan je dit doen door middel van het opvragen van een biedingsformulier bij de makelaar.

We kunnen ons voorstellen dat in de besluitvorming de huidige woningwaarde een rol speelt, om die reden hebben we tijd gereserveerd voor het uitvoeren van een vrijblijvende waardebepaling in de periode tot aan het sluiten van de biedingstermijn. Belt u ons gerust om hiervoor een afspraak te maken.

Het huis dient aan de volgende maatvoeringen te voldoen:
->Maximaal inhoud woning: 850 m³
(inclusief aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen
->Maximale goothoogte woning: 6m
->Maximale goothoogte bijgebouw: 3 m
->Erf- en terreinafscheidingen voor voorgevel: 1 m
->Erf- en terreinafscheidingen achter voorgevel: 2 m
->Overige info zie kavelpaspoort

De Giessen
De Giessen is een veenrivier in de Alblasserwaard die zijn oorsprong heeft in het noordoosten van het gebied en in zuidwestelijke richting langs onder meer Giessenburg en Giessen-Oudekerk bij Hardinxveld-Giessendam in de Merwede uitmondt. De rivier heeft een kronkelig en schilderachtig verloop. Het water wordt veel gebruikt voor recreatie, zoals varen, zwemmen, hengelsport en soms schaatsen. Het gebied eromheen is zo gewild dat er weinig onbebouwde plekken aan de oever te vinden zijn. Authentieke woonboerderijen, moderne villa’s en diverse lifestyle-boetieks vormen een meanderend lint door het weidse polderlandschap. In de wintermaanden kan schaatsend Nederland zich volledig uitleven op de boezems, vlieten, riviertjes en sloten en wordt de bekende Molentocht georganiseerd. De lange bebouwingslinten langs onder andere De Giessen, de Graafstroom en de Alblas bieden een prachtige woonomgeving te midden van het weidse landschap. Het gebied is al van oudsher georiënteerd op Gorinchem en Dordrecht. De zuidkant langs de Merwede heeft zich economisch sterk ontwikkeld en sluit naadloos aan op de Drechtstreek en natuurlijk de Rotterdamse agglomeratie. Zo liggen wonen en werken kort op elkaar. Ook dat maakt de Alblasserwaard tot een ideaal woongebied.

Ligging
Giessenburg ligt in de Alblasserwaard op slechts 6 km van knooppunt Gorinchem (A15-A27). De steden Gorinchem (7 km), Dordrecht (20 km), Rotterdam (35 km), Utrecht (40 km) en Breda (40 km) zijn goed bereikbaar.

Heb jij al lang wilde plannen voor het bouwen van je eigen droomhuis?! Dan is dit jouw kans om jouw dromen tot werkelijkheid te maken.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Bouwgrond
Bouwvorm Niet van toepassing
Ligging Aan water, aan vaarwater, landelijk gelegen

Indeling

Perceeloppervlakte 690 m²

Buitenruimte

Tuin Geen tuin
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage

Overig

Permanente bewoning Ja
Huidig gebruik bouwgrond
Huidige bestemming bouwgrond

Kadastrale gegevens

Gemeente Giessenburg
Sectie G
Perceelnummer 3576
Oppervlakte 493 m²
Eigendomssituatie Volle eigendom
1_6_PLFX3361
Interesse in deze woning?

Leo helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op