Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag
Verkocht onder voorbehoud

Albert Verweystraat 46

Gorinchem Vraagprijs: € 365.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 161 m2
  • Perceeloppervlakte 202 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 1994

Omschrijving

Te koop: WOONGENOT! Liefde op het eerste gezicht! Wij weten zeker dat dit gaat gebeuren wanneer je komt kijken op de Albert Verweystraat 46 want deze VIDEWONING heeft alles in huis om onbezorgd te kunnen wonen op een steenworp afstand van alle (winkel) voorzieningen. De markante verschijningsvorm van dit exclusieve woonhuis wordt vooral bepaald door de opmerkelijke architectuur, de kleurstelling van de gevels en de prachtige glaspuien. En als kers op de taart ligt de goed aangelegde vrolijke tuin ook nog eens op het (zuid) westen en biedt je volop privacy. Als je eenmaal binnen bent, word je verrast door de prachtige ruimtes, de geweldige lichtinval met grote schuifpui en de vide met lichtkoepel is een leuke eyecatcher. We kunnen ons voorstellen dat je van de Albert Verweystraat 46 te Gorinchem meteen vlinders in je buik krijgt. Dan wordt het hoog tijd om een afspraak te maken voor een bezichtiging en wie weet wordt dit huis binnenkort jouw grote liefde.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 4.2 m²
Naar een plekje voor je auto hoef je hier niet lang te zoeken. Deze parkeer je gewoon op je eigen erf of in de garage. Aan de voorzijde van het huis heb je geen directe buren en kijk je vrij de straat in.
Deze entree verleent toegang tot de woonkamer en de inpandige garage is binnendoor bereikbaar. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (10 groepen + 1 aardlekschakelaar) en het toilet. Vloer: leisteen, zwart. Wanden: muurverf, wit. Plafond: latex, wit.

Toilet – ca. 1.2 m²
Keurige moderne in 2014 vernieuwde toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een zwevend toilet en een hardstenen fonteintje. Vloer: leisteen, zwart. Wanden: origineel betegeld met glasmozaïek crystal zwart/zilver en deels muurverf. Plafond: latex. wit.

Inpandige garage – ca. 13.7 m²
De garage (4.56 x 3.02 m) is vanuit de hal bereikbaar en aan de voorzijde is een stalen kanteldeur met extra loopdeur aanwezig. Dan is er nog een praktisch keukenblok geplaatst met aanrecht. Vloer: beton vloer.

Woonkamer met open keuken – ca. 58.6 m²
De woonkamer is extra groot door het bijtrekken van een deel van de garage. Royale en kamerbrede L-vormige woonkamer met schuifpui naar de zonnige tuin. In deze lichte woonkamer gaan binnen en buiten vloeiend in elkaar over. Door middel van rechte toogverbindingen zijn de zit- en eetkamer gescheiden maar toch ruimtelijk. Extra bijzonder met een groot wow effect wordt verkregen door de grote vide met veel natuurlijke lichtinval door de lichtkoepel. De woonkamer is voorzien van een gezellige zandstenen haardmantel met gashaard op afstandsbediening. Via een open trap welke langs de lange wand is verplaatst is de verdieping bereikbaar welke uitkomt in de videkamer/hobbyruimte. De radiatoren zijn voorzien van een omlijsting. Vloer: leisteen, zwart gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: muurverf, wit. Plafond: latex, wit.

Open keuken – ca. 7.6 m²
De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De design keuken van het merk Schmidt (bouwjaar 1994) heeft een ruime U-opstelling uitgevoerd in zwart/rode kastfronten met veel bergruimte en gecombineerd met een kunststof donker aanrechtblad. Het verlengen van het keukenblad zorgt voor een eetgedeelte wat in perfecte lijn doorloopt in de keuken. Uiteraard is deze keuken voorzien van alle gemakken te weten; een koelkast (1994), een inductie kookplaat (2013), een geïntegreerde afzuigkap, een oven (2013), een vaatwasmachine (2009) en een magnetron (1994). Vloer: leisteen, zwart gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: muurverf, wit. Plafond: latex, wit.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Hobby-/videkamer – ca. 10.5 m²
Een ander hoogtepunt ligt letterlijk hoog en dat is de hobbykamer welke bereikbaar is via de vaste open trap in de woonkamer. Deze kamer is voor diverse doeleinden geschikt te denken valt aan een kantoor-/werk-/hobbykamer. Een ideale computerruimte waar gezelligheid en werken kunnen samengaan. De woning dankt haar naam aan de leuke en speelse vide boven de woonkamer/keuken met veel lichtinval door de grote lichtkoepel, die pal boven de vide in het platte dak is gesitueerd. De hobby/vide ruimte is de plek waar je graag vertoeft en ook de schakel vormt tussen de overige ruimten. Vloer: laminaat, licht hout. Wanden: muurverf, wit. Plafond: spachtelputz, wit.

Overloop – ca. 9 m²
Deze L-vormige overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, een separate kastruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Ook is er nog een vaste diepe (kleding) kast aanwezig. Vloer: laminaat, licht hout. Wanden: muurverf, p wit. Plafond: spachtelputz wit.

Slaapkamer 1 – ca. 15.2 m²
Deze royale slaapkamer met grote maatwerk schuifwandkast is gesitueerd aan de voorzijde (oostzijde) van de woning en voorzien van een deur naar het balkon (ca. 4.40 m²) met verzinkt stalen balkonhek, bestaande uit balusters, onder- en boven regels en panelen van gaas. Vloer: laminaat, licht hout. Wanden: muurverf, wit. Plafond: spachtelputz, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 11 m²
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde (westzijde) van de woning met leuk zicht op de achtertuin. Vloer: laminaat, licht hout. Wanden: muurverf, roze/grijs. Plafond: spachtelputz, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 8.3 m²
De derde slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde (westzijde) van de woning. Vloer: laminaat, licht hout. Wanden: muurverf, roze/grijs. Plafond: spachtelputz, wit.

Badkamer – ca. 6.3 m²
De geheel betegeld badkamer is een nette ruimte en voorzien van een wastafelmeubel, een ligbad met douche mogelijkheid en een tweede staand toilet. Mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie door middel van een raam in de achtergevel. Vloer: tegel, camee. Wanden: tegels, camee. Plafond: spachtelputz, wit.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Zolderkamer|Slaapkamer 4
Via een open vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar welke uitkomt in een grote open zolderruimte met een afmeting van 6.38 x 5.15 m met schuin hoog plafond en lichtraam in de voorgevel. Thans is deze ruime in gebruik als hobbykamer met extra kastruimte. Hier is met gemak nog een mooie 4e slaapkamer te maken. Deze ruimte is o.a. voorzien van de opstelplaats van de mechanische ventilatie unit en de opstelplaats van de gasgestookte combiketel, type HR25 Nefit Topline CW4 (bouwjaar 2011, eigendom). Radiator aanwezig. Achter de knieschotten is bergruimte gecreëerd door middel van deurtjes. Vloer: laminaat, licht hout.

Tuin
De kavelgrootte is ca. 202 m². De achtertuin meet circa 8.4 x 8.4 m. Iedereen heeft zo zijn of haar favoriete buitenmoment. De een gaat er graag op uit, terwijl de ander het heerlijk vindt in zijn of haar tuin te vertoeven met een kopje koffie of een goed glas wijn. Houd jij van fleurigheid en maakt kleur jou vrolijk? Kom dan snel kijken want hier word je vrolijk van. De tuin is sfeervol aangelegd met diverse plantenborders met kleurrijke bloeiers, sproei installatie, pergola met druif en in het midden een perk met een prachtige dakplataan als eyecatcher. Voor de tuinspullen is er een extra houten tuinberging geplaatst. Optimale bezonning op het zonnige (zuid) westen. Op de oprit voor de garage kan geparkeerd worden op eigen terrein.

Zonnescherm en rolluiken
Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm (terrasoverkapping) aanwezig afmeting ca. 8 m breed en een uitval van 2.5 meter. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken, handbediening.

Technische omschrijving en isolatie

Fundering:
De woning is gefundeerd op betonnen heipalen, waarover een raster van betonnen funderingsbalken.

Bodemafsluiting:
Onder de beganegrondvloer is een bodemafsluiting aangebracht van schoon zand. De kruipruimte is geventileerd middels ventilatieroosters in de gevels.

Beganegrondvloer:
De woning is uitgevoerd met een isolerende systeemvloer en afgewerkt met een cementdekvloer, waardoor een zo goed als lekvrije vloer ontstaat. De totale Rc-waarde van de vloer bedraagt 2,5 m²K/W. De vloer is per trafe voorzien van een kruipluik, dat aan de onderzijde geïsoleerd is. Het peil van de woning ligt ca. 10 cm boven het maaiveld.

Verdiepingsvloeren:
De vloeren van de verdiepingen en de zolder zijn gemaakt van gewapend beton, type breedplaat en afgewerkt met een cementdekvloer dik 50. De verdiepingsvloer ten plaatse van de garage is aan de onderzijde voorzien van isolerende houtwolcementplaten (Rc-waarde 2,5m² K/W).

Bouwmuren:
De woningscheidende wanden zijn uitgevoerd als ankerloze spouwmuur van kalkzandsteen-elementen dikt 120. De eindwanden en de dragende tussenwanden van kalkzandsteen-elementen dik 120 resp. 150.

Voor- en achtergevels:
Deze zijn opgebouwd uit een binnenspouwblad van kalkzandsteen dik 100; mineraalwol dik 75; een luchtspouw breed 110 waarin de mineraalwol is opgenomen; een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen. De totale Rc-waarde van de gevelconstructie bedraagt 2,5 m² K/W.

Eindgevels en gevelsprongen:
Deze zijn opgebouwd uit: een binnenspouwblad van kalkzandsteen dik 120 resp. 150; mineraalwol dik 75; een gemetseld buitenspouwblad van gevelsteen. De totale Rc-waarde van de gevelconstructie bedraagt 2,5 m² K/W.

Gevelkozijnen:
De kozijnen en ramen in de gevels zijn gemaakt van dark red meranti en afgewerkt

Buitendeuren:
Woningentree: dichte vlakke deur voorzien van een deurknop en briefplaat; terras: hardhouten schuifpui; garage: verzinkt stalen kanteldeur.

Beglazing:
Alle glasopeningen in de gevelkozijnen inclusief die in de bewegende delen, zijn voorzien van isolerend dubbel glas van ongelijke dikte volgend het zogenaamde ‘droge beglazingssysteem’ (glas geplaatst m.b.v. kunststof profielen zonder gebruik van kit).

Schuine daken:
De schuine daken van de woning zijn opgebouwd uit muurplaten, een dragend knieschot en een gording, waarop isolerende prefab dakplaten, afgedekt met betonpannen, type sneldek.

Platte daken:
De platte daken van de woning zijn gemaakt van gewapend beton, type breedplaat, waarop afschotisolatieplaten en een 2-laagse bitumineuze dakbedekking.

Balkon voorzijde:
voorzien van betontegels gelegd op kunststof tegeldragers.

Binnenwanden:
De binnenwanden van de woning zijn uitgevoerd in gipsblokken dik 70. De scheidingswanden met de garage zijn uitgevoerd als systeemwand.

Ligging
De woning ligt in een rustige woonwijk in Gorinchem-Oost, dichtbij diverse scholen en sportverenigingen. Ook winkels, het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn op korte afstand. Het winkelcentrum is op loopafstand bereikbaar.

Kortom:
Laat je droom werkelijkheid worden..
Ben jij toe aan echt thuiskomen in een huis waar je nooit meer weg hoeft? Bel dan snel met ons kantoor en dan laten wij je dit kant en klare huis in alle rust zien.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemene informatie

Beschikbaar vanaf In overleg
Ligging Wijk
Perceeloppervlakte 202 m2
Perceelbreedte 8,4 m
Perceeldiepte 24,05 m
Bebouwde oppervlakte. 65 m2
Totale woonoppervlakte 161,2 m2
Bouwjaar 1994
Inhoud 575 m3
Gevelbreedte 8,09 m
Bouwlagen 3
Overige inpandige ruimte 13,7 m2
Externe bergruimte 3,6 m2
Algemene staat Normaal

Indeling

Kamers 6
Slaapkamers 4
Badkamers 1
WC 2
Woonkamer 51 m2
Keuken 7,6 m2
Zolder 23,1 m2
Tuin 70 m2
Tuin breedte 8,4 m
Tuin diepte 8,4 m
Tuin oriëntatie Zuid-west
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage types Inpandig
Garage uitrusting Water voorzien
Parking 2

Comfort

Winkel in de buurt Ja
School in de buurt Ja
Snelweg in de buurt Ja
Openbaar vervoer in de buurt Ja
Raamwerk Hout
Dak Lessenaarsdak
Beglazing Dubbel
Verwarming Centrale verwarming, vloerverw. gedeeltelijk, gashaard
Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd
MVF-6252-0190_LR Stefan
Interesse in deze woning?

Stefan helpt u graag

Gratis waardebepaling

U denkt erover uw woning te verkopen en wilt graag weten wat het waard is? We komen graag bij u langs en bepalen de waarde van uw woning.

Gratis waardebepaling

Deel deze woning

Uw persoonlijke adviseur in de regio

Maak kennis met de HypotheekWeter

Ligging

Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Vergelijkbare woningen