Wij gebruiken cookies. Akkoord
0183 - 635011 Stel een vraag

Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker

Sleeuwijk - Antwoord jij "werken met mensen!” op de vraag wat je volgende stap is? Barst je van de energie, word je omschreven als het zonnetje in huis en ben je het gelukkigst als je jezelf onmisbaar hebt gemaakt? Dan is dit dé job voor jou.

Functieomschrijving

Bij Van der Brugge Makelaardij zoeken we een Commercieel Binnendienst Medewerker (ca. 32 uur) die het eerste aanspreekpunt vormt voor onze klanten en als steunpilaar fungeert voor ons team. Dit doe je duaal vanuit onze nieuwe kantoor ‘De Huiskamer’ in Sleeuwijk en hoofdkantoor in de Gorcumse binnenstad.

Over Van der Brugge Makelaardij
Van der Brugge Makelaardij is gevestigd in Gorinchem, Leerdam en Sleeuwijk. Voor onze klanten staan we elke dag weer klaar om hun droomwoning een stap dichterbij te brengen. Dit doen we al 50 jaar! We hebben op onze social media kanalen het grootste bereik van de regio en zijn o.a. actief op Instagram, Facebook, LinkedIn en Youtube. We werken elke dag aan het dichterbij brengen van droomwoningen van onze klanten. Meer weten? Lees meer over ons.

Wat ga je doen?
Om eerlijk te zijn hebben we alle termen al in de mond gehad voor de omschrijving van deze functie. Van ‘manusje-van-alles’, ‘bezig bijtje’, ‘spin-in-het-web’ tot natuurlijk ‘de spil van ons team’. Waar het op neerkomt is dat we iemand zoeken die maar al te graag de handen uit de mouwen steekt. Een kick krijgt van een drukke dag, rinkelende telefoons, de mailbox weer op nul krijgen, klanten te woord staan en aan het einde gewoon met een voldaan gevoel naar huis gaat. Als binnendienst ben je de steunpilaar van onze makelaars: je maakt aktes op, hebt contact met klanten, beheerst de kunst van het agenda-organiseren als geen ander. Dankzij jou kan de makelaar ongestoord aan het werk. Ook ben je er voor onze klanten, waarbij je ze op weg helpt wanneer ze bellen/mailen/Whatsappen of langskomen met vragen. Tegen je kunnen we eigenlijk gewoon altijd zeggen: lekker bezig.

Wat verwachten we van jou?
Er is altijd meer dan genoeg te doen! Jij bent gelukkig een goede planner en weet je tijd efficiënt in te zetten. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zit het wel goed; je werkt komt af en kunt zelfstandig uit de voeten.

Je gaat onder andere aan de slag met:

  • Je plant afspraken in op een logische en efficiënte manier;
  • Je doet administratieve afhandelingen en de verwerking van gegevens, waaronder taxatierapporten en koopaktes;
  • Je stelt zoekprofielen op voor woningzoekende klanten en houdt contact met hen;
  • Je denkt mee met de marketingactiviteiten van kantoor Sleeuwijk;
  • Je denkt mee met de klant: hebben ze behoefte aan een vrijblijvend hypotheekgesprek en waardebepaling?
  • Je houdt leads- en nieuwbouw opties bij.


Waar kom je te werken?
Bij Van der Brugge Makelaardij is altijd ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Je komt te werken op ons kantoor in Sleeuwijk en een dagje in Gorinchem. Het kleinschalige kantoor in Sleeuwijk biedt genoeg uitdaging om écht contact te leggen in de regio en met onze klanten. In Gorinchem huist het leeuwendeel van het team met de marketingafdeling en makelaars. Een gezellige boel! En gezellig, dat menen we: we lachen graag wat af met z’n allen en borrelen met veel liefde samen op vrijdagmiddag. Jaarlijks hebben we meerdere teamuitjes op de kalender waar we graag uitpakken.

Niet onbelangrijk… Wat bieden we jou?
Na onze waslijst is het niet meer dan eerlijk dat er wat tegenover staat! Commercieel Binnendienst Medewerker is een afwisselende functie. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, genoeg koffie/cappuccino/thee/gezelligheid tijdens je werk, toffe collega’s, leuke teamuitjes, én de ondersteuning die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Of dat een nieuwe opleiding, korte cursus, experimentele workshop of vakgerelateerd boek is: dat is aan jou.

Zie jij jezelf als dé kandidaat voor deze leuke uitdaging? We horen graag van je! Stuur een mail met je motivatie en cv naar stefan@vanderbrugge.nl of bel voor meer informatie 06 - 270 458 04.