menu ?

Wij zijn partner van MaakhetjeThuis.nl

terug

Een kado voor alle kopers van onze woningen!
 

Voor iedereen die vanaf NU een woning aankoopt uit ons aanbod hebben wij een mooi kado. Je ontvangt een creditkaart van maakhetjethuis.nl. Hier vind je op één plek meteen alles wat je nodig hebt om van jouw nieuwe huis een thuis te maken.
 

"Bij maakhetjethuis.nl vind je de ondernemers die we samen met de regionale makelaar hebben geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat je inspireren door hun aanbod en profiteer van ons voordeel. Onze ondernemers maken van je nieuwe huis, je eigen Thuis!”
 

Erg leuk is de voucher voor de gratis fles heerlijke wijn die wordt aangeboden door Eetcafé De Knijp. Maak tijdens de verhuizing en het klussen even tijd voor elkaar!

Heeft u dan eindelijk uw droomhuis gevonden, maar weet u niet hoe u aan de slag moet? Schakel dan Maak het je Thuis in en geniet van korting op alles voor in en om het huis! Bekijk meer via onderstaande link. 
https://www.youtube.com/watch?v=e0nR2VYyHpkU gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]