menu ?

Het Nieuwe Fort te Sleeuwijk

terug
Na de bouw van het eerste deel van Het Nieuwe Fort worden in nieuwbouwplan Het Nieuwe Fort II 30 riante woningen gebouwd. Het Nieuwe Fort II is onderdeel van de uitbreidingswijk De Nieuwe Banne, een ruim opgezette wijk met veel aandacht voor groen en water, gelegen aan de zuidzijde van het gezellige plaatsje Sleeuwijk.

Het Nieuwe Fort II maakt deel uit van de uitbreidingswijk De Nieuwe Banne. In deze wijk is veel aandacht voor groen en water, wat een rijk gevoel van wonen en leven geeft. De straatnamen in de wijk refereren aan het water en de historie van Sleeuwijk. Zo zijn de woningen van Het Nieuwe Fort II gelegen aan de straten Palissade en Waterlinie.

Nieuwbouwplan Het Nieuwe Fort II bestaat uit 30 woningen, onderverdeelt in 18 rijwoningen en 12 tweekappers. De rijwoningen zijn opgezet in 2 blokken van 9, waarbij de hoekwoningen met drie volledige woonlagen een mooi accent vormen. De architectuur van de rijwoningen en tweekappers is stoer en robuust. De zandgrijze gevels contrasteren mooi met de donkergrijze pannendaken. Met opvallende details, uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen, ontstaat een mooi gevarieerd gevelbeeld.

Voor de rijwoningen is er parkeergelegenheid aan de straat. Bij de tweekappers kan de auto geparkeerd worden op eigen terrein. Daarnaast beschikken alle rijwoningen over een berging in de tuin en er zijn extra parkeerplaatsen voorzien aan de straatzijde. De tweekappers zijn allen voorzien van een aanpandige berging.

De plattegronden van de woningen zijn standaard al lekker ruim en bijzonder compleet van opzet. Daarnaast zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, denk aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning of een dakkapel op de zolderverdieping.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.hetnieuwefort.nl
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]