menu ?

Werkendam

Ereprijs 71

Woning

Vraagprijs: € 224.950,- k.k.


5 353 m³ 120 m² 90 m²
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 1
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 2
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 3
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 4
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 5
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 6
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 7
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 8
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 9
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 10
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 11
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 12
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 13
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 14
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 15
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 16
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 17
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 18
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 19
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 20
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 21
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 22
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 23
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 24
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 25
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 26
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 27
 • Woning Werkendam Verkocht (voorbehoud) 28

Aantrekkelijk aanbod! Sfeervolle eengezinswoning met 5 slaapkamers en heerlijke op het zuiden gelegen achtertuin. Voor kinderen is deze rustige en ruim opgezette woonwijk een ideale speelomgeving met een speeltuin op loopafstand van de woning. Een ruime woonkamer, een halfopen keuken, in totaal 5 slaapkamers en een praktische achtertuin zijn zo al wat genoemde pluspunten van het huis. Bestudeer de foto’s maar! Als het u wat lijkt, belt u ons even voor een afspraak. Kortom: een huis, tuin en locatie die de basis vormen voor heerlijk wonen.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 3.6 m2
De hal is voorzien van een meterkast (9 groepen, 1 aardlekschakelaar) en geeft toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. Vloer: tapijt. Wanden: vlizobehang in een lichte kleursamenstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleursamenstelling.

Woonkamer – ca. 30 m2
Deze doorzonkamer is een zeer lichte ruimte door de grote raampartijen, het is hier heerlijk vertoeven. De woonkamer heeft een praktische trapkast en staat in half open verbinding met de aan de achterzijde gelegen keuken. Vloer: laminaat (houtkleur). Wanden: spachtelputz in een lichte kleursamenstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleursamenstelling.

Toiletruimte – ca. 1.0 m2
De toiletruimte bevindt zich naast de keuken in de aanbouw en is voorzien van een staand toilet. Vloer: tegels in een lichte kleursamenstelling. Wanden: tegels, blauw en spachtelputz, wit. Plafond: gesausd in een lichte kleursamenstelling.

Keuken – ca. 7.5 m2
De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de achtertuin. Het uitzicht op de tuin geeft een gezellige sfeer aan de L-vormige keukenunit. De keuken is voorzien van kunststof kastfronten gecombineerd met een houtlook aanrechtblad. Deze keuken is verder voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een keramische kookplaat, een vaatwasser, een afzuigkap, een koelkast en een combioven. Vloer: laminaat (houtlook). Wanden: tegels in een lichte kleursamenstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleursamenstelling.

INDELING 1e VERDIEPING

Overloop – ca. 4.8 m2
De overloop verleent toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 – ca. 11.4 m2
Deze (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een groot lichtraam. Vloer: tapijt. Wanden: behang in lichte kleursamenstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleursamenstelling.

Slaapkamer 2 – ca. 8.9 m2
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft uitzicht op de straat. Deze kamer is strak afgewerkt met een gestuct plafond voorzien van sierrand. Vloer: tapijt. Wanden: spachtelputz in lichte kleursamenstelling. Plafond: gestuct, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 5.3 m2
De derde slaapkamer bevindt zich tevens aan de voorzijde van de woning. Deze kamer heeft een handige inbouwkast. Vloer: tapijt. Wanden: behang in lichte kleursamenstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleursamenstelling.

Badkamer – ca. 6.4 m2
De badkamer is voorzien van een douchecabine met glazen deur, een staand toilet, een ladenkast en een wastafelmeubel met 2 laden en daarboven een spiegel. Vloer en wand: tegels in wit en blauw. Plafond: schroten, wit.

Wasruimte – ca. 2.2 m2
Deze ruimte is gelegen achter de badkamer onder het schuine dak en is voorzien van aansluitingen voor de was-/droog apparatuur. Een dakraam zorgt voor lichtinval. Vloer: vinyl. Wanden: gesausd in een lichte kleursamenstelling.

INDELING ZOLDER

Voorzolder – ca. 5.5 m²
De tweede verdieping is via een vast trap bereikbaar. De voorzolder is voorzien van een opstelplaats voor de HR cv-combiketel, type Nefit, bouwjaar 2014. Naast bergruimte achter de knieschotten is er een royale bergkast.

Slaapkamer 4 en 5 – ca. 6.4 + 6.4 m2
Deze zolderkamers zijn identiek en beiden voorzien van een dakkapel, royale inbouwkasten en praktische knieschotten. Het plafond is afgewerkt met spotjes, bediend door een dimmer. Vloer: tapijt. Wanden: behang en gesausd. Plafond: spuitwerk in een lichte kleursamenstelling.

BUITENOM

Tuin
De heerlijk zonnige achtertuin heeft een ligging op het zuiden en is volledig bestraat met grijze tuintegels. Door de geplaatste schuttingen geniet u hier van optimale privacy. De tuin is achterom bereikbaar en grenst aan een parkeerplein.

Berging – ca. 8.7 m2
De stenen berging ligt achterin de tuin en is voorzien van water en elektriciteit.

Ligging
Werkendam is een levendig dorp met een sfeervolle kern, een goed voorzieningenniveau en bovenal een gemoedelijke bevolking. Hou je van wonen in een uitgesproken landelijk dorp, waar je op een paar honderd meter al in het open veld staat, maar zoek je ook een omgeving waar je op kleine afstand school, winkels, kerk, café en huisarts treft, dan is dit de plek en het huis. Het dorp Werkendam, gelegen in de gelijknamige gemeente, telt ongeveer 11.500 inwoners, is gesitueerd aan de zuidzijde van de rivier de Merwede en grenst direct aan de Biesbosch. Het voorzieningenniveau t.a.v. winkels en scholen is goed te noemen. Via de A27 en A15 zijn steden als Amsterdam, Arnhem en Antwerpen normaliter binnen het uur bereikbaar. Meer in de nabijheid liggen de stads- en winkelcentra van Gorinchem, Oosterhout, Breda en Den Bosch. Verder is de streek een heerlijk fietsgebied.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]