menu ?

Sleeuwijk

Lindenhof 32

Woning

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.


5 429 m³ 177 m² 124 m²
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 1
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 2
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 3
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 4
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 5
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 6
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 7
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 8
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 9
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 10
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 11
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 12
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 13
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 14
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 15
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 16
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 17
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 18
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 19
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 20
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 21
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 22
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 23
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 24
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 25
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 26
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 27
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 28
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 29
 • Woning Sleeuwijk Verkocht 30

Een geweldig ruim hoekhuis met een diepe en zonnige achtertuin en separate garagebox! Aan de voorzijde is het pand gelegen aan een rustig voetpad, in een autovrije woonwijk. Op het pleintje achter de woning bevindt zich de stenen garagebox. De woning heeft een praktische indeling en is onder andere voorzien van 5 royale slaapkamers, een plaatje van een keuken, een comfortabele badkamer en een sfeervolle woonkamer met een gesloten keuken. Met een diepe tuin op het zuidwesten is het heerlijk vertoeven op de hoekkavel.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 4 m2
Deze royale entree verleent toegang tot de meterkast, de bergkast en de toiletruimte. Vloer: plavuizen in een lichte kleurstelling. Wanden: behang in een lichte kleurstelling. Plafond: kunststof (wit) met inbouwspotjes.

Toilet – ca. 1 m2
Deze nette toiletruimte is in 2015 vernieuwd en is voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels in een grijze kleurstelling. Wanden: betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: kunststof (wit).

Woonkamer – ca. 35.5 m2
De woonkamer is verdeeld in twee ruimtes, het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde, praktisch bij de gesloten keuken. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen waardoor er ruim voldoende lichtinval is. Aan de voorzijde heeft men zicht op de voorgelegen straat en het gemeente plantsoen. Aan de achterzijde heeft u gezellig zicht in eigen achtertuin. Vanuit de woonkamer is middels een open trap de eerste verdieping toegankelijk. Vloer: hout. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Gesloten keuken – ca. 7.1 m2
De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de achtertuin. De keuken biedt plaats aan een rechte keukenunit welke is voorzien van witte strakke kastfronten gecombineerd met een betonlook aanrechtblad. Deze moderne keuken is verder voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, een magnetron, 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. Vloer: PVC in houtlook. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk in een lichte kleurstelling.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 6.6 m2
De overloop van deze eerste verdieping verleent toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 19.9 m2
Deze zeer royale (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het ruime en zonnige balkon (ca. 7.8 m2). Vloer: tapijt. Wanden: spachtelputz in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 8.7 m2
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).


Slaapkamer 3 – ca. 6.5 m2
Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: Laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Badkamer – ca. 4.1 m2
Deze nette badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel en een toilet. Vloer: plavuizen in een grijze kleurstelling. Tevens vindt u hier de aansluiting voor de was-/droogapparatuur. Wanden: betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk (wit) voorzien van inbouwspotjes.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Voorzolder – ca. 5.1 m2
Via een vaste trap is deze voorzolder toegankelijk. Deze voorzolder biedt toegang tot 2 slaapkamers. Tevens is hier de opstelplaats van de CV ketel, bouwjaar 1986. Vloer: laminaat. Wanden: verfwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten (wit).

Slaapkamer 4 – ca. 14.3 m2
Deze royale slaapkamer is verdeeld over de lengte van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten (wit).

Slaapkamer 5 – ca. 6.2 m2
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten (wit).

Achtertuin
De totale kavelgrootte is 195 m2. De tuin heeft een optimale bezonning op het zuidwesten. De achtertuin (afmeting circa 6 x 16 meter) is speels ingedeeld en voorzien van een grasmat, een looppad en diverse planten. Achterin de tuin vindt u de stenen berging. De erf afscheiding bestaat gedeeltelijk uit een stenen muur en gedeeltelijk uit houten schuttingen. Achterom is toegankelijk via een deur.

Garagebox
Bij deze woning zit een separate garagebox, deze is gelegen op het plein achter de woning.

Een plezierig dorp
Het dorp Sleeuwijk heeft zich in de afgelopen vijftig jaar sterk ontwikkeld. Voor de komst van de A-27 en de brug over de Merwede, was het dorp niet veel meer dan een tussenstop in de lange Napoleontische Weg tussen Amsterdam en Parijs. Het dorp bestond bij de gratie van de Gorinchemse veer over de rivier. De bebouwing bestond uit lintbebouwing langs de Dijken en langs de oude Napoleontische route tot aan de Tol. De enige vooroorlogse bebouwing ontwikkelde zich langs de veldweggetjes en een voorzichtige uitbreiding. Vanaf de jaren zestig gaat het echter steeds sneller, breidt het dorp zich sterk uit en wordt van het minste onder de dorpen van Altena tot een van de modernste. Het woonklimaat is perfect te noemen. Met Gorinchem als "grote" stad op 5 km en met een, voor dorpse begrippen, zeer uitgebreid voorzieningenniveau, heeft het dorp veel te bieden, zeker voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Het dorp telt momenteel ca. 5.600 inwoners. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met
dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningen-niveau, zoals het winkelcentrum “De Es” met een AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO; en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad en een mooie jachthaven. De dijk tussen Werkendam en Sleeuwijk biedt een prachtig uitzicht op de Boven Merwede; de drukst bevaren rivier van West-Europa. Een bijzondere bezienswaardigheid is ook de “Uppelse” molen: een rond 1700 gebouwde wipwatermolen nabij de Tol. Via de A-27 of met de pont komt men in het stadscentrum van Gorinchem. De grote rivieren, De Biesbosch, het Land van Heusden en Altena met zijn natuurschoon en het nabijgelegen Slot Loevestein staan garant voor een keur aan recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte aansluiting. De A27/A15-Gorinchem is binnen enkele

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Papendrecht - Zuurbeshof 25

Vraagprijs: €225.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 1

Koopprijs: €239.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 2

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 3

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 4

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 6

Koopprijs: €255.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 5

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Geertruidenberg - Walgang 15

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau + eigen parkeerplaats (carport)!

Vraagprijs: €259.500 k.k. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]