menu ?

Hoornaar

Hoge Giessen 24

Woning

Vraagprijs: € 359.000,- k.k.


3 630 m³ 425 m² 159 m²
 • Woning Hoornaar Verkocht 1
 • Woning Hoornaar Verkocht 2
 • Woning Hoornaar Verkocht 3
 • Woning Hoornaar Verkocht 4
 • Woning Hoornaar Verkocht 5
 • Woning Hoornaar Verkocht 6
 • Woning Hoornaar Verkocht 7
 • Woning Hoornaar Verkocht 8
 • Woning Hoornaar Verkocht 9
 • Woning Hoornaar Verkocht 10
 • Woning Hoornaar Verkocht 11
 • Woning Hoornaar Verkocht 12
 • Woning Hoornaar Verkocht 13
 • Woning Hoornaar Verkocht 14
 • Woning Hoornaar Verkocht 15
 • Woning Hoornaar Verkocht 16
 • Woning Hoornaar Verkocht 17
 • Woning Hoornaar Verkocht 18
 • Woning Hoornaar Verkocht 19
 • Woning Hoornaar Verkocht 20
 • Woning Hoornaar Verkocht 21
 • Woning Hoornaar Verkocht 22
 • Woning Hoornaar Verkocht 23
 • Woning Hoornaar Verkocht 24
 • Woning Hoornaar Verkocht 25
 • Woning Hoornaar Verkocht 26
 • Woning Hoornaar Verkocht 27

Wauw, we hebben weer een fantastische woning voor u. Vrijstaande woning met inpandige garage en een heerlijke achtertuin. De woning is o.a. voorzien van een uitgebouwde woonkamer, drie slaapkamers, badkamer, separate wasruimte, centraal stofzuigersysteem en een open zolder. Het perceel van 425 m² is op het noord oosten gericht. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op en plan een bezichtiging!

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 8,7m²
De ruime entree geeft u toegang tot de woonkamer, het toilet, de meterkast, de garage en de vaste trapopgang naar de eerste verdieping. Vloer: Plavuizen. Wanden: Spachtelputz. Plafond: Spuitwerk.

Toilet – ca. 1,26m²
De nette toilet ruimte is voorzien van een zwevend toilet met een fonteintje. Vloer: Betegeld in lichte kleurstelling. Wanden: Volledig betegeld in lichte kleurstelling. Plafond: Spuitwerk

Woonkamer - ca. 46,6m²
Via de entree is de riante woonkamer bereikbaar. De woonkamer is aan de achterzijde van woning uitgebouwd waardoor er een extra grote zithoek is ontstaan. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Door middel van een schuifpui heeft u toegang naar het terras. De volledige beneden verdieping is voorzien van vloerverwarming. Vloer: Plavuizen. Wanden: Spachtelputz. Plafond: Spuitwerk.

Keuken – ca. 10,6m²
Middels een opening staat de half- open keuken in verbinding met de woonkamer. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van woning. De keukenruimte is voorzien van een L-vormige opstelling. Het keukenblok is uitgevoerd in een lichte kleurstelling. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat (Bosch), afzuigkap (Miele), combi- oven(Miele), vaatwasser (Miele) en koel/- vriescombinatie (Miele). Vloer: Plavuizen. Wanden: Spachtelputz. Plafond: Spuitwerk.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop
Via de vaste trapopgang komt u op de eerste verdieping. De overloop verleent u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer, Inloopkast, vaste trapopgang naar de tweede verdieping en de was/ strijkkamer. Vloer: Vloerbedekking. Wanden: Spachtelputz. Plafond: Spuitwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 28,8m²
De ouder slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de raampartijen is dit een heerlijk lichte kamer. Tevens geeft deze kamer toegang tot het balkon. Vloer: Parket. Wanden: Spachtelputz. Plafond: Spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 9m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: Parket. Wanden: Spachtelputz. Plafond: Spuitwerk

Slaapkamer 3 –ca. 12m²
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Vloer: Parket. Wanden: Spachtelputz. Plafond: Spuitwerk

Badkamer – ca. 6m²
Deze ruime badkamer is gelegen in het midden van de woning. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een ligbad, een douchehoek en wastafel. Zowel het ligbad als de douche is uitgevoerd met een thermostaat kraan. Vloer: Betegeld in lichte kleurstelling. Wanden. Volledig betegeld in lichte kleurstelling. Plafond: Spuitwerk.


Was/ Strijkkamer – ca. 4,8m²
Deze ruimte is aan de zijkant van de woning gesitueerd waar de opstelplaats is van de was/- droogmachine. Vloer: Betegeld in lichte kleurstelling. Wanden. Volledig betegeld in lichte kleurstelling. Plafond: Spuitwerk.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Open ruimte – ca. 17,8m²
Middels een vaste trap komt u op de zolder verdieping. In deze open ruimte is de opstelplaats van de CV- ketel. Vloer: Beton. Wanden: dakplaten

ALGEMEEN

Garage – ca. 17,4m²
Deze inpandige garage is bereikbaar vanuit de hal. De garage is voorzien van een keukenblok, verwarming en een uitstortgootsteen. Aan de voorzijde is deze garage ook bereikbaar door middel van een overheaddeur.

Tuin- ca. 166m²
Deze fraai aangelegde tuin is rondom voorzien van schuttingen waardoor u optimaal kunt genieten van uw privacy. De achtertuin is aangelegd met een onderheid terras en grotendeels sierbestrating. Aan de voorzijde is er plaatst voor het parkeren van twee auto's op de eigen oprit.

Woning is voorzien van een centraal afzuigsysteem
De begane grond is voorzien van vloerverwarming

Hoornaar
Hoornaar, een dorp met ruim 1.700 inwoners, ligt in de gemeente Giessenlanden (Zuid-Holland). In Hoornaar is het gemeentehuis van de gemeente Giessenlanden gevestigd. De naam komt van Hornedamme. Hoorn en Horn duiden op een bocht in een oude weg of in een water. Lang geleden liep de rivier de Linge achter Hoogblokland en mondde uit in de Giessen. Daar werd een dam gelegd en zo ontstond Hoornaar. Bruisend hart van de Alblasserwaard. Het dorp kent een rustige geschiedenis, maar tegenwoordig is Hoornaar bekend als het bruisende hart van de Alblasserwaard. Het is dan ook niet toevallig dat het zalencentrum in Hoornaar de naam Het Bruisend Hart kreeg. Landelijke bekendheid heeft Hoornaar dankzij de jaarlijkse Fokveedag Boerenlandfeest) en het beeld van stier Dirk IV. Bijzonder prettig is dat u als inwoner van Hoornaar gebruik kunt maken van tal van goede voorzieningen. Zo zijn er twee basisscholen, een supermarkt, slager, kapper, zorgcentrum en sportschool. Ook vindt u in het dorp een aantal horecavoorzieningen, een natuurzwembad en diverse sportverenigingen waaronder voetbalvereniging Stedoco die topklasse voetbalt.

Ligging
Hoornaar ligt in de Alblasserwaard, een uniek polderlandschap tussen de rivieren de Merwede, de Lek en de Noord. In dit hoofdzakelijk agrarische gebied is veel van het verleden bewaard gebleven in de vorm van het Middeleeuwse copelandschap,de vele boerderijen en de talloze molens, waaronder de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Bekend is veenrivier de Giessen, geschikt om te varen, zwemmen, vissen en soms schaatsen. Het gebied is van oudsher georiënteerd op Gorinchem en Dordrecht. De zuidkant langs de Merwede heeft zich economisch sterk ontwikkeld en sluit naadloos aan op de Drechtstreek en natuurlijk de Rotterdamse agglomeratie. Zo liggen wonen en werken kort op elkaar. Ook dat maakt de Alblasserwaard tot een ideaal woongebied. Voeg daaraan toe de centrale ligging middenin Nederland. Want binnen enkele minuten staat u op de uitvalswegen. Hoornaar ligt in de Alblasserwaard dichtbij het belangrijke knooppunt Gorinchem (A15-A27). De steden Gorinchem (8 km), Dordrecht (34 km), Utrecht (36 km) en Rotterdam (50 km) zijn goed bereikbaar.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 7

Kopen = Bouwen!

Koopprijs: €379.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 8

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 9

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 10

Koopprijs: €369.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 79

Koopprijs: €355.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 84

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 81

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 82

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]