menu ?

Gorinchem

Hazenleger 9

Woning

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.


5 570 m³ 210 m² 148 m²

Energielabel A

 • Woning Gorinchem Verkocht 1
 • Woning Gorinchem Verkocht 2
 • Woning Gorinchem Verkocht 3
 • Woning Gorinchem Verkocht 4
 • Woning Gorinchem Verkocht 5
 • Woning Gorinchem Verkocht 6
 • Woning Gorinchem Verkocht 7
 • Woning Gorinchem Verkocht 8
 • Woning Gorinchem Verkocht 9
 • Woning Gorinchem Verkocht 10
 • Woning Gorinchem Verkocht 11
 • Woning Gorinchem Verkocht 12
 • Woning Gorinchem Verkocht 13
 • Woning Gorinchem Verkocht 14
 • Woning Gorinchem Verkocht 15
 • Woning Gorinchem Verkocht 16
 • Woning Gorinchem Verkocht 17
 • Woning Gorinchem Verkocht 18
 • Woning Gorinchem Verkocht 19
 • Woning Gorinchem Verkocht 20
 • Woning Gorinchem Verkocht 21
 • Woning Gorinchem Verkocht 22
 • Woning Gorinchem Verkocht 23
 • Woning Gorinchem Verkocht 24
 • Woning Gorinchem Verkocht 25
 • Woning Gorinchem Verkocht 26
 • Woning Gorinchem Verkocht 27
 • Woning Gorinchem Verkocht 28
 • Woning Gorinchem Verkocht 29
 • Woning Gorinchem Verkocht 30
 • Woning Gorinchem Verkocht 31
 • Woning Gorinchem Verkocht 32
 • Woning Gorinchem Verkocht 33
 • Woning Gorinchem Verkocht 34

Een kant en klaar riant uitgebouwde twee onder één kap woning met vrijstaande garage op een superplek! Kinderen zullen het helemaal naar hun zin hebben! In deze rustige wijk kunnen ze naar hartenlust spelen en zelfs voor de deur is een speeltuintje! Wat een ruimte op de begane grond waarbij de binnen lengtemaat 10.20 meter bedraagt en de uitgebouwde living met keuken ruim 60 m² is. Ook de strakke eiland keuken mag er zijn en is voorzien van alle denkbare apparatuur. Tot hoog in de kap zijn maar liefst 5 slaapkamers en een luxe badkamer te vinden. Resumé: een heerlijk familiehuis van hoogwaardige materialen, optimaal geïsoleerd en een heerlijke onderhoudsvriendelijke bestrate achtertuin op het westen. Eigenlijk is alleen het pakken van uw koffers voldoende! Komt u kijken?

Als je bij deze twee-onder-één-kap woning aan komt rijden, zie je het meteen. Dit huis is niet als al die anderen. De woning heeft maar liefst een buitenmaat van 7.50 m x 10.20 een unicum voor een tweekapper in deze tijd en ook nog eens aan de achterzijde uitgebouwd. De bijzondere voorgevel belooft het je al: dit is een bijzonder huis! De auto parkeer je op je eigen erf. Zet je hem liever binnen? Ook dat is geen probleem. Je kunt de auto ook in de vrijstaande garage naast het huis kwijt.

Hazenleger 9 is de plek waar je samen met vrienden of familie lekker lang kunt tafelen en bijkletsen, je na een dag werken tot laat in de avond lekker in de tuin geniet van de laatste zonnestralen terwijl de kinderen in het speeltuintje spelen in de autoluwe straat, waar je met een groot gezin herinneringen kunt maken en koesteren want aan ruimte is zeker geen gebrek.

INDELING (UITGEBOUWDE) BEGANE GROND

Entree – ca. 7.5 m²
Loop je met ons mee? Dan kijken we tijdens een virtuele rondleiding samen rond in dit fijne familiehuis. Via de voordeur gaan we de woning binnen. In de hal zie je het toilet, de meterkast met ruim voldoende groepen en aardlekschakelaar, een trapkast en de trapopgang naar eerste verdieping. We lopen door naar de lichte tuingerichte woonkamer met open eiland keuken. Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: spuitwerk, gebroken wit. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Toilet – ca. 1.6 m²
Deze moderne toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De ruimte wordt gekenmerkt door een minimalistische uitstraling met rustige neutrale kleuren. Vloer: plavuizen, antraciet Wanden: tegels, wit facet geslepen + spuitwerk. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Keuken – ca. 20 m²
De luxe keuken zie je aan de voorkant van het huis. De wandopstelling en het kookeiland bieden je meer dan genoeg plaats om je helemaal uit te leven als keukenprins of -prinses. De keuken is voorzien van een strakke eilandkeuken uit 2008 met witte greeploze fronten en een strak kunststof aanrechtblad. Bij deze praktische keukenvorm is de donkerbruine houtdessin kasten/apparatenwand en het aanrecht aangevuld met een kookeiland. Het kookeiland biedt tevens veel opslagruimte en een groot werkoppervlakte. En tijdens het koken kan je actief aan het gesprek in de woonkamer deelnemen met overzicht over de situatie. Deze keukenopstelling is voorzien van alle denkbare apparatuur; o.a. een gaskookplaat met 5 branders, een RVS eiland afzuigkap met LED verlichting, een combioven, een magnetron, een koelkast en een nieuwe vaatwasmachine van Bosch uit 2018. Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: spuitwerk, gebroken wit. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Uitgebouwde woonkamer – ca. 40 m²
De L-vomige woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd met een royaal lichtraam en deur naar de tuin. In de zomermaanden doe je de deur wagenwijd open en kun je vanuit de woonkamer meteen doorlopen naar de bestrate achtertuin gelegen op het westen. Ook is er aan de zuidzijde een extra lichtraam aanwezig. Wat een fijne sfeer is hier gecreëerd, mede door de uitbouw is er genoeg plek voor een gezellige hoek loungebank waar je met het hele gezin op kunt ploffen en een grote eettafel. Vloer: eiken vloerdelen. Wanden: spuitwerk, gebroken wit. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 6.7 m²
De royale overloop met lichtraam aan de voorzijde leidt naar twee geweldige slaapkamers, een moderne badkamer en een separate toiletruimte. Ook is er een vaste trap naar de tweede verdieping bereikbaar. Vloer: lamninaat vloer, eiken dessin. Wanden: spuitwerk, gebroken wit. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Slaapkamer 1 – ca. 14 m²
Prettige ruime slaapkamer. Gesitueerd aan de achterzijde van de woning voorzien van een 3-deurs schuifwandkast met spiegeldeur. Twee lichtramen in de achtergevel (westen). Vloer: laminaat vloer, eiken dessin. Wanden: muurverf wit + behang in een Petrol kleurstelling. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Slaapkamer 2 – ca. 9 m²
De tweede slaapkamer is heerlijk licht door de twee lichtramen aan de voorzijde (oosten) en een extra zijraam aan de zuidzijde. Vloer: laminaat vloer, eiken dessin. Wanden: muurverf wit. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Badkamer – ca. 5.5. m²
Dit is echt een klasse vertrek waar u heerlijk kunt relaxen en gesitueerd aan de achterzijde van de woning, met een heerlijk groot hoek Whirlpool ligbad met Grohe thermostaatkraan en aparte handdouche, een douchecabine met Grohe thermostaatkraan en een wastafelmeubel met spiegel en aparte naastgelegen kast. Verwarming door middel van een design radiator. Mechanische ventilatie + natuurlijke ventilatie via een draai-/kiepraam. Vloer: plavuizen, antraciet Wanden: tegels, wit facet geslepen. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Tweede separate toiletruimte – ca. 1.6 m²
Deze moderne toiletruimte is naast de badkamer gesitueerd. Vloer: plavuizen, antraciet Wanden: tegels, wit facet geslepen + spuitwerk. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Overloop – ca. 6.7 m²
De tweede verdieping is via een vaste open trap bereikbaar en mag er ook zijn. De kaprichting heeft geen invloed op de stahoogte (minimaal 2.30 m). Hierdoor zijn nog eens 3 comfortabele slaap-/werkkamers en een aparte wasruimte toegankelijk. Een speels Frans balkon aan de voorzijde zorgt voor daglichttoetreding op de overloop. Vloer: laminaat vloer, eiken dessin. Wanden: muurverf wit. Plafond: spuitwerk, gebroken wit

Slaapkamer 3 – ca. 9.3 m²
De derde slaapkamer is lekker hoog en licht door de 2 geplaatste Franse balkons aan de voorzijde. Vloer: laminaat, eiken dessin. Wanden: behang in een lichte kleurstelling met zwart krijtverf. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Slaapkamer 4 – ca. 13.2 m²
Een vrolijke vierde slaapkamer gesitueerd aan de achterzijde van de woning met als extra een insteekzolder als extra bergruimte. Twee Franse balkons zorgen voor lichtinval. Vloer: laminaat, eiken dessin. Wanden: behang in een bloem kleurstelling. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Slaap-/werkkamer 5 – ca. 5.2 m²
Deze kleinere kamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een Frans balkon. Vloer: laminaat, eiken dessin. Wanden: behang in een zwart/witte bloem kleurstelling. Plafond: spuitwerk, gebroken wit.

Wasruimte – ca. 2 m²
Praktische ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook is hier de opstelplaats van de AWB combiketel, type Thermomaster 3 HR, bouwjaar 2008 en de mechanische ventilatie unit (Itho) geplaatst. Diverse planken zorgen voor de nodige bergruimte.

BUITENOM

Garage - ca. 16.1 m²
Aan jou de keuze: wordt dit de plek waar je de auto zet of toch misschien je eigen hobbyruimte of super grote opbergplek. De garage met een afmeting van 2.84 x 5.68 m staat los van de woning in de achtertuin en is te bereiken via een deur in de tuin en via de kanteldeur op de oprit. Voor de oprit is parkeergelegenheid voor 2 auto’s. Het dakleer is in 2015 vervangen en de afvoer vergroot. Inhoud garage circa 55 m³.

Tuin
Kavelgrootte 210 m², de kavel meet circa 12 x 17.50 m. De achtertuin is gesitueerd op het westen en geheel onderhoudsvriendelijk en beschut aangelegd voorzien van sierbestrating in een leuk patroon gelegd van getrommelde Waaltjes en grijs natuursteen. U zit er volledig vrij door de geplaatste schuttingen. Vanuit de achtertuin is de vrijstaande garage bereikbaar. De oprit is eveneens voorzien van sierbestrating en is geheel af te sluiten met een poort, hier kunt u heerlijk van de zon genieten op het zonnige zuiden waar ook een prachtige druif groeit. De voortuin is bestraat met grijs natuursteen afgewisseld met getrommelde Waaltjes en twee lei fruitbomen. Aan de achtergevel is een buitenkraan gemonteerd.

Isolatie
De woning is compleet geïsoleerd.
De woning heeft een speelse dwarskap en laag rode pannen schilddak.

Ligging
Heeft het huis je nog niet overtuigd, dan doet de plek het zeker. Je vindt dit huis in een gezellige nieuwbouwwijk “Esprit” aan een rustige straat. De informele opzet van de straat heeft een gebogen vorm met klinkers zonder stoepen, grasveld en speelgelegenheid voor de deur. De inrichting van het openbare gebied kent naast de bomen, veel bodembedekkers en natuurlijk materiaalgebruik, zoals houtsnippers en lage groene hagen. Er is parkeerruimte op eigen terrein maar er zijn ook ruim voldoende openbare parkeerplekken op de uit het zicht gehouden parkeerpleintjes. De grote vijverpartij (Eendenplas) vormt een prachtig rustpunt in de wijk. Hier woon je dichtbij winkels, scholen, sportvoorzieningen en het openbaar vervoer. Daarnaast ben je al binnen 5 minuten fietsen in de binnenstad.

Kortom
Een huis dat voelt als thuis. Een thuis met alles erop en eraan, tot in de puntjes afgewerkt en lekker luxe; een plek waar je eigenlijk alleen nog maar jouw meubels hoeft te plaatsen en het grote genieten meteen kan beginnen.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Almkerk - Zandwijk 8

Gelijkvloers wonen midden in de natuur!

Vraagprijs: €375.000 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 2

Koopprijs: €350.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 27

Koopprijs: €370.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 25

Koopprijs: €369.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 23

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 21

Koopprijs: €369.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 19

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 17

Koopprijs: €364.000 v.o.n. meer

Werkendam

KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND JAREN DERTIG HUIS!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]