menu ?

Gorinchem

Burg. Gaarlandtstraat 25

Woning

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.


4 375 m³ 213 m² 107 m²
 • Woning Gorinchem Verkocht 1
 • Woning Gorinchem Verkocht 2
 • Woning Gorinchem Verkocht 3
 • Woning Gorinchem Verkocht 4
 • Woning Gorinchem Verkocht 5
 • Woning Gorinchem Verkocht 6
 • Woning Gorinchem Verkocht 7
 • Woning Gorinchem Verkocht 8
 • Woning Gorinchem Verkocht 9
 • Woning Gorinchem Verkocht 10
 • Woning Gorinchem Verkocht 11
 • Woning Gorinchem Verkocht 12
 • Woning Gorinchem Verkocht 13
 • Woning Gorinchem Verkocht 14
 • Woning Gorinchem Verkocht 15
 • Woning Gorinchem Verkocht 16
 • Woning Gorinchem Verkocht 17
 • Woning Gorinchem Verkocht 18
 • Woning Gorinchem Verkocht 19
 • Woning Gorinchem Verkocht 20
 • Woning Gorinchem Verkocht 21
 • Woning Gorinchem Verkocht 22
 • Woning Gorinchem Verkocht 23
 • Woning Gorinchem Verkocht 24
 • Woning Gorinchem Verkocht 25
 • Woning Gorinchem Verkocht 26
 • Woning Gorinchem Verkocht 27
 • Woning Gorinchem Verkocht 28
 • Woning Gorinchem Verkocht 29
 • Woning Gorinchem Verkocht 30
 • Woning Gorinchem Verkocht 31
 • Woning Gorinchem Verkocht 32

Op zoek naar een karakteristieke jaren ‘30 hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin en een vrijstaande berging. Kom dan eens een kijkje nemen bij deze keurig onderhouden hoekwoning (jaren '30 drie-onder-één kapwoning) aan de Burg. Gaarlandtstraat 25. Ideaal voor het gezin of de starter, mede door de ligging in een rustige woonwijk en de prettige indeling van de woning met maar liefst 4 slaapkamers. De woning dateert uit 1936 met een fraai bewaard interieur en diverse stijlelementen nog intact. Vanwege de bijzondere architectuur is dit object een markante verschijning. De ligging is perfect, op een hoeklocatie in een zeer gewilde leefomgeving. Op zeer korte afstand van het sfeervolle centrum van Gorinchem, dichtbij scholen, centraal station, openbaar vervoer, uitvalswegen en winkelcentrum.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 5.6 m2
De ruime hal verleent toegang tot de meterkast, de trapkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de sfeervolle woonkamer. Vloer: tegels in een lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Toilet
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en voorzien van een staand toilet. Natuurlijke ventilatie mogelijk door middel van een raam. Vloer: tegels in een donkere kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld in een lichte kleurstelling/gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkamer – ca. 16 m2
De woonkamer-en-suite is een van de parels. De plattegrond bestaat uit twee delen, één bestemd voor de zithoek en in het andere gedeelte is de plek bestemd voor de eetkamer. De zithoek wordt geaccentueerd door een erker in de voorgevel en de openhaard. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling/gedeeltelijk behang in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Eetkamer - ca. 12.2 m2
De eetkamer is gesitueerd tussen de zithoek en de keuken. Een ideale plek waar overdag het gezin thuiskomt, eet, bijpraat en kortom leeft. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling/gedeeltelijk behang in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

Keuken – ca. 12 m2
De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een deur naar te tuin. De keukenruimte biedt plaats aan een mooie L-vormige keuken unit en is uitgevoerd in een witte kleurstelling gecombineerd met een graniet aanrechtblad in antraciet kleurstelling. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 4-pits gasfornuis, een Amerikaanse koelkast, een oven en een RVS afzuigkap. Vloer: betegeld in een lichte kleurstelling. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: spuitwerk (wit).

INDELNG EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 6.5 m2
Deze overloop verleent toegang tot een tweetal slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 1 – ca. 9.2 m2
Deze (ouder-)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een schuifwand kast. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling/gedeeltelijk behang in een lichte kleurstelling. Plafond: hout (wit).

Slaapkamer 2 – ca. 6.5 m2
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling/gedeeltelijk behang in een lichte kleurstelling. Plafond: hout (wit).

CV-kast
Op de overloop van de eerste verdieping vindt u de opstelplaats voor de CV-ketel.

Badkamer – ca. 6.4 m2
Deze nette badkamer (bouwjaar 2007) is voorzien van een ligbad, een inloopdouche met glazen douchedeur en een wastafelmeubel. Vloer: betegeld in een antraciet kleurstelling. Wanden: betegeld in een lichte kleurstelling. Plafond: hout (wit).

Tweede toilet
Deze toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet, een fonteintje en een radiator. Natuurlijke ventilatiemogelijk doormiddel vaneen raam. Vloer: betegeld in een antraciet kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld in een lichte kleurstelling/gedeeltelijk behang in een grijze kleurstelling. Plafond: hout (wit).

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Slaapkamer 3 – ca. 9.4 m2
Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning en verleent toegang tot de vierde slaapkamer. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk in een lichte kleurstelling. Plafond: hout (wit).

Slaapkamer 4 – ca. 8.1 m2
Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: gedeeltelijk stucwerk in een lichte kleurstelling/gedeeltelijk behang in een lichte kleurstelling. Plafond: hout (wit).

ALGEMEEN
Rondom de woning
De tuin is gesitueerd op het noorden. De achtertuin is grotendeels van grijze tegels. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen en een poort aan de oostzijde van de woning. Achterin de tuin vind u de vrijstaande berging.

Ligging
De woning is gelegen in de sfeervolle 'Haarwijk', waar we een groot aantal fraaie panden uit dezelfde bouwperiode treffen, deze wijk is voorzien van vele faciliteiten, zoals winkels en scholen. Ligt Gorinchem centraal aan een knooppunt van waterwegen, voor het wegverkeer is dit eveneens van toepassing. De A27 is de verbinding tussen Amsterdam/Schiphol en Antwerpen, terwijl de A15 loopt van Rotterdam/-Europoort tot diep in het Duitse Ruhrgebied. Zo is Gorinchem vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken. Utrecht, Breda, Rotterdam en ’s-Hertogenbosch liggen op minder dan 30 minuten autorijden van de stad verwijderd. Natuurlijk staat ook de trein tot uw beschikking. Tevens is de woning gelegen op loopafstand van diverse scholen en het centrum van Gorinchem op fietsafstand.

Voorzieningen
U hoeft Gorinchem overigens helemaal niet uit om te genieten van grootsteedse voorzieningen. Winkels, scholen, medische centra en musea, Gorinchem heeft het allemaal. Er is een groot arsenaal aan sportvelden. Van atletiek tot honkbal en van waterpolo tot volleybal kunt u altijd bij een van de vele sportverenigingen terecht. Daarnaast is er een prestigieuze golfbaan “De Dutch” op enkele minuten van de woning. Voor de culturele behoeften is er de stadsschouwburg met een gevarieerd pakket aan voorstellingen, en natuurlijk het bruisende uitgaansleven in de binnenstad, waar altijd wel iets te beleven is.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Papendrecht - Zuurbeshof 25

Vraagprijs: €225.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 1

Koopprijs: €239.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 2

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 3

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 4

Koopprijs: €223.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 6

Koopprijs: €255.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 5

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Geertruidenberg - Walgang 15

Geweldig vrij uitzicht en groot zonnig dakterras op woonniveau + eigen parkeerplaats (carport)!

Vraagprijs: €259.500 k.k. meer

Gorinchem

Unieke locatie gelegen aan waterpartij en pal tegen de oude vestingwal!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]