menu ?

Gorinchem

Dokter Hiemstralaan 22

Villa

Vraagprijs: € 339.000,- k.k.


5 620 m³ 588 m² 160 m²

Deze woning dient gemoderniseerd te worden!

 • Villa Gorinchem Verkocht 1
 • Villa Gorinchem Verkocht 2
 • Villa Gorinchem Verkocht 3
 • Villa Gorinchem Verkocht 4
 • Villa Gorinchem Verkocht 5
 • Villa Gorinchem Verkocht 6
 • Villa Gorinchem Verkocht 7
 • Villa Gorinchem Verkocht 8
 • Villa Gorinchem Verkocht 9
 • Villa Gorinchem Verkocht 10
 • Villa Gorinchem Verkocht 11
 • Villa Gorinchem Verkocht 12
 • Villa Gorinchem Verkocht 13
 • Villa Gorinchem Verkocht 14
 • Villa Gorinchem Verkocht 15
 • Villa Gorinchem Verkocht 16
 • Villa Gorinchem Verkocht 17
 • Villa Gorinchem Verkocht 18
 • Villa Gorinchem Verkocht 19
 • Villa Gorinchem Verkocht 20
 • Villa Gorinchem Verkocht 21
 • Villa Gorinchem Verkocht 22
 • Villa Gorinchem Verkocht 23
 • Villa Gorinchem Verkocht 24
 • Villa Gorinchem Verkocht 25
 • Villa Gorinchem Verkocht 26
 • Villa Gorinchem Verkocht 27
 • Villa Gorinchem Verkocht 28
 • Villa Gorinchem Verkocht 29
 • Villa Gorinchem Verkocht 30
 • Villa Gorinchem Verkocht 31
 • Villa Gorinchem Verkocht 32
 • Villa Gorinchem Verkocht 33
 • Villa Gorinchem Verkocht 34

WAT EEN HEERLIJKE PLEK OM TE WONEN! Wilt u graag wonen in een rustige, autoluwe woonomgeving op één van de mooiste plekjes in Gorinchem? Dan is deze nagenoeg vrijstaande woning met een inpandig bereikbare berging/voormalige garage de moeite waard om te bekijken. De woning ligt op de hoek van een doodlopende straat en is voorzien van een riante woonkamer, half open keuken, 5 slaapkamers, terrasoverkapping en veel bergruimte. De woning is gebouwd met duurzaam en hoogwaardig materiaal. We wijzen u ook op de rustige ligging van dit aanbod, gesitueerd in de woonwijk “Stalkaarsen” met ruime parkeergelegenheid voor bezoekers en aan de achterzijde geheel vrij gelegen met de tuin direct grenzend aan een waterloop en heerlijk zongericht.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het huis gemoderniseerd dient te worden om weer helemaal te voldoen aan de huidige eisen maar voor mensen die het klussen niet schuwen en die net als wij zien wat dit huis aan mogelijkheden biedt, is dit huis een uitgelezen kans op half vrijstaand wonen voor een goede prijs.

Durf jij met ons mee te dromen en kijk je mee wat het huis in de huidige staat je te bieden heeft?

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 7.2 m²
De hoofdentree tot de woning is aan de zijkant gelegen onder een luifel. Achter de boeren voordeur is er een hal met vide vanwaar er vervolgens toegang is tot de sfeervolle woonkamer met aangrenzend de keuken. Alarmsysteem aanwezig. Via de hardhouten spiltrap zijn vanuit de hal de slaapverdiepingen toegankelijk. Naast de voordeur is de meterkast (10 groepen en 3 aardlekschakelaar) te vinden. Een glaswand met 4 roederamen van figuurglas geeft een kijkje in de woonkamer en maakt de hal heerlijk licht. Vloer: plavuizen, terra/bruine kleurstelling. Wanden: schoon metselwerk. Plafond: houten delen, wit.

Toilet – ca. 2 m²
De toiletruimte is gedateerd en voorzien van een staand toilet, een radiator en een fonteintje. Vloer: plavuizen, terra/bruine kleurstelling. Wanden: deels tegels, bruin decor. Plafond. Houten delen, wit.

Woonkamer – ca. 42 m²
Vanuit de hal is via een glasdeur met roede ramen de sfeervolle woonkamer toegankelijk. Deze fijne L-vormige verblijfsruimte geniet veel lichtinval door de grote hardhouten raampartijen en biedt een optimaal contact met de achtertuin, bereikbaar via een schuifpui. De schuifpui is gesitueerd aan de achterzijde en geeft toegang tot het overdekte terras waardoor binnen- en buiten met elkaar verbonden lijken te worden. Verwarming geschiedt door middel van een radiator en convectorput. Een leuke sfeermaker is de schoonmetselwerk open haard met schouw en plateau. Ter hoogte van de eethoek is de half open keuken gesitueerd. Vloer: eiken parket. Wanden: deels stucwerk, deels schoonmetselwerk wanden. Plafond: stucwerk met balken, wit.

Half open keuken – ca. 10 m²
Deze L-vormige keukenunit met witte houtnerf kastfronten en natuurstenen aanrechtblad is gedateerd en voorzien van diverse inbouwapparaten te weten o.a. een vaatwasmachine, oven, keramische kookplaat. Vloer: tegels, wit. Wanden: stucwerk, wit. Plafond: houten delen, wit met inbouwspots.


Bijkeuken/achter entree – ca. 4 m²
De aangebouwde achter entree is rechtstreeks vanuit de keuken en de garage bereikbaar met toegang tot het overdekte terras. Dakraam aanwezig.

Voormalige garage – berging – ca. 19.2 m²
De voormalige garage is binnendoor bereikbaar en omgebouwd tot een grote berging met extra insteekzolder waarop de grote boiler voor het warmwater is gesitueerd. Aan de voorzijde is een pui met loopdeur aanwezig alsmede een deur naar de bijkeuken/achter entree. Verder doet deze ruimte dienst als berging/bijkeuken en vervult een uiterst praktische functie. Hier staan namelijk diverse huishoudelijke apparaten opgesteld, waaronder de wasmachine en droger. De aansluitingen daarvoor zijn aanwezig. In de garageruimte is de c.v. ruimte geplaatst welke van buitenaf bereikbaar is. Type ketel Nefit Ecomline Excellent HR 43, bouwjaar 2005 of 2007. Vloer: beton/smeervloer/deels betegeld. Plafond: gipsplaten.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 4 m²
Vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer alsmede de vaste trap naar de tweede verdieping. Vloer: houten vloerdelen, Lariks. Wanden: stucwerk en schoon metselwerk. Plafond: houten delen, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 16.3 m²
Gesitueerd aan de voorzijde (westen) van de woning met roede verdeelde ramen en een deur met toegang tot het balkon. Tevens 3 inbouwkasten aanwezig. Vloer: houten vloerdelen, Lariks. Wanden: stucwerk en schoon metselwerk. Plafond: balken plafond met wit stucwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 10.7 m²
Gesitueerd aan de achterzijde van de woning met extra lichtraam in de noordgevel en achtergevel. Vloer: houten vloerdelen, Lariks. Wanden: stucwerk en schoon metselwerk. Plafond: balken plafond met wit stucwerk.

Slaapkamer 3 – ca. 9.2 m²
Gesitueerd aan de voorzijde (westen) van de woning met deur naar het balkon. Extra lichtraam in de zuidgevel. Vloer: houten vloerdelen, Lariks. Wanden: stucwerk en schoon metselwerk. Plafond: balken plafond met wit stucwerk.

Balkon – ca. 7 m²
Een heerlijk balkon gesitueerd aan de voorzijde van de woning en bereikbaar vanuit twee slaapkamers. Zonligging: westen. Afmeting balkon ca. 5.56 m x 1.24 m.

Badkamer – ca. 7.3 m²
De L-vormige badkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en gedateerd. Deze ruimte is voorzien van een inloop douche, een elektrische tweede toilet, ligbad en wastafelmeubel. Vloer: tegels, wit. Wanden: decor tegels. Plafond: houten delen, wit houtnerf.

INDELING 2E VERDIEPING

Overloop – ca. 6.4 m²
Vanaf de overloop met lichtraam zijn de twee slaapkamers bereikbaar alsmede een bergkast. Verschillende gedeelten van de knieschotten onder de schuine kap zijn in gebruik als handige bergruimte.

Slaapkamer 4 – ca. 20 m²
Riante 4e slaapkamer met twee dakramen en twee lichtramen met roeden verdeling in de noordgevel.

Slaapkamer 5 – ca. 10.3 m²
Slaapkamer 5 is voorzien van een lichtraam in de zuidgevel en voorzien van kastruimte.

Rondom de woning – tuin
De kavel meet circa 35 meter diep en 16,8 meter breed. Ook de tuin lokt voor een nadere kennismaking. De volwassen tuin is ingericht met een groot gazon grenzend aan het water, volgroeide vegetatie met een afwisseling van borders en een variëteit aan boomsoorten. De achtertuin is gericht op het zonnige zuidoosten. Zo is het ook heerlijk vertoeven op het overkapte terras direct grenzend aan de woonkamer. U geniet hier van optimale privacy en u komt in deze tuin helemaal tot rust. Het geheel is gesitueerd op een perceel met een oppervlakte van 588 m². De kavel biedt aan de voorzijde ruim plaats tot het parkeren van uw auto(‘s) op eigen terrein.

Parkeren op eigen terrein
De woning heeft aan beiden zijden een oprit, waardoor er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein is. Via de oprit rechts van de woning, komt u bij de zijentree van de woning.

Ligging
De ligging, zonder doorgaand verkeer, aan een autoluwe weg, is ideaal. Wonen aan de Dokter
Hiemstralaan te Gorinchem is van oudsher wonen "op stand". In de jaren zeventig zijn hier diverse vrijstaande villa's, geschakelde woningen en bungalows op royale kavels gerealiseerd. Het plekje biedt u enerzijds heerlijke rust en anderzijds zijn voorzieningen zoals scholen, sport, het Piazza winkelcentrum, medische voorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen op korte afstand te bereiken. Tezamen met een lint van villa's en bungalows vormt deze schitterende villa een sieraad voor de straat.

Ben jij de dromer die graag zijn handen uit de mouwen steekt en op zoek bent naar een kans om half vrijstaand te wonen voor een goede prijs? Dan laten we je graag de Dokter Hiemstralaan 22 te Gorinchem een keer zien en ga je misschien wel voor de volgende 42 jaar... Kortom: zoals op het balkon staat geschreven “zeilen met de wind van vandaag”

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam

Sleeuwijk - Waterlinie 169 8

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 9

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk

Werkendam - Vervoornestraat 10

KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND JAREN DERTIG HUIS!

Vraagprijs: €335.000 k.k. meer

Gorinchem - Vaandrig 79

Koopprijs: €355.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 84

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 81

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 82

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]