menu ?

Hoornaar

Hoge Giessen 9 -I

Semi-bungalow

Vraagprijs: € 650.000,- k.k.


4 813 m³ 4 280 m² 238 m²

Charmante woning met paardenfaciliteiten!

 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 1
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 2
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 3
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 4
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 5
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 6
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 7
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 8
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 9
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 10
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 11
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 12
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 13
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 14
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 15
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 16
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 17
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 18
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 19
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 20
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 21
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 22
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 23
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 24
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 25
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 26
 • Semi-bungalow Hoornaar Verkocht 28

PAARDENLIEFHEBBERS OPGELET!
FRAAI GELEGEN VRIJSTAANDE SEMI-BUGALOW MET VRIJ UITZICHT OP DE POLDER, GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 4.280 m². In 1967 werd deze deels gelijkvloerse semibungalow met ruime vrijstaande garage en stal gerealiseerd. Later besloot de eigenaar tot een passende uitbouw van de woning aan de achterzijde. Het object biedt uitzonderlijke mogelijkheden voor paardenliefhebbers met paardenweide, stalruimte en paardenbak. Zoekt u een landelijke plek met rust, vrijheid en ruimte dan moet u deze plek gezien hebben! De riante kavel wordt omgeven door brede sloten en weilanden, biedt schilderachtige vergezichten over de polder en grenst aan de achterzijde aan het riviertje de Kromme Giessen. Door de centrale ligging zijn zowel Utrecht, Rotterdam als Breda snel te bereiken via de A15 of de A27. Ideaal voor mensen die van rust, natuur en dieren houden!

INDELING BEGANE GROND

Entree – 16.8 m²
De woning wordt aan de voorzijde begrensd door een brede sloot. Via een dam, af te sluiten met sierlijke stalen poort, betreden we het erf. Zeer ruime en hoge entreehal (vide met dakkapel) met toegang tot diverse vertrekken op de begane grond en open trapopgang naar boven. Met garderobe en meterkast voorzien van 12 groepen en 1 aardlekschakelaar. Vloer: travertin natuursteen. Wanden: schoonmetselwerk. Plafond: houten delen, vide.

Toilet – ca. 1.08 m²
Nette toiletruimte voorzien van een zwevend toilet met fonteintje. Vloer: travertin natuursteen. Wanden: tegels tot aan het plafond betegeld, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 11 m²
Ruime slaapkamer op de begane grond gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Met de slaapkamer en badkamer op de parterre is het huis gelijkvloers te bewonen. Een groot voordeel als u deze villa tot op hogere leeftijd wilt bewonen. Vloer: travertin natuursteen. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: kunststof delen met inbouwspots.

Badkamer – ca. 4.8 m²
Comfortabele badkamer, compleet met ligbad en douche, wastafelmeubel en een tweede zwevend toilet. Lichtraam in de oostgevel en ventilatie aanwezig. Vloer: marmeren vloertegels. Wanden: geheel betegeld met lichtgrijze tegels. Plafond: stucwerk, wit.

Bijkeuken – ca. 7.1 m²
Vanuit de keuken is de praktische bijkeuken toegankelijk met witgoed aansluitingen met vaste kast en keukenkastjes. Een loopdeur geeft direct toegang tot de tuin. Vloer: donker graniet. Wanden: deels witte tegels, deels stucwerk. Plafond: stucwerk.

Woonkamer – ca. 89.5 m²
Wat de buitenkant al doet vermoeden wordt waarheid bij het betreden van de geweldige ruime en uitgebouwde woonkamer die volledig is ontworpen met het oog naar buiten gericht met diverse indelingsmogelijkheden. Maar liefst twee open haarden als blikvangers zorgen voor een warme sfeer. De openslaande deuren aan de westzijde en een loopdeur aan de achterzijde zorgen voor de toegang tot heerlijke terrassen. Overal zijn roedeverdeelde ramen met tuinzicht en via een semi-open verbinding directe toegang tot de keuken. Vloer: travertin natuursteen. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: stucwerk met hardhouten balken.

Keuken – ca. 9.7 m²
Riant uitgevoerde keuken in een zachtgroene natuurkleur met houtnerf kastfronten gecombineerd met een granieten werkblad. Een bijpassende kastenwand zorgt voor voldoende bergruimte. De keukeninrichting bestaat uit een dubbele spoelbak onder het raam gesitueerd met geweldig vrij uitzicht over het weiland, inductie kookplaat met hangende afzuigkap, oven, koelkast en een vaatwasmachine. Ook is hier een directe toegang tot de bijkeuken. Vloer: donker graniet. Wanden: tegels, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 11.7 m²
Vanuit de hal van de woning komt u via een open trap met ijzeren balusters op de ruime overloop. Deze ruimte met vide is heerlijk licht en hoog door de geplaatste dakkapel aan de zuidzijde. Via de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en twee diepe vaste inbouwkasten/bergingen. Vloer: tapijt, groen. Wanden: stucwerk. Plafond: houten delen, wit geverfd.

Slaapkamer 2 – ca. 28.5 m²
Bijzonder aan deze slaapkamer is de riante afmeting van 8.66 m x 4.00 m met toegang naar ruime bergingen achter de knieschotten door middel van 4 deurtjes. Ook is er een wastafel aanwezig. Daglichttoetreding door middel van een dakraam en een roedeverdeeld raam aan de achterzijde met vrij uitzicht over de landerijen. Vloer: tapijt, groen. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten met inbouwspots.

Slaapkamer 3 – ca. 19.1 m²
Heerlijke slaapkamer gesitueerd aan de westzijde van de woning met wastafel en bergruime achter de knieschotten. Lichtraam in de westgevel. Vloer: hoogpolig tapijt, crème. Wanden: behang. Plafond: zachtboard, wit.

Slaapkamer 4 – ca. 11.5 m²
Last but not least deze vierde slaapkamer is voorzien van een wastafel en een diepe bergkast. Lichtraam in de oostgevel. Ook is vanuit deze kamer de aparte kast met c.v. ruimte toegankelijk met opstelplaats van de c.v. ketel, type Nefit Ecomline Excellent HR 43 + aparte boiler Nefit 40 Kw, bouwjaar: 2002. Vloer: hoogpolig tapijt, crème. Wanden: behang. Plafond: zachtboard, wit.

BUITENOM

Tuin – kavelgrootte 4.280 m²
Weids wonen en heerlijk leven. De oprijlaan met grind brengt u naar de achterzijde van de garage met een verhard terrein geschikt om meerdere auto’s te parkeren. Rondom de woning is de tuin aangelegd met een groot gazon, diverse terrassen, borders, bomen, vijver, kleinschalige paardenbak, weiland en een vijver. Vanaf het royale beschutte terras achter de woning is het heerlijk genieten van de ruimtelijke achtertuin, het eigen weiland en de vrije, weidse uitzichten over het prachtige decor van de Alblasserwaard. De locatie van deze semi-bungalow, gebouwd in de typerende zeventiger jaren architectuur, is ronduit geweldig. Met een grote tuin en weiland die aan de voor- en achterzijde wordt begrensd door water. En met tal van mogelijkheden om aanvullende woonwensen te realiseren, is de kans groot dat u hier vindt wat u al langer zocht.

Garage en stal – ca. 43.4 m²
De vrijstaande garage met zolderverdieping is voorzien van een garage 29.5 m² met kanteldeur, diverse lichtramen en loopdeur. De stalruimte heeft een directe inpandige verbinding met de garage en meet ca. 13.9 m² met diverse ramen en loopdeur.

Ligging
Hoornaar ligt tezamen met andere dorpen langs de Giessen in de gemeente Giessenlanden. De schilderachtige lintbebouwing, die het dorp kenmerkt, bevat veel oude boerderijen en woonhuizen. In de wintermaanden kan schaatsend Hoornaar zich hier volledig uitleven en wordt de bekende Molentocht georganiseerd. Van de vele poldermolens die de Alblasserswaard rijk is, vinden we een viertal rondom Hoornaar.

Super centraal
In het dorp vindt u een redelijk compleet voorzieningenniveau. Op korte afstand vinden we het uitgebreide en gezellige stadscentrum van Gorinchem met een compleet aanbod aan faciliteiten. De centrale geografische ligging van Hoornaar vlakbij het knooppunt van de A-15 en A-27 bij Gorinchem is zonder meer gunstig te noemen. Steden als Rotterdam, Breda, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn binnen 30 autominuten bereikbaar. Kortom: Rust en ruimte, maar bijvoorbeeld ook het houden van paarden/kleinvee, kunt u zo in uw dagelijkse leven makkelijk combineren met bijvoorbeeld reizen naar uw werk.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Karakteristiek woon-/werk pand met 18 meter diepe achtertuin!

Gorinchem

Gorinchem - Plantsoen 20 A

UNIEKE BOUWKAVEL BESTEMD VOOR EEN VRIJSTAANDE WONING!

Vraagprijs: €650.000 k.k. meer

Schelluinen - Nolweg 1

Vraagprijs: €600.000 k.k. meer

Gorinchem - Lingsesdijk 27 -29

VRIJ WONEN OP EEN ONVOORSTELBAAR MOOI PERCEEL GROND!

Vraagprijs: €595.000 k.k. meer

Giessenburg

Gorinchem - Generaal 31

Koopprijs: €615.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Egelantierpad 7

Vraagprijs: €595.000 k.k. meer

Hoogblokland - Bazeldijk 65

Vraagprijs: €665.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]