menu ?

Gorinchem

Dokter van Stratenweg 151

Maisonnette

Vraagprijs: € 150.000,- k.k.


3 250 m³ 85 m²
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 1
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 2
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 3
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 4
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 5
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 6
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 7
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 8
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 9
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 10
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 11
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 12
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 13
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 14
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 15
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 16
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 17
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 18
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 19
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 20
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 21

Een aantrekkelijke maisonnette op de 1e en 2e verdieping perfect voor de handige starter! Het appartement is over twee woonlagen gegroepeerd en heeft een mooi uitzicht op het park van het appartementencomplex Stalkaarsen. De woonverdieping bestaat uit een gesloten keuken en een ruime woonkamer met een ruim balkon. De slaapverdieping bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer en een bergingskast. Het appartementencomplex heeft een ideale locatie nabij de A15 en A27 en het winkelcentrum Piazza. Voorzieningen als scholen en bus-/treinverbindingen zijn binnen een relatief korte afstand. De verkopers vertrekken op korte termijn, dus snelle oplevering is hier geen probleem. Meer zien? Kom dan naar de Open Huis momenten op vrijdag 2 november (16.00-17.00 uur) en zaterdag 3 november (11.00-12.00 uur). Toch eerder kijken, bel ons direct voor het maken van een afspraak!

INDELING BEGANE GROND
Wonen in dit appartement betekent ook beschermd wonen. Dit begint al in de centrale entree (Lingewaard), door het dubbele belsysteem met deurtelefooninstallatie is de veiligheid optimaal gewaarborgd. De hoofdtoegang alsmede de galerij wordt afgesloten en is te openen vanuit de appartementen. Luxe afwerkingsniveau van de centrale hal en de overige algemene ruimten. Lift met alarmeringssysteem naar het appartement. Op de begane grond bevindt zich nog een bij dit appartement behorende berging.

INDELING WOONVERDIEPING

Entree – ca. 6 m2
De entree geef je toegang tot de gesloten keuken, woonkamer, meterkast, toilet en de trapopgang naar de tweede woonlaag. Vloer: laminaat. Wanden: gesausd. Plafond: spuitwerk.

Toilet
De toiletruimte is gedeeltelijk betegeld voorzien van zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: tegels, antraciet. Wanden: deels betegeld/deels behang. Plafond: spuitwerk.

Woonkamer – ca. 26.6 m2
De ruime woonkamer geniet van een grote hoeveelheid binnenkomend licht door de grote ramen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het balkon (6.8 m2) met uitzicht op het park voor het appartementencomplex Stalkaarsen. De woonkamer biedt voldoende ruimte aan een eetgedeelte en een zitgedeelte. Vloer: laminaat. Wanden: gesausd. Plafond: spuitwerk.

Keuken – ca. 6.5 m2
De gesloten keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement, aan de galerijzijde. De L-vormige keuken heeft witte kastfronten gecombineerd met een grijs kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van een afzuigkap en aan de linkerzijde hangt de cv-ketel, Intergas Kompakt HRE, bouwjaar +/- 2009. De keuken biedt voldoende ruimte om diverse inbouwapparaten te plaatsen. Vloer: tegels, antraciet. Wanden: gesausd. Plafond: spuitwerk.

INDELING SLAAPVERDIEPING

Overloop – ca. 7.7 m2
De overloop verleent je toegang tot de drie slaapkamers, badkamer en een bergingskast. Vloer: laminaat. Wanden: gesausd. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 12.1 m2
De (ouder)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de maisonnette op de tweede woonlaag. De slaapkamer beschikt over een groot raam en een deur met toegang tot het tweede balkon. Daarnaast is er een royale inbouwkast. Vloer: laminaat. Wanden: gesausd. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 7.3 m2
De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de maisonnette. Vloer: laminaat. Wanden: gesausd. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 3 – ca. 6.5 m2
De eveneens aan de achterzijde gelegen derde slaapkamer wordt momenteel gebruikt als kastenkamer. Vloer: laminaat. Wanden: gesausd. Plafond: spuitwerk.

Badkamer – ca. 3.8 m2
De praktische badkamer is voorzien van een bad douche combinatie, een tweede zwevend toilet en een wasbak. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor witgoed. Vloer: tegels, antraciet. Wanden: stucwerk. Plafond: gesausd.

Servicekosten
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars bedraagt circa €139,33,- per maand (excl. gas, water en licht). De kosten bestaan o.a. uit glasverzekering/opstalverzekering en onderhoudscontract cv-ketel en een perfecte dienstverlening ten aanzien van het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten, schilderwerk, liftonderhoud, gebruik elektra algemene ruimte, administratiekosten en het groenonderhoud.

Bijzonderheden
Het complex is voorzien van een beveiligd park. Het appartementencomplex is in 2016 geheel aan de buitenzijde geschilderd. Camerabewaking in de entrees, om u 24 uur per dag een optimale veiligheid te kunnen garanderen. Een voorterrein dat zeer ruimtelijk is ingericht. Het vormt een aantrekkelijk geheel met de appartementen, waarbij de vijver met de fontein het geheel een intieme sfeer doet uitstralen.


KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

FIJN LICHT APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN!

Leerdam

Hardinxveld-Giessendam

Kom kijken en laat u verassen door dit sfeervolle instapklare ruime appartement nabij alle (winkel) voorzieningen en openbaar vervoer!

Gorinchem

Gorinchem

Asperen

Gorinchem

Werkendam

In-stap-klaar compleet gerenoveerd!

Gorinchem - Kapelsteeg 10

Vraagprijs: €135.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]