menu ?

GORINCHEM

Dokter van Stratenweg 129

Maisonnette

Vraagprijs: € 145.000,- k.k.


2 250 m³ 83 m²
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 1
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 2
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 3
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 4
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 5
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 6
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 7
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 8
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 9
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 10
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 11
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 12
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 13
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 14
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 15
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 16
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 17
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 18
 • Maisonnette GORINCHEM Verkocht 19

INSTAPKLAAR, WONEN MAAR, U HOEFT ZELFS NIET MEER TE SCHILDEREN!
Ben jij de nieuwe bewoner van dit leuke appartement? Er is een lichte woonkamer met een balkon op het zonnige zuiden en een aparte strakke witte keuken op de 1e woonlaag. De 2e woonlaag (slaapverdieping) biedt een comfortabele uitgebouwde moderne badkamer en 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon. Nog een voordeel; deze royale maisonnette is recent in zijn geheel geschilderd in een lichte kleurstelling, u hoeft alleen uw meubels mee te nemen! De gehele woning is zeer strak afgewerkt, zo is het plafond voorzien van inbouwspots. Hier is het na een drukke werkdag heerlijk onthaasten. Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

INDELING BEGANE GROND

Representatieve hoofdentree
Wonen in deze maisonnette betekent ook beschermd wonen. Dat begint al in de centrale entree, door het dubbele belsysteem met deurtelefooninstallatie is de veiligheid optimaal gewaarborgd. De hoofdtoegang evenals de galerij wordt afgesloten en is te openen vanuit de maisonnettes. Luxe afwerkingniveau van de centrale hal en overige algemene ruimten. De entree is voorzien van postboxen en twee liften met alarmeringssysteem naar het appartement.

INDELING WOONVERDIEPING

Entree
De entree geeft direct een goede indruk van deze prachtige maisonnette. De entree verleent toegang tot de woonkamer, de keuken, de meterkast, de toiletruimte en de trapopgang naar de slaapverdieping. Vloer: laminaat in kersenhout kleurstelling. Wanden: sauswerk in lichte kleurstelling. Plafond: verlaagd plafond met inbouwspots.

Toiletruimte
De nette toiletruimte voorzien van een hangend toilet en een fonteintje. Het fonteintje is gerealiseerd door de kast uit de woonkamer bij de toiletruimte te betrekken. Vloer: tegels in crème kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in crème kleurstelling. Plafond: verlaagd plafond met inbouwspots.

Keuken – ca. 7 m²
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze hoekkeuken is uitgevoerd in houten bruine kastfronten gecombineerd met een kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van afzuigkap en een keramische kookplaat. In de keuken is de CV installatie gerealiseerd, type Remeha, bouwjaar 2007. Vloer: tegels in crème kleurstelling. Wanden: gedeeltelijk betegeld in crème kleurstelling. Plafond: verlaagd plafond met inbouwspots.

Woonkamer – ca. 27 m²
Heerlijk royale woonkamer. Door de grote raampartijen betreft het een heerlijk lichte kamer. Hier is voldoende ruimte voor een zit-/ en eetgedeelte. De woonkamer is recent in zijn geheel geschilderd in lichte kleurstelling, u kunt er zo in! De woonkamer verleent toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden. Hier kunt u na een drukke werkdag heerlijk onthaasten. De woonkamer is voorzien van een ruime trapkast. Vloer: laminaat in kersenhout kleurstelling. Wanden: sauswerk in lichte kleurstelling. Plafond: verlaagd plafond met inbouwspots.

INDELING SLAAPVERDIEPING

Overloop
Via de vaste trapopgang is de slaapverdieping bereikbaar. De overloop verleent toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van een ruime vaste kastruimte. Vloer: laminaat in licht grijze kleurstelling. Wanden: sauswerk in lichte kleurstelling. Plafond: plafondverf in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 1– ca. 16 m²
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een PTT/CAI aansluiting. Vloer: laminaat in licht grijze kleurstelling. Wanden: sauswerk in lichte kleurstelling. Plafond: plafondverf in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 2 - ca. 13 m2
Leuke kinderslaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is voorzien van twee vaste inbouwkasten. Deze slaapkamer verleent toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het noorden. Vloer: laminaat in grijze kleurstelling. Wanden: sauswerk in lichte kleurstelling. Plafond: plafondverf in lichte kleurstelling.

Badkamer – ca. 6,3 m²
Deze prachtige badkamer is door de uitbreiding zeer royaal. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel, een douchecabine en de wasmachine-/ en wasdrogeraansluiting. Vloer: tegels in zwarte kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in lichte kleurstelling. Plafond: verlaagd plafond met inbouwspots.

ALGEMEEN

Fietsenberging
De woning beschikt over een fietsenberging op de begane grond van het complex.

Servicekosten
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars berdaagt circa € 137, - per maand (excl. gas, water en elektra). De kosten bestaan o.a. uit glasverzekering/opstalverzekering en onderhoudscontract CV ketel en een perfecte dienstverlening ten aanzien van het schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimten, schilderwerk, liftonderhoud, gebruik elektra algemene ruimte, administratiekosten en het groenonderhoud.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

FIJN LICHT APPARTEMENT MET BALKON OP HET ZUIDEN!

Leerdam

Hardinxveld-Giessendam

Kom kijken en laat u verassen door dit sfeervolle instapklare ruime appartement nabij alle (winkel) voorzieningen en openbaar vervoer!

Gorinchem

Vanuit de woonkamer en balkon heeft u vrij uitzicht op een brede groenstrook!

Gorinchem

Gorinchem

Asperen

Gorinchem

Gorinchem - Lindeboom 5 c

Vraagprijs: €150.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]