menu ?

Gorinchem

De Tuinen 61

Maisonnette

Vraagprijs: € 329.000,-


4 500 m³ 180 m²
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 1
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 2
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 3
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 4
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 5
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 6
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 7
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 8
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 9
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 10
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 11
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 12
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 13
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 14
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 15
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 16
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 17
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 18
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 19
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 20
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 21
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 22
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 23
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 24
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 25
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 26
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 27
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 28
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 29
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 30
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 31
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 48
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 49
 • Maisonnette Gorinchem Verkocht (voorbehoud) 50

Zeer luxe en stijlvol afgewerkt in-stap-klaar 5-kamer maisonnette waar zelfs superlatieven te kort schieten. Dit ruime en modern ingerichte appartement heeft een zeer hoog afwerkingsniveau en is van vele luxe gemakken voorzien. Deze gestoffeerde maisonnette in 'Poorterstaete' laat aan de buitenkant niet vermoeden hoe ruim de binnenkant van de woning is. Het appartement is gesitueerd op de 3e en 4e (bovenste) woonlaag met ruim en zonnig overdekt balkonterras, tweede balkon, twee badkamers, geweldige woonkamer, open keuken met inbouwkeuken, 4 slaapkamers, lift, een individuele fietsenberging en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Stelt u zich eens voor: de ruimte, de rust en het onvergelijkbare comfort in combinatie met het bijzondere voorrecht om in een historische omgeving van de binnenstad te mogen wonen met ruim en vrij uitzicht over de stadswallen en het water voor een “elke dag vakantiegevoel”.

ALGEMENE RUIMTEN

Autovrije binnenhof (intieme uitstraling)
Op het dak van de parkeerlaag, zo’n anderhalve meter boven het straatniveau bevindt zich het autovrije binnenhof. Het binnenhof is ingericht als speelplaats voor de kinderen en er zijn diverse bankjes neergezet (vriendelijk en veilig). Hier bevindt zich tevens de ingang naar de hoofdentree.

Representatieve hoofdentree
Keurig entreehal. Beltableau met intercom en automatische deuropener. Postboxen. Vloerafwerking: projecttapijt

Trappenhuizen
Vloerafwerking: projecttapijt. De verlichting werkt op een schakelklok.

Algemene hallen
Vloerafwerking: projecttapijt. Meterkast.

Lift
De Tuinen 61 is gesitueerd op de 3e en 4e verdieping en is direct vanuit de centrale entreehal met lift bereikbaar en binnendoor vanuit de afgesloten parkeergarage. In het trappenhuis is een complete liftinstallatie aangebracht en voorzien van leuning en spiegel. Vloerafwerking: linoleum

Parkeergarage met parkeerplaats (nummer 2.32)
In het souterrain (binnendoor bereikbaar) is de eigen parkeerplaats aangeduid met bouwnummer 2.32. Het hart van project “Poorterstaete” wordt gevormd door drie samenhangende deelprojecten: Grachtstaete, Hovenierstaete en Hofstaete en een tiental woningen, gelegen tussen de stadwal, Melkheul, Warmoesstraat en het Hoveniersplein. Er is in deze deelprojecten een (half verdiepte) privé-parkeerlaag gerealiseerd met bewonersparkeerplaatsen. De in- en uitrit van deze geheel afgesloten garage bevindt zich aan de Melkheul, naast Hotel Metropole. De garagedeur is een dichte roldeur, elektrisch bediend door middel van afstandszenders waarvan iedere bewoner er twee ontvangt. Bij het uitrijden van de garage zal de deur automatisch sluiten door middel van een optisch oog of een contact in de vloer.

Aparte fietsenberging in de parkeerkelder – ca. 6.5 m²
Onder het appartement treft u op de begane grond een ruime berging waar u met gemak uw fietsen en overige spullen kwijt kunt.

INDELING MAISONNETTE WOONVERDIEPING

Entree – ca. 14.4 m²
Entree aan de begane grond met beeld-intercom en brievenbussen, trappenhuis en lift naar de 3e en 4e woonlaag met slechts één buurwoning. Entree en ontvangsthal en centrale gang. Onder het gebouw een genummerde eigen parkeerplaats in de garage en fietsenberging. Vloer: tapijt in gouden kleurstelling. Wanden: stucwerk in lichte kleurstelling. Plafond: spachtelputz in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 1 – ca. 14 m²
Gelijk links de 1e slaapkamer (afmeting +/- 2.80 x 5 m) voorzien van vaste vloerbedekking en stadsgericht vensterraam met zonwering. Vanuit de gang een trap naar de verdieping. Vloer: tapijt in gouden kleurstelling. Wanden: sauswerk in lichte kleurstelling. Plafond: spachtelputz in lichte kleurstelling.

Slaapkamer 2 – ca. 15.4 m²
Na de 1e slaapkamer doorloop naar de 2e slaapkamer ( afmeting +/- 3.20 x 4.60 m) voorzien van vaste vloerbedekking en kamer kledingkastenwand en aansluitend een stadsgericht balkon (+/-6 m²) op het oosten met hor en zonwering en zicht op de stadse torens. Vloer: tapijt in gouden kleurstelling. Wanden: sauswerk in lichte kleurstelling. Plafond: spachtelputz in lichte kleurstelling.

Balkon – ca. 6 m²
Heerlijk balkon op het oosten welke direct bereikbaar is vanuit slaapkamer 2.

Toilet
Rechts van de gang het geplaveide en betegelde hangend toilet met fonteintje, aan de andere kant de geplaveide en betegelde ruime badkamer. Vloer: tegelwerk in lichte kleurstelling. Wanden: tegelwerk in pastelgroene kleurstelling. Plafond: spachtelputz in lichte kleurstelling.

Woonkamer met half open keuken – ca. 40 m²
Modern, fraai en sfeervol zijn echt woorden die betrekking hebben op dit spraakmakende vertrek met een zee van licht. De grachtgerichte ruime woonkamer is voorzien van laminaat en vloerkleden, comfortabele driezitsbank en twee fauteuils, eettafel met bijpassende stoelen. Stijlvolle gordijnpanelen én schuifpui (zomer) plus separate toegangsdeur (winter) naar het inpandige dakterras op het westen met lommerrijk zicht op de stadsgracht en de rivier met scheepsverkeer en pleziervaart. In de winter ruim zicht op het water. Het dakterras is voorzien van hardhouten buitenmeubilair. Vloer: pvc-vloer in donker houten kleurstelling. Wanden: spachtelputz in lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk in lichte kleurstelling.

Halfopen hoekkeuken voorzien van een grijze keukenopstelling met boven- en onderkastjes, spoelunit met mengkraan, opbouwverlichting boven aanrecht, 4-pitsgaskookplaat met rvs kookplaat en koel- en vrieskast. Separate keukenkast met oven en magnetron.

Inpandig dakterras – ca. 7.4 m²
Zeer zonnig gesitueerd (westen), in de zomer vanaf 11.00 uur tot zonsondergang ZON!!! Prachtig uitzicht over de stadswallen met hun fraaie kastanje bomen en daarachter het kanaal. Het terras is sfeervol ingericht en kan eventueel kompleet opgeleverd worden.

Badkamer – ca. 6 m²
Geplaveide en betegelde badkamer voorzien van ligbad met handdouche, inloopdouche met thermostaatkraan en handdouche, vaste wastafel met mengkraan en handdoekenradiator. Vloer: tegelwerk in lichte kleurstelling. Wanden: tegelwerk in pastelgroene kleurstelling. Plafond: spachtelputz in lichte kleurstelling.

INDELING SLAAPVERDIEPING

Trap naar de verdieping, overloop met 2e douche en vaste wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting.

Slaapkamer 3 en 4
Toegang tot 2 ruime zolderkamers (+/- 35 m² en 60 m² vloeroppervlak) voorzien van vaste vloerbedekking en venster- en dakramen. De dakramen zijn voorzien van verduisteringsschermen, het vensterraam van horizontale lamellen. Vloer: tapijt in grijze kleurstelling en laminaat in licht houten kleurstelling. Wanden: balken (dakbeschot) in lichte kleurstelling. Plafond: balkenplafond in lichte kleurstelling.

Technische ruimte
Tussenruimte met ketelopstelling Nefit Proline HRC24 C24, bouwjaar 2011, mechanische ventialtieunit en bergruimte.

ALGEMEEN

Appartementencomplex “Grachtstaete”
Vorstelijk is een gebouw als architectuur, expressie, indeling en ligging met elkaar in harmonie zijn. Appartementencomplex “Grachtstaete” in het plan Poorterstaete in Gorinchem is zo’n gebouw, een in 2002 gebouwd appartementencomplex op een unieke locatie welke bestaat uit een architectonisch indrukwekkend vormgegeven gebouw. Poorterstaete wordt begrensd door de Stadswal, Melkheul en Warmoesstraat. Poorterstaete omvat in totaal 75 koopwoningen verdeeld over poort-en stadswoningen aan de Melkheul en Warmoesstraat en de appartementengebouwen Grachtstaete, Hofstaete, Hovenierstaete en Pleinstaete. Elk deelproject heeft een uitgesproken en eigen karakter. En toch vormen zij één geheel. Als bewoner heeft u de beschikking over een overdekte privé garage waarvan de in- en uitrit zich bevindt aan de Melkheul, naast Hotel Metropole. De garage zelf is aan het oog onttrokken door de autovrije binnenhof op het dak van de garage. Het gebouw heeft een stijlvolle uitstraling. Direct aan de historische vestingwal kunt u zich geen betere ligging wensen. Kortom een ligging met alleen maar voordelen, een unieke sfeer en alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, terrasjes, het NS-station, restaurants, bioscoop dit alles is op loopafstand. De woning is in-stap-klaar, luxe afgewerkt en kan direct betrokken worden.

Geweldig uitzicht
Zicht op de stadse torens en de imposante bomenrij langs de stadsgracht en even verder de Merwede. De 'groene wand', de schepen die voorbij komen, het ruizen van de wind door de bomen, het zonnetje dat in de avond door de takken heen knipoogt, het getik van de regen op de bladeren, het knisperen van de kleine schelpjes van het grindpad als wandelaars voorbijkomen, het is een beslist rustgevende woonbeleving.

Centrum ligging
Op deze plek voelt u zich als in uw eigen wereld, zonder totaal afgezonderd te zijn; immers alle voorzieningen zijn binnen handbereik en op vijf wandelminuten van het bus-/treinstation en binnen vijf autominuten van de uitvalswegen A27/A15. Het appartement wordt tekort gedaan om zich als geheel in een brochure te laten beschrijven. Wij nodigen daarom dan ook serieuze gegadigden graag uit om de sfeer en uitstraling zelf te proeven tijdens een bezichtiging. Kortom u hoeft alleen nog maar u verhuisdozen uit te pakken. Het appartement is eventueel in overleg ook gemeubileerd te koop.

Isolatie
Dit in 2002 gebouwde appartement verkeert in nieuwstaat. Het appartement is compleet geïsoleerd m.b.t. dak, muren, vloer en HR-beglazing. Hardhouten kozijnen (Meranti).
In het ontwerp is aansluiting gezocht bij het historische karakter van de binnenstad.

Servicekosten van VVE
De maandelijkse bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt € 260,00 per maand dit is inclusief € 50,00 per maand voor de parkeerplaatsen in de parkeerkelder Poorterstaete.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam

Gorinchem - Vaandrig 79

Koopprijs: €355.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 81

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 82

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 83

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]