menu ?

Hoornaar

Oudendijk 27 -I

Landhuis

Vraagprijs: € 525.000,- k.k.


4 756 m³ 850 m² 110 m²
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 1
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 2
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 3
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 4
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 5
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 6
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 8
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 9
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 10
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 11
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 12
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 13
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 14
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 15
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 16
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 17
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 18
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 19
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 20
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 21
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 22
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 23
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 24
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 25
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 26
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 27
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 28
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 29
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 30
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 31
 • Landhuis Hoornaar Verkocht 32

Vrij als een vogel..
In je eigen vrijstaande rietgedekte landhuis met heerlijk veel tuin rondom en vrij uitzicht over de prachtige weilanden! En in je vrije tijd lekker bezig zijn met je hobby? Of dat nu sleutelen is aan je auto (er is ruimte genoeg in de garage), lekker tuinieren (de tuin is super ruim en fijn om in te verblijven) of een andere hobby? Je hebt hier alle ruimte en mogelijkheden om dit te doen. Woon je dus graag vrij, met lekker veel privacy, 4 fijne slaapkamers, een groot kantoor, een wijnkelder, een luxe badkamer en vrij uitzicht? Dan heb je hier de juiste plek gevonden. En dan woon je ook nog op een centrale plek, zowel Utrecht, Rotterdam als Breda zijn snel te bereiken via de A15 of de A27.

Zie jij net als wij de schoonheid van dit prachtige huis en ben je nieuwsgierig naar al dit moois? Wij laten je graag een keer in het echt zien wat dit huis allemaal te bieden heeft. We bereiden ons voor op een uitgebreide bezichtiging met jou, zodat je met eigen ogen kunt zien dat deze parel eigenlijk alleen maar voordelen kent!

INDELING BEGANE GROND

Entree – 7.2 m2
Via een romantisch paadje kom je bij de boeren voordeur. Deze deur nodigt uit om op zomerse dagen de bovenste helft open te doen en weg te dromen in het polderlandschap. De knusse hal geeft aan twee kanten toegang tot de U- vormige woonkamer. Links ga je naar het eetgedeelte, rechts ga je naar de leeskamer. Verder is er een meterkast (8 groepen en 1 aardlekschakelaar) en leidt de open houten trap naar de eerste verdieping. Vloer en wanden: Franse boerderijtegels, terra. Plafond: hout, wit.

Woonkamer – 57.5 m2
Wat een genot als je de woonkamer binnenkomt! Aan alle kanten is deze royale ruimte voorzien van lichtramen waardoor het weidse uitzicht aan alle kanten aanwezig is. De U-vormige kamer heeft een eetgedeelte met openslaande deuren naar de fraaie tuin. Doordat de houtkachel in het midden van de ruimte is gesitueerd hebben alle gedeeltes in de woonkamer profijt van deze heerlijke warmtebron. Vanuit het zit- en leesgedeelte aan de voorzijde van de woning kun je genieten van het magnifieke uitzicht. De aan de muur gemonteerde boekenkasten kunnen worden overgenomen. Vloer: 17-eeuwse Franse boerderijtegels, terra. Wanden: stucwerk, wit. Plafond: betonnen boogjes, wit.

Keuken – 13.3 m2
Deze L-vormige boeren keuken biedt modern comfort met een knipoog naar vroeger. Deze sfeervolle keuken heeft een gezellige uitstraling met bordeaux rode kastfronten met komgrepen gecombineerd met een hardstenen aanrechtblad, leuke schouw en nostalgische porseleinen spoelbak. De keuken is van alle gemakken voorzien o.a.: een oven, een 4-pits gasfornuis, een koelkast, afzuigkap en een vaatwasmachine. In deze keuken vindt het gezinsleven plaats, drink je een goed glas wijn en geniet je van het uitzicht! Vloer: Franse boerderijtegels, terra. Wanden: deels betegeld, deels stucwerk, wit. Plafond: hout, wit

Bijkeuken – 7.2 m2
Via de keuken en ook achterom kom je bij deze praktische bijkeuken. Deze ruimte heeft een keukenblok met gootsteen en geeft uitzicht op de achtertuin. Vloer: tegels, zwart gewolkt. Wanden: gesausd, wit. Plafond: gesausd, wit

Toilet – 1.5 m2
Het toilet is echt een eyecatcher! Deze uit de 19de eeuw new real sanitas fayence toiletpot heeft een hoge spoelbak en geeft je het gevoel in een ander tijdperk te zijn beland. De toiletruimte is ook voorzien van een fonteintje. Vloer en wanden: Franse boerderijtegels, terra. Plafond: hout.

Studeerkamer/kantoor – 17.6 m2
Deze karakteristieke studeerkamer c.q. kantoor met entresol is gesitueerd op de begane grond aan de oostzijde van de woning en is zowel bereikbaar via een aparte ingang aan de achterzijde van de woning als via de bijkeuken. De studeerkamer kan ook prima dienst doen als extra slaapkamer/gastenverblijf waarbij het slaapgedeelte op de entresol is. Een andere mogelijkheid is om de ruimte in zijn oorspronkelijke functie terug te laten keren, te weten een garage. Vult u het zelf maar in! Vloer: tegels, grijs. Wanden: gesausd, wit. Plafond: gesausd, wit.

INDELING 1e VERDIEPING

Overloop – 7 m2
Vanuit de hal van de woning kom je via de open houten trap op de overloop. Deze ruimte geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de zolder. Vloer: tapijt, grijs. Wanden: spachtelputz in lichte kleursamenstelling. Plafond: hout, in lichte kleursamenstelling.

Slaapkamer 1 – 14.5 m2
De sfeervolle (ouder)slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft evenals de andere slaapkamers een houten betimmerde schuine wand met koekoek (klein dakkapel). De bijzondere inbouwkast is handgemaakt. Het uitzicht vanuit het lichtraam is wederom geweldig! Vloer: tapijt, grijs. Wanden, plafond: hout, wit.

Slaapkamer 2 – 10.3 m2
Deze ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van twee lichtramen. Vloer: tapijt, grijs. Wanden, plafond: hout.

Slaapkamer 3 – 12 m2
De derde slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft twee lichtramen. Aan het bureau kijk je uit op de fleurige achtertuin. Deze ruimte beschikt over een fraaie ingebouwde kast. Vloer: tapijt, grijs. Wanden, plafond: hout.

Badkamer – 17.9 m2
Na een drukke dag kun je heerlijk bijkomen in de Whirlpool! Tevens is in deze sfeervolle ruimte een inloopdouche, grote wastafel en een zwevend toilet aanwezig. Vloer: : 17-eeuwse Franse boerderijtegels, terra. Wanden: deels 17-eeuwse Franse boerderijtegels, terra, deels tegels in wit/grijs tinten. Plafond: hout, wit.

Was/strijkruimte/slaapkamer 4 – 10.3 m2
Vanuit de badkamer bereik je de was/strijkruimte voorzien van aansluitingen voor de was-/droog apparatuur en de opstelplaats voor de HR cv-combiketel, type Nefit, bouwjaar 2017. De ruimte beschikt over een grote bergingskast en kan tevens dienst doen als vierde slaapkamer. Vloer: tapijt, grijs. Wanden: gesausd, wit. Plafond; gesausd, wit.

Zolder – 7.8 m2
De zolder (8.56 x 2.32) is bereikbaar vanuit de overloop via een vaste trap. Vloer: tapijt, zand. Wanden: gipsplaat.

Tuin.
De royale fraai aangelegde tuin rondom de woning biedt altijd wel een plaatsje voor de zon. De voortuin is uiterst charmant aangelegd met klinkers en geeft het geheel een verzorgd aanzicht. De ruime achtertuin is voorzien van speelse terrasjes, fleurige beplanting, gazon en een imposante wilgenboom. Het is volop genieten van het vrije uitzicht! Tussen de woning en garage bevindt zich een moestuin op werkhoogte, hier kweek je zelf heerlijke groeten en fruit!

Garage – 51.3 m2
Voor elke hobbyist is deze garage een droom! De garage c.q. berging is royaal van afmeting (5 m x 12 m) en beschikt over elektra en verlichting. Aan de voorzijde is deze toegankelijk middels een geïsoleerde sectionaal deur op afstandsbediening en aan de tuinzijde is een loopdeur met glasvenster aanwezig. De garage heeft veel lichtinval dankzij veel lichtramen. De garage is momenteel opgesplitst in een garagegedeelte en een gezellige “chill”-gedeelte.

(Wijn)kelder – 6.7 m2
De kelder is bereikbaar via de bijkeuken. In deze kelder kan menig wijnliefhebber een flinke hoeveelheid flessen wijn bewaren en heeft veel bergingsmogelijkheden.

Hoornaar
Hoornaar, een dorp met ruim 1.700 inwoners, ligt in de gemeente Giessenlanden (Zuid-Holland). Hoornaar is het gemeentehuis van de gemeente Giessenlanden gevestigd. De naam komt van Hornedamme. Hoorn en Horn duiden op een bocht in een oude weg of in een water. Lang geleden liep de rivier de Linge achter Hoogblokland en mondde uit in de Giessen. Daar werd een dam gelegd en zo ontstond Hoornaar. Het dorp kent een rustige geschiedenis, maar tegenwoordig is Hoornaar bekend als het bruisende hart van de Alblasserwaard. Het is dan ook niet toevallig dat het zalencentrum in Hoornaar de naam Het Bruisend Hart kreeg. Landelijke bekendheid heeft Hoornaar dankzij de jaarlijkse Fokveedag Boerenlandfeest en het beeld van stier Dirk IV. Bijzonder prettig is dat u als inwoner van Hoornaar gebruik kunt maken van tal van goede voorzieningen. Zo zijn er twee basisscholen, een full service supermarkt, slager, kapper, zorgcentrum met o.a. tandarts, fysiotherapie en eigen apotheek en een sportschool. Ook vindt u in het dorp een aantal horecavoorzieningen, een natuurzwembad en diverse sportverenigingen waaronder voetbalvereniging SteDoCo die uitkomt in de landelijke 3e divisie (voorheen Topklasse). Tevens zijn er verschillende mogelijkheden van voortgezet onderwijs op fietsafstand in Gorinchem (8km) aanwezig, inclusief goed openbaar vervoer.

Ligging
Hoornaar ligt in de Alblasserwaard, een uniek polderlandschap tussen de rivieren de Merwede, de Lek en de Noord. In dit hoofdzakelijk agrarische gebied is veel van het verleden bewaard gebleven in de vorm van het Middeleeuwse copelandschap, de vele boerderijen en de talloze molens, waaronder de wereldberoemde molens van Kinderdijk. Bekend is veenrivier de Giessen, geschikt om te varen, zwemmen, vissen en soms schaatsen. Het gebied is van oudsher georiënteerd op Gorinchem en Dordrecht. De zuidkant langs de Merwede heeft zich economisch sterk ontwikkeld en sluit naadloos aan op de Drechtstreek en natuurlijk de Rotterdamse agglomeratie. Zo liggen wonen en werken kort op elkaar. Ook dat maakt de Alblasserwaard tot een ideaal woongebied. Voeg daaraan toe de centrale ligging middenin Nederland. Want binnen enkele minuten staat u op de uitvalswegen. Hoornaar ligt in de Alblasserwaard dichtbij het belangrijke knooppunt Gorinchem (A15-A27). De steden Gorinchem (8 km), Dordrecht (34 km), Utrecht (36 km) en Rotterdam (50 km) zijn goed bereikbaar.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Wachtmeester 14

Koopprijs: €479.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Wachtmeester 14

Koopprijs: €479.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Wachtmeester 16

Koopprijs: €475.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Wachtmeester 18

Koopprijs: €499.900 v.o.n. meer

Hardinxveld-Giessendam

Rijswijk NB

Werkendam - Sasdijk 77 D

Vraagprijs: €475.000 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Rivierdijk 1

Vraagprijs: €569.000 k.k. meer

Noordeloos - M.J. Veder- van Hobokenstraat 23 A

Vraagprijs: €525.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]