menu ?

Almkerk

Boompjes 4

Landhuis

Vraagprijs: € 365.000,- k.k.


3 360 m³ 100 m²
  •  Landhuis Almkerk Verkocht 1
  •  Landhuis Almkerk Verkocht 2
  •  Landhuis Almkerk Verkocht 3

Direct verkocht via social media en ons woonmatchsysteem. Ook als eerste op de hoogte zijn of snel uw woning verkopen? Neem dan contact met ons op.

Vrij als een vogel.. Op een schitterend ruim perceel aan de rand van het akkerland ligt deze vrijstaande woning met groot gepotdekseld bijgebouw. En in je vrije tijd lekker bezig zijn met je hobby? Of dat nu sleutelen is aan je auto (er is ruimte genoeg in het bijgebouw), lekker tuinieren (de tuin is super ruim en fijn om in te verblijven) of een andere hobby? Je hebt hier alle ruimte en mogelijkheden om dit te doen. Woon je dus graag vrij, met lekker veel privacy en vrij uitzicht? Dan heb je hier de juiste plek gevonden. Je begrijpt, hier hebben we alle ingrediënten voor een unieke woonplek. De woning is gerenoveerd en aangepast aan de huidige tijden. Alle buitenmuren, vloeren en dak zijn geïsoleerd. Tot slot melden we je dat er door de eigenaren veel gedacht is aan de stookkosten. Verwarming door vloerverwarming middels zonnecollector met unieke combizonneboiler. Het geheel is gelegen op een perceel van 1.206 m². Aan alle kanten een schitterend uitzicht over de omgeving. Huisje-boompjes 4- beestje en genieten maar!

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Almkerk - Zandwijk 8

Gelijkvloers wonen midden in de natuur!

Vraagprijs: €375.000 k.k. meer

Hardinxveld-Giessendam - Weideveld 2

Koopprijs: €350.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 27

Koopprijs: €370.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 25

Koopprijs: €369.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 23

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 21

Koopprijs: €369.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 19

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 17

Koopprijs: €364.000 v.o.n. meer

Werkendam

KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND JAREN DERTIG HUIS!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]