menu ?

Gorinchem

Tuinen van Mollenburg

Grond

Koopprijs: € 175.459,- v.o.n.


424 m²
  •  Grond Gorinchem Te koop 1
  •  Grond Gorinchem Te koop 2
  •  Grond Gorinchem Te koop 3

Je eigen droomhuis bouwen!

Bouwkavels in een groene en waterrijke omgeving

In samenwerking met de gemeente Gorinchem bieden wij een drietal bouwkavels aan.

Ken je de Mollenburgseweg? Achter de grote bomen ter hoogte van de Sportlaan lagen vroeger sportvelden. Sinds een aantal jaar wordt het gebied getransformeerd tot populaire woonlocatie. Hier kun je straks in alle rust wonen, maar dan wel met de wetenschap dat je alle bestaande voorzieningen van de wijken Stalkaarsen en Haarwijk om de hoek hebt.

Het is een gezellige buurt waar kinderen fijn kunnen opgroeien. Overal vind je speelvoorzieningen en prachtige plekken met grote bomen, gras en waterpartijen. Daarbij zijn er in Stalkaarsen en Haarwijk meerdere basisscholen en een middelbare school.

Voor de dagelijkse boodschappen ligt winkelcentrum Piazza met zijn ruime winkelaanbod op een paar minuten fietsafstand. De tennisvereniging zit letterlijk om de hoek, maar ook voor het beoefenen van andere sporten zoals voetbal, hockey of fitness hoef je meestal niet langer dan 10 minuten te fietsen.

Gorinchem is een stad met een rijke historie. Dat vind je onder andere terug in de prachtige vestingwal met zijn bastions uit de 16e eeuw, het voormalige stadhuis op de gezellige Grote Markt met diverse restaurants en terrasjes en natuurlijk de vele karakteristieke straten en steegjes. Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op ongeveer 10 minuten fietsafstand.

Door de centrale ligging van Gorinchem kun je snelle alle kanten op via de A27, A15 en A2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

Binnen de door de gemeente vastgestelde kaders is er nog veel vrijheid in het aanzicht en het indelen van de woningen.

Nieuwsgierig geworden? Wij hebben diverse documentatie beschikbaar en vertellen u er graag meer over.

KenmerkenVergelijkbare panden

Leerdam

Gorinchem - Tuinen van Mollenburg 0

Koopprijs: €175.459 v.o.n. meer

Gorinchem - Tuinen van Mollenburg 0

Koopprijs: €168.010 v.o.n. meer

Arkel

Leerdam

Hardinxveld-Giessendam

Arkel

Arkel

Gorinchem

TOP APPARTEMENT!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]