menu ?

Gorinchem

Plantsoen 20 A

Grond

Vraagprijs: € 650.000,- k.k.


2 000 m²

UNIEKE BOUWKAVEL BESTEMD VOOR EEN VRIJSTAANDE WONING!

  •  Grond Gorinchem Te koop 1
  •  Grond Gorinchem Te koop 2
  •  Grond Gorinchem Te koop 3
  •  Grond Gorinchem Te koop 4
  •  Grond Gorinchem Te koop 5

Uw eigen droomhuis bouwen? Wie zelf bouwt op een nieuw perceel, kan zijn of haar wensen geheel in vervulling laten gaan en heeft zijn droom binnen handbereik. Op een van de mooiste plekjes in Gorinchem is deze riante bouwkavel van ca. 2.000 m² te koop. De kavel is gesitueerd op goede stand in de lommerrijke wijk 'Oude Hoven' aan het mooie Plantsoen-Orakellaantje-Lindelaantje. Een gewilde buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag. Een parkachtige woonplek, waar u naar eigen wens een woning kan bouwen.

Ligging
Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A 27, A 15 en de A 2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. De woning is gelegen in de prettige Haarwijk in een oase van rust, een typische jaren 30 wijk, dichtbij het centrum. Deze wijk is voorzien van alle denkbare faciliteiten, zoals een winkelcentrum “Piazza Center”, sportcomplex, scholen en een apotheek, welke op loopafstand van de woning zijn gelegen. Het sfeervolle centrum van Gorinchem ligt op slechts een paar loopminuten en kent diverse winkelpromenades en de Grote Markt met zijn gezellige terrassen en horecagelegenheden.

Lindelaantje / nostalgie
Het Lindelaantje ligt achter het treinstation. Dit laantje wat vroeger bekend stond als het 'Vrijerslaantje', is een mooi idyllisch laantje met veel pracht en praal o.a. eenden, ganzen, diverse vogels, bomen, planten, gewassen en volkstuintjes

Het mooiste huis bouw je zelf, maar uiteraard gelden ook in dit plan (bouw)regels waaraan de woning dient te voldoen. In het bestemmingsplan Haarwijk-Zuid zijn onder andere voorschriften opgenomen voor de maximale bouwhoogte van 6 meter en het bebouwingspercentage etc.

Verdere interesse?
Neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden door te spreken.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Karakteristiek woon-/werk pand met 18 meter diepe achtertuin!

Gorinchem

Gorinchem - Wachtmeester 12

Koopprijs: €599.900 v.o.n. meer

Schelluinen - Nolweg 1

Vraagprijs: €600.000 k.k. meer

Schelluinen - Nolweg 14

Vrijstaand wonen in een oase van rust!

Vraagprijs: €700.000 k.k. meer

Giessenburg

Hoornaar

Charmante woning met paardenfaciliteiten!

Gorinchem

Werkendam - Akkerwinde 15

Vraagprijs: €669.000 k.k. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]