menu ?

Woudrichem

Oudendijk 15 A

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.


3 326 m³ 185 m² 80 m²
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 1
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 2
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 3
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 4
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 5
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 6
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 8
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 9
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 10
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 11
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 12
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 13
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 14
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 15
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 16
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 17
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 18
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 19
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 20
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 21
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 22
 • Eengezinswoning Woudrichem Verkocht 23

Leuk gelegen TWEE ONDER 1 KAP WONING op 185 m² eigen grond. Het huis is gebouwd in 1957 met een tuin op het zuidoosten. De locatie is gewild, Oudendijk is een gezellig buurtschap waar mensen met plezier wonen. Het is landelijk, maar toch niet verlaten. Er is een openbare basisschool en een verenigingsgebouw. Een heerlijke woonomgeving met aan de andere kant van de dijk het natuurgebied “De Groesplaat”, prachtige uiterwaarden langs de rivier de Merwede waar u heerlijk kunt wandelen. Op kleine afstand, fietsafstand, treft u alles wat u dagelijks nodig heeft: scholen, winkels, verenigingen, sportclubs etc... Het openbaar vervoer is goed geregeld vanaf "De Tol" in Sleeuwijk. Ook de snelwegen A27 en A15 zijn vlot bereikbaar. Interesse? Bel snel voor een afspraak!

INDELING BEGANE GROND

Entree – 4 m2
Via de voortuin met grijs basalt split en graspalmen kom je bij de voordeur. Je wordt verwelkomd in de vriendelijke hal. Deze hal verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de verdieping. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (6 groepen + 2 aardlekschakelaars) en een bergingskast. Vloer: laminaat, grijs-eiken. Wanden: gestuct, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Woonkamer – 20 m2
Deze knusse doorzon living heeft aan de voorzijde een groot lichtraam met uitzicht op de straat. Tevens bevindt zich aan deze zijde het zitgedeelte. De achterzijde, voorzien van een betimmerde radiator, geeft zicht op de tuin met vijver. Vloer: laminaat, grijs-eiken. Wanden: gestuct, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Keuken – 10.6 m2
Via de toog in de woonkamer of via de achterhal aan de achterzijde van de woning bereik je de halfopen keuken. De keukenopstelling bestaat uit een L-vormige unit met lichte kunststoffronten gecombineerd met een composiet aanrechtblad en gestucte achterwand. De spoelunit is onder de twee ramen gesitueerd met zicht op de oprit. De keukenopstelling is voorzien van een combioven, een 6 pits gaskookplaat, een koelkast en een vaatwasmachine. Aan het houten barretje is er plaats voor bijvoorbeeld een lekker ontbijtje. Vloer: laminaat, grijs-eiken. Wanden: gestuct, wit en grijs en hout. Plafond: schrootjes in een lichte kleursamenstelling.

Toilet – 1 m2
In de achterhal is de toiletruimte gesitueerd en voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Ventilatie kan plaatsvinden door middel van een raam. Vloer: tegels, grijs. Wanden: gestuct, wit en hout.

INDELING 1e VERDIEPING

Overloop – 5.3 m2
Vanuit de hal bereik je via de trapopgang de overloop, waaraan 3 slaapvertrekken en de badkamer grenzen. Tevens bevindt zich hier een inbouwkast en een luik naar de zolder (hoogte 1.40 m), bereikbaar via een losse trap. Vloer: laminaat, zwart. Wanden: gestuct, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Slaapkamer 1 – 10.7 m2
De (ouder)slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft 2 ramen. Vanuit het raam in de achtergevel heb je een geweldig weids uitzicht over de polder. Vloer: laminaat, zwart. Wanden: gestuct, wit . Plafond: gipsplaten, wit.

Slaapkamer 2 – 10.3 m2
Deze slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning en heeft twee openslaande ramen met uitzicht op het polderlandschap. Vloer: laminaat, zwart. Wanden: gestuct, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Slaapkamer 3 – 6.9 m2
De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft veel lichtinval via het grote lichtraam. Vloer: laminaat, zwart. Wanden: gestuct, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Badkamer – 1.8 m2
De badkamer heeft een douche en een wastafel met spiegel. De gehele ruimte is voorzien van witte tegels en dateert uit 2010. Ventilatie vindt plaats door middel van een klepraampje. Plafond: gipsplaten, wit.

ALGEMEEN

Achterhal – 2.5 m2
De achterhal is via een buitendeur bereikbaar en geeft toegang tot de berging en de keuken. Tevens bevindt zich in deze ruimte het toilet. Vloer: laminaat, grijs-eiken. Wanden: gestuct, wit. Plafond: schrootjes in een lichte kleursamenstelling.

Berging– 9 m2
De aangebouwde berging is in gebruik als wasruimte en voorzien van aansluitingen voor de was-/droog apparatuur. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats voor de HR cv-combiketel, type AWB, bouwjaar 2009. Het werkblad met daaronder kastruimte en de balkenzolder hebben veel mogelijkheden tot berging. De ruimte beschikt verder over een raam met kruisroeden en een houten deur naar de tuin. Vloer: beton, grijs. Wanden: gestuct, wit. Plafond: schrootjes in een lichte kleursamenstelling.

Tuin
De op het zuidoosten gelegen tuin is buitenom bereikbaar via een houten poort maar ook vanuit de berging. De tuin heeft een zonneterras van vlonderplanken, verschillende borders en een vijver met goudvissen. Ook is er een buitenkraan aanwezig. Je zit hier heerlijk vrij! De bestrate oprit biedt de mogelijkheid om tenminste twee auto’s op eigen terrein te parkeren.

Ligging
Oudendijk behoort al sinds de vijftiende eeuw tot de jurisdictie van de stad Woudrichem. De bewoning van Oudendijk concentreert zich langs een oude dijk, die is opgeworpen na de Sint Elisabethsvloed in 1421. De bebouwing kan getypeerd worden als typische lintbebouwing, zoals veel andere plaatsen in het Land van Heusden en Altena.
Eeuwenlang was het een buurtschap met overwegend agrarische bewoners. De lintbebouwing wordt nu meer bevolkt door mensen die houden van het landelijke karakter maar toch dicht bij de bewoonde wereld (Woudrichem en Sleeuwijk) willen wonen.
Kenmerkend voor Oudendijk is ook het verenigingsleven. Oranjevereniging "Wilhelmina" organiseert om de vijf jaar een één week durend buurtfeest waarbij Oudendijk in verschillende 'dorpen' wordt verdeeld. Elk 'dorp' verzint een thema voor het feest, compleet met versiering van de straat, de huizen van de bewoners en de tuin.

Wetenswaardigheden:
- Actieve ruitervereniging De Jagers
- Bijzonder neutrale basisschool met 105 leerlingen
- Actief verenigingsleven met buurthuis O.V.O.
- Natuurgebied Groesplaat en het Oudendijkse strand
- Openbaar vervoer richting Utrecht/Breda 15 fietsminuten

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Arkel

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]