menu ?

Sleeuwijk

Florushoeve 8

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 219.000,- k.k.


4 406 m³ 179 m² 90 m²
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 1
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 2
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 3
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 4
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 5
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 6
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 7
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 8
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 9
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 10
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 11
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 12
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 13
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 14
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 15
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 16
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 17
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 18
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 19
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 20
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 21
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 22
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 23
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 24
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 25
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 26
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 27
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 28
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 29
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 30
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 31
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 32
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Te koop 33

Wat een ontzettend leuk gemoderniseerd huis! In deze mooie en rustige straat van Sleeuwijk bieden wij een leuke tussenwoning te koop aan voor een vriendelijke prijs. Wonen in dit huis is een feest, dus reden genoeg om te bezichtigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van: *een 15 meter diepe achtertuin met genoeg zon *4 fijne slaapkamers *uitgebouwde moderne keuken met apparatuur *stenen berging *rondom kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing *Dak en muur isolatie etc. Voor mensen die wellicht hun wooncarrière willen gaan beginnen, kan dit de ideale woning zijn!

Ligging
Met de fiets naar het winkelcentrum en lopend naar de basisschool. Klinkt te mooi om waar te zijn toch? Op de Florushoeve 8 in Sleeuwijk is dit echter de dagelijkse realiteit. Hier woon je in een gezellige rustige straat, in de buurt van alle dagelijkse voorzieningen.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 5.3 m²
Parkeren kan voor de woning in de parkeervakken. Via de goed verzorgde voortuin met grijs basalt split en een bestraat tuinpad is de voordeur bereikbaar. Bij binnenkomst heeft u direct een goed beeld van deze keurige woning. De entree verleent toegang tot de meterkast, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Dan is er nog een handige diepe trap-/kelderkast aanwezig. Vloer: laminaat. Wanden: schilderwerk/verf. Plafond: schilderwerk/verf.

Woonkamer – ca. 32.2 m²
Wanneer we de woonkamer binnen komen zal het je meteen opvallen wat een flinke leefruimte je hier hebt. De voormalige keuken is naar de aanbouw aan de achterzijde verplaatst waardoor de woonkamer nu extra ruim is geworden. De L-vormige woonkamer heeft door de grote kunststof raampartijen met dubbele beglazing veel lichtinval en biedt een fraai uitzicht over de keurig aangelegde diepe achtertuin en de voorgelegen straat. Een sfeervol element is de schouw open haard met allesbrander. Vloer: laminaat. Stucwerk. Plafond: schuurwerk met inbouwspots.

Keuken – ca. 6.4 m²
De aangebouwde keuken is via een toogverbinding vanuit de woonkamer bereikbaar. In deze ruimte is een moderne, strakke rechte keukenopstelling opgesteld met grijze houtdecor kastfronten en een kunststof betonlook aanrechtblad. Aan apparatuur is aanwezig een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en een combioven. Vanuit de keuken is de achterhal bereikbaar met deur naar de tuin. Vloer: plavuizen. Wanden: stucwerk/verf. Plafond: stucwerk/verf.

Achter portaal – ca. 1 m²
Vanuit de keuken is het achter portaal bereikbaar met nieuw geplaatste deur naar de tuin. Ook is vanuit deze ruimte het toilet en de bijkeuken/berging binnendoor bereikbaar. Verwarming door middel van een design radiator. Vloer: plavuizen. Wanden: stucwerk/verf. Plafond: gipsplaten.

Toilet - ca. 1.08 m²
De nette toiletruimte is in 2011 vernieuwd en voorzien van een zwevend toilet. Vloer: plavuizen. Wanden: tegels in een antraciet kleurstelling en stucwerk. Plafond: spiegelglas met inbouwverlichting.

Bijkeuken/ schuur – ca. 14.8 m²
Praktische ruimte met opstelplaats van de combiketel, type Vaillant, bouwjaar 2011 en de aansluitingen voor de was-/droog apparatuur. De berging is ook vanuit de tuin via een loopdeur bereikbaar voor het plaatsen van de fietsen.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 5.2 m²
De overloop verleent toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en er is een vaste open houten trap naar de zolderverdieping opgesteld. Alle raamkozijnen zijn uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing en draai-/kiepramen. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk/verf. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 1 – ca. 11.2 m²
Deze (ouder) slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste inbouwkast. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk/verf. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 2 – ca. 8 m²
Deze tweede slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk/verf. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 3 – ca. 10 m²
De derde slaapkamer is ook heerlijk ruim en gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Ook hier is een vaste inbouwkast aanwezig. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk/verf. Plafond: gipsplaten.

Badkamer – ca. 4.3 m²
De badkamer is voorzien van een kwartronde douchecabine, een wastafel met kastje en spiegel en een tweede zwevend toilet. Verwarming door middel van een design radiator. Ventilatie door middel van een klepraam in de voorgevel. Vloer: tegels, in een lichte grijs/witte marmer effect kleurstelling. Wanden: geheel betegeld met sierrand. Plafond:

ZOLDER

Voorzolder – ca. 3.8 m²
Via een vaste houten open trap is de voorzolder met dakraam bereikbaar. Vanuit de voorzolder is de vierde zolderkamer alsmede bergruimte bereikbaar. Vloer: laminaat. Wanden: verfwerk. Plafond: panelen.

Zolderkamer 4|hobbykamer – ca. 5.9 m²
De zolderkamer heeft een afmeting van 7.06 x 3.30 m en heeft een schuin dakvlak met dakraam en thans ingericht als slaapkamer. Door het plaatsen van een dakkapel kan er van de huidige hobbyruimte eenvoudig een ruime en lichte (extra) kamer worden gemaakt.

BUITENOM

Achtertuin
De totale kavel meet circa 29.83 x 6 m breed. De sfeervolle achtertuin is maar liefst 15 meter diep en gesitueerd op het zonnige zuidoosten en geheel voorzien van sierbestrating. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen, u zit er heerlijk vrij. Tevens is er een achterom aanwezig met afgesloten poort naar de brandgang. De tuin is zo ontworpen dat de schaarse vrije tijd kan worden besteed aan het genieten van de tuin en het buitenleven in plaats van het onderhouden ervan.

Stenen berging/bijkeuken – ca. 14.8 m²
In het verlengde van de keuken en achterportaal is de stenen berging gesitueerd. Deze is dus binnendoor en buitenom bereikbaar. Afmeting van de berging ca. 2.74 x 5.42 m.

Voortuin
De keurige voortuin is gelegen op het westen en eveneens sfeervol ingericht met grijs split en een pad van sierbestrating.

Overig
In 2018 is buitenom geschilderd.

Ligging
Het geheel bevindt zich op korte afstand van diverse dagelijkse voorzieningen. Op loopafstand is de “De Esdoorn” de naam van de nieuwe brede school Sleeuwijk en tevens speelmogelijkheden op het plein voor de kinderen. Een totaal nieuw winkelcentrum is op fietsafstand waar onder andere Dio, Marskramer, Albert Heijn en Bruna vertegenwoordigd zijn, evenals vele andere dorpswinkels met bakker en groenteman. Verder kent het dorp diverse soorten voortgezet onderwijs, basisscholen, zwembad, tennisveld, voetbalveld, etc. Ook de geografische ligging ten opzichte van de Rijksweg A-27 is perfect.

Heerlijk dorp
De ligging van deze woning is perfect te noemen. Het is gelegen in een rustige woonwijk, aan een autoluwe brede straat met alle openbare voorzieningen in de nabije omgeving. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningenniveau, zoals het winkelcentrum “De Es” met een AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO; en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad. Het heeft een rijk verenigingsleven, veel sportclubs, een jachthaven, een pontverbinding met Gorinchem en op een steenworp afstand van de schitterende uiterwaarden waar u heerlijk kunt wandelen of aan een strandje kan zitten. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte aansluiting. De A27/A15-Gorinchem is binnen enkele minuten bereikbaar.

Kortom
Woon jij graag in de buurt van alle voorzieningen of zoek jij naar een fijne woonplek waar ook aan kinderen gedacht is? Kun jij niet wachten om te zien of dit het huis is waar jij al zo lang naar zoekt? Wij laten het je graag live zien.

Meetconstructie NEN 2580
Alle genoemde afmetingen in deze informatie incl. de plattegronden zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De Meetinstructie voor woningen is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]