menu ?

Sleeuwijk

Beukenhof 29

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 219.000,- k.k.


4 387 m³ 173 m² 114 m²

EEN KANT EN KLAAR GEZINSHUIS!

 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 1
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 2
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 3
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 4
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 5
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 6
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 7
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 8
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 9
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 10
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 11
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 12
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 13
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 14
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 15
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 16
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 17
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 18
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 19
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 20
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 21
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 22
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 23
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 24
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 25

Soms moet je een beetje geluk hebben….
Hier woon je in een tot in de puntjes afgewerkte woning op een superfijne stek. Hier alvast wat zaken die wonen in deze tussenwoning extra bijzonder maken: een moderne badkamer en toilet, kunststof kozijnen op de bovenverdieping, dakramen, dakkapel, zonnige tuin op het zuiden, rolluiken en een zeer ruime berging. Dat geldt overigens ook voor de tuin. Ook deze is tot de punt en de komma onderhoudsvriendelijk aangelegd en onderhouden. Dat noemen wij nog eens zorgeloos verhuizen. De woning is gesitueerd aan een autoluwe straat in het lieflijke dorp Sleeuwijk. Op loop en fietsafstand van de woning bevinden zich alle dagelijkse voorzieningen als winkelcentrum “De Nieuwe Es”, scholen en diverse sport faciliteiten. Door de centrale ligging nabij de A27 is er een snelle verbinding tussen Breda en Utrecht. Een heerlijk gezinshuis waar je direct kunt beginnen met genieten!

Tip-top verzorgd!
Want het gehele huis heeft door de verkopers een ware metamorfose gekregen, ga er maar even goed voor zitten, dan noemen we je alvast wat pluspunten:
●1 aug 1990 Plaatsen dubbelglas / kunststof kozijnen 1ste verdieping, dus schilderen is hier niet nodig.
●Medio 1993 Plaatsen drainage onder en voor het huis inclusief een spuitput.
●Medio 2000 Riolering onder het huis vervangen.
●Medio 2006 Plaatsing kunststof kozijn dakkapel met horren, buitenom kunststof platen en isoleren zolderkamer.
●28 okt 2006 Nieuwe dakgoten.
●27 feb 2008 Plaatsing 2 Velux dakramen inclusief luxaflex en screen en aansluitend de voorzolder geïsoleerd.
●2 sep 2008 Dakbedekking dakkapel en schuur.
●16 mrt 2009 Plaatsing CV Nefit HR ProLine.
●5 mei 2009 Plaatsing rolluiken 1ste en 2de verdieping.
●1 jul 2010 Plaatsing dubbel glas alle bovenlichtjes woonkamer, badkamer en voordeur + hal.
●9 dec 2010 Oplevering nieuw toilet ruimte.
●22 dec 2010 Isolatie vloer kruipruimte en plaatsen ventilatieroosters door Spraytec.
●30 jul 2011 Nokvorsten gerepareerd en vastgezet.
●1 aug 2012 Nieuwe groepenkast voor 8 groepen (nog 2 niet gebruikt) en aardlekschakelaars 2 stuks.
●13 sep 2012 Oplevering nieuwe badkamer.
●13 sep 2012 Aanpassen riolering achtertuin.

.................Kijk je mee in dit verrassend leuke woonhuis?.................

BEGANE GROND

Entree – ca. 3.51 m²
Parkeer de auto op één van de gratis parkeerplekken in de buurt van het huis. We gaan het huis binnen via de voordeur met wit luifel en komen in de hal met schoonloopmat, gangkast, luxe toilet en de in 2012 vernieuwde groepenkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal is de toegangsdeur naar de woonkamer. Vloer: laminaat, Eiken. Wanden: granol, lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk, wit.

Toilet – ca. 1.14m²
Deze moderne toiletruimte is voorzien van een wandcloset van het merk Duravit met fonteintje en is in 2010 vernieuwd. De ruimte wordt gekenmerkt door een minimalistische uitstraling met rustige neutrale kleuren. Vloer: tegels, antraciet. Wanden: tegels, wit. Plafond: plafond platen, wit met spots.

Woonkamer – ca. 31 m²
De Z-vormige woonkamer met open trap heeft veel lichtinval doordat zowel aan de voor als achterzijde grote ramen met dubbele beglazing geplaatst zijn. Aan de voorzijde van de woonkamer ligt de zithoek, aan de achterzijde van de woning de eetkamer met leuk uitzicht in de achtertuin en praktisch dicht bij de keuken. Vloer: laminaat, Eiken. Wanden: granol, lichte kleurstelling. Plafond: stucwerk, wit.

Keuken – ca. 7.04 m²
De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning met deur naar de tuin. In de hoekopstelling met witte kastfronten noemen we je aan inbouwapparatuur een koelkast, een oven, een keramische kookplaat en een afzuigkap. Ook bergplek voor al je keukenspullen heb je hier in overvloed. Vloer: laminaat, Eiken. Wanden: de achterwand is betegeld. Plafond: stucwerk, wit.

EERSTE VERDIEPING

Overloop
Vanuit de woonkamer is via een open trap de hal op de slaapverdieping bereikbaar. Deze aparte hal is goed af te sluiten door middel van een deur in verband met warmteverlies. Vervolgens is de L-vormige overloop bereikbaar. Ook hier zal je direct opvallen hoeveel ruimte dit huis herbergt. Er zijn namelijk 3 fijn bemeten slaapkamers en een moderne luxe badkamer! Zoals al eerder vermeld is de eerste verdieping geheel voorzien van kunststof raamkozijnen met diverse draai-/kiepramen, dubbel glas en rolluiken voor extra isolatie en veiligheid. Vloer: laminaat, Essen. Wanden: granol, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 12.48 m²
Deze (ouder) slaapkamer heeft een afmeting van 2.93 x 4.26 m en is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Leuk zicht in de eigen achtertuin. Slaap je het best als het aardedonker is? Doe dan de elektrische rolluiken dicht. Vloer: tapijt, terra kleurstelling. Wanden: behang, blauw. Plafond: gipsplaten, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 9.37 m²
Deze fijne tweede slaapkamer met een afmeting van 2.92 x 3.21 m is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning met uitzicht in de eigen achtertuin. Ook hier is een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig. Vloer: laminaat, Essen. Wanden: structuur verf, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Slaapkamer 3 – ca. 9.28 m²
De derde slaapkamer met een afmeting van 3.17 x 2.93 m en is gesitueerd aan de voorzijde van de woning met elektrisch bedienbaar rolluik. Vloer: laminaat, Essen. Wanden: structuur verf, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Badkamer – ca. 5.48 m²
De badkamer is in september 2012 geheel vernieuwd en daarbij zijn kosten noch moeite gespaard om ook hier weer een smaakvolle ruimte te maken. De badkamer op deze verdieping zal ook één van je favoriete plekken worden. Hier is gekozen voor een wandcloset, grote inloopdouche met thermostaatkraan, douchedrain en handige muur-nis voor de badkamerspullen. Verder hoef je nooit ruzie te maken wie het eerste zijn tanden mag poetsen want het dubbele wastafelmeubel met verwarmde spiegel en geïntegreerde horizontale LED verlichting geeft plek genoeg. De badkamer is een echt relax paradijsje dat met oog voor detail is ontworpen. Een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur. Mechanische ventilatie aanwezig. Afmeting 1.88 x 2.92 m. Vloer: tegels, antraciet. Wanden: tegels, wit. Plafond: stuc plafond met inbouwspots.

TWEEDE VERDIEPING

Voorzolder – ca. 10.5 m²
Bereikbaar via een vaste trap. De ruime voorzolder is in februari 2008 voorzien van 2 Velux dakramen inclusief luxaflex en screen en aansluitend is de voorzolder geïsoleerd. Via diverse schuifdeuren is er bergruimte achter de knieschotten met verlichting en de aansluiting voor de wasmachine is hier netjes weggewerkt. Opstelplaats van de combiketel, type Nefit Proline NRC24, maart 2009. Vloer: laminaat, Essen. Wanden: glad, wit. Plafond: gipsplaten, wit.

Slaapkamer 4 – ca. 15.52 m²
Maar de echte verrassing is misschien wel de royale 4e slaapkamer met een afmeting van 2.94 x 5.28 m is deze lekker ruim. Deze ligt achter de voorzolder. Door de dakkapel aan de achterzijde gaat er geen centimeter aan woonruimte verloren, wel zo fijn! Medio 2006 is de kunststof dakkapel geplaatst en voorzien van horren, rolluiken, buitenom kunststof platen en de kamer is geïsoleerd. En alsof het nog niet genoeg is, is er nog bergruimte achter de knieschotten met verlichting voor alle spullen die je niet dagelijks nodig hebt. Op de vloer zie je hier Essen laminaat en natuurlijk zijn ook hier de wanden en het plafond strak en netjes afgewerkt.

BUITENOM

Tuin
Kavelgrootte 173 m². Een lekkere privacy volle plek! Loop je mee naar de achtertuin? Deze is gelegen op het zonnige zuiden en meet circa 6 x 10 m. Aan zon is hier dus geen gebrek. Doordat de woning en de tuin zo netjes zijn en er waarschijnlijk maar weinig geklust hoeft te worden blijft er voldoende tijd over om lekker te relaxen in de tuin met terras, een pad van sierbestrating in blokverband, mooie borderplanten en Hibiscus bloemenstruiken. Het zonneterras is voorzien van een zonnescherm met een groot gestreept uitvalscherm, handbediening.

Voortuin
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd in 2014 en voorzien van een sierlijke boom, witte Hortensia Annabelle, groene struiken, bodembedekkers, grijs split en een strak bestraat pad naar de voordeur. Afmeting voortuin: 6 x 5 m.

Berging – ca. 14.20 m²
In de tuin staat ook nog een stenen schuur over de volle breedte van de tuin (afmeting 2.37 x 6.06 m) voor het opbergen van de fietsen, bbq, klusgereedschap (voorlopig niet nodig hoor!), extra koelkast en de tuinkussens. Het platte dak is in 2008 vernieuwd. Aan ruimte is in ieder geval geen gebrek. Via een poort is de brandgang bereikbaar (eigendom).

Parkeren
De straat is autoluw. Je hebt hier dus geen last van voorbij racend verkeer. Toch kun je je auto in de directe omgeving van het huis makkelijk kwijt. Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen/pleintjes in de buurt.

Heerlijk dorp
De ligging van deze woning is perfect te noemen, geen inkijk van omwonenden heerlijk vrij uitzicht. Hij is gelegen op een uitstekende locatie aan een autoluwe groene straat met alle openbare voorzieningen in de nabije omgeving. Kinderen zullen het helemaal naar hun zin hebben! In deze rustige wijk kunnen ze naar hartenlust spelen en zelfs op loopafstand is een speeltuintje. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningenniveau, zoals het winkelcentrum “De Nieuwe Es” met o.a. een grote AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad. Het heeft een rijk verenigingsleven, veel sportclubs, een jachthaven en een pontverbinding met Gorinchem. Op een steenworp afstand van de schitterende uiterwaarden kunt u heerlijk wandelen of aan een strandje kan zitten. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte aansluiting. Sleeuwijk ligt zeer gunstig nabij de A27 en A15. Bij de op-/afrit "De Tol" zijn veel carpoolplaatsen en bushaltes (o.a. interliner Breda-Utrecht).

Kortom
De huidige eigenaren hebben hier ruim 29 jaar gewoond en hebben het gehele huis gemoderniseerd en geïsoleerd. Ben jij op zoek naar een huis om zorgeloos de komende jaren te genieten? Dan laten we je de Beukenhof 29 in Sleeuwijk graag een keer live zien.

Oplevering: Medio februari 2019.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]