menu ?

Sleeuwijk

Buitenlust 18

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 385.000,- k.k.


4 560 m³ 365 m² 146 m²

RUIME CHARME! GELIEFDE JAREN ’30 ARCHITECTUUR!

 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 1
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 2
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 3
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 4
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 5
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 6
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 7
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 8
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 9
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 10
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 11
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 12
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 13
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 14
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 15
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 16
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 17
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 18
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 19
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 20
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 21
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 22
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 23
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 24
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 25
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 26
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 27
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 28
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 29
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 30
 • Eengezinswoning Sleeuwijk Verkocht 31

Dit robuust ogende, jonge halfvrijstaande object is er één met allure en charme. De onderscheidende uitstraling van de karakteristieke jaren 30 architectuur is gecombineerd met de ruime en praktische indeling die anno nu tot de wensen behoort. De brede overstekken, de fraaie erker en speklagen in het metselwerk geven deze woning het dertiger jaren uiterlijk. Naast de aanzienlijke inhoudsmaat heeft dit aanbod ook de beschikking over een prachtig aangelegd perceel, garage en eigen lange oprit voor meerdere auto’s. De tuin heeft meerdere mogelijkheden voor zitjes in de zon of schaduw. De ligging van de woning is zeer gewild aan een autoluwe kindvriendelijke straat van de populaire woonomgeving “Buitenlust”. Deze woning heeft alle ruimte om ieders hart te veroveren met veel leefruimte voor het hele gezin! .

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 7.2 m²
Via de ruime oprit die geschikt is voor het parkeren van meerdere auto's bereikt u de overdekte zij-entree van de woning. De hal verleent toegang tot de woonkamer en de trapopgang. Daarnaast is er plaats voor de meterkast, garderoberuimte en het toilet. Vloer: duurzame eiken visgraat parketvloer, rondom voorzien van zwarte dubbele sluitfriezen. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1.40 m²
Keurige toiletruimte uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: lichte tegels in marmereffect. Wanden: deels tegels in marmereffect, deels spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Woonkamer – ca. 52.9 m²
Royale L-vormige woonkamer met prettige daglichttoetreding door erker, zijraam en schuifpui aan de achterzijde. Aan de voorzijde van de woonkamer is er leuk zicht over de fraai verzorgde woonomgeving met uitsluitend bestemmingsverkeer. De achterzijde kijkt uit over de achtertuin. De eetkamer is praktisch dicht bij de half open keuken gesitueerd. De erker is voorzien van een elektrisch bedienbare screen. Vloer: duurzame eiken visgraat parketvloer, rondom voorzien van zwarte dubbele sluitfriezen. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Keuken – ca. 6.4 m²
De keukenruimte biedt plaats aan een mooie hoekkeuken (Merk: Häcker) en is uitgevoerd in een neutrale crème-Kersen kleurstelling gecombineerd met een donker bruin granieten aanrechtblad. Tevens is er veel berg en kastruimte aanwezig o.a. diverse onder- en boven kastjes en een hoek carrouselkast. Een speels element in deze ruimte vormt de kast met granieten werkblad als afscheiding tussen eetkamer en keuken. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 5-pits gascomfort, koelkast, vriezer met 3 laden, vaatwasmachine, heteluchtoven, magnetron en een roestvrijstalen afzuigkap. Via een terrasdeur is de achtertuin bereikbaar. Vloer: tegels, zwart/grijs. Wanden: stucwerk en de achterwand is voorzien van crème tegels. Plafond: spuitwerk.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 8.2 m²
Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, een separate 2e toilet, een diepe kast met witgoed aansluitingen, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: tapijt, zwart. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Separate toiletruimte – ca. 1.4 m²
Deze verdieping is voorzien van een aparte en ruime toiletruimte voorzien van een toilet en fonteintje.

Slaapkamer 1 – ca. 19 m²
Deze (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en meet ca. 6.00 m x 3.70 m/3.30 m. Tevens is er een 4-deurs schuifwandkast met spiegel aanwezig. Vloer: tapijt, zwart. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 9 m²
Deze slaapkamer meet ca. 3.70 m x 2.45 m en is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Door middel van een rechte toog is er een doorgang gemaakt naar slaapkamer 3. Vloer: tapijt, lavendel. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 3 – ca. 8.8 m²
Deze slaapkamer is eveneens gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer meet ca. 3.45 m x 2.56 m. Vloer: tapijt, lavendel. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Badkamer – ca. 5.80 m²
De badkamer is volledig betegeld en voorzien een extra groot (tweepersoons) ligbad van Villeroy & Boch, separate kwartronde douchecabine met Grohe thermostaatkraan en twee wastafels met planchet en spiegels. Sanitair: Sphinx, wit. Vloer: tegels zwart/wit gecombineerd met vloerverwarming. Wanden: geheel betegeld met lichte marmereffect tegels en sierrand. Plafond: spuitwerk.

INDELING 2E VERDIEPING

Overloop/multifunctionele ruimte – ca. 6 m²
Middels een vaste open trap is deze multifunctionele ruimte toegankelijk voorzien van een Velux dakraam. Deze ruimte kan als extra werkruimte, kantoor of hobbyruimte ingevuld worden. Vanuit deze ruimte is slaapkamer 4 toegankelijk. Er is extra bergruimte achter de knieschotten. Vloer: tapijt. Wanden en plafond: sauswerk.

Slaapkamer 4 – ca. 20.4 m²
Riante vierde slaapkamer voorzien van een dakraam en een dakkapel aan de voorzijde. Extra bergruimte achter de knieschotten. In de kastruimte bevindt zich de combiketel, type HR Nefit Economy, 2002. Vloer: tapijt. Wanden en plafond: sauswerk.

Rondom de woning
De achtertuin is zo ontworpen dat er optimaal van zon en schaduw genoten kan worden. Direct achter het huis is een terras op de noord-oostzijde maar er is ook een heerlijk ruim zonneterras aan de zuid-westzijde gesitueerd. Wanneer je je in de tuin bevindt, ervaar je wat echte privacy is. Er is totaal geen inkijk van buitenaf. De tuin en terras aan de achterzijde grenzen aan een sloot met hardhouten beschoeiing. Via de naast de woning gelegen eigen oprit (bestraat met trommelstenen en geschikt voor meerdere auto’s), is de achtertuin ook bereikbaar. De tuin bestaat uit een terras van sierbestrating, gazon, diverse bomen en struiken en de erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen en coniferen, u zit er volledig vrij.

Garage – ca. 23 m²
De garage is op een tweetal manieren toegankelijk. Enerzijds via de loopdeur in de zijgevel bij de tuin en anderzijds aan de voorzijde via een houten kanteldeur. Naast een doel als garage is dit vertrek ook bruikbaar als berging en inpandige (keukenkastjes aanwezig) schuurruimte. Voor direct warm water in de keuken is er een Daalderop keukenboiler aanwezig in de garage. Vloer: beton.

Omgeving
Op kleine afstand treft u veel voorzieningen: scholen, kinderdagverblijf, zwembad, sportclubs, jachthaven, restaurant, Rivier de Merwede met prachtige uiterwaarden, natuurgebied, winkelcentrum “de nieuwe S” met een grote Albert Heijn, horeca, weekmarkt en een pontverbinding met Gorinchem. Sleeuwijk ligt zeer gunstig nabij de A27 en A15. Bij de op-/afrit "De Tol" zijn veel carpool plaatsen en bushaltes (o.a. interliner Breda-Utrecht).

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 7

Kopen = Bouwen!

Koopprijs: €379.900 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 8

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 9

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 10

Koopprijs: €369.900 v.o.n. meer

Arkel - Vlietskade 1058

TE KOOP: EEN DROOM(HUIS) RECENT VOLLEDIG GEMODERNISEERD!

Vraagprijs: €395.000 k.k. meer

Gorinchem - Vaandrig 79

Koopprijs: €355.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 84

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Gorinchem

Gorinchem - Sportlaan 2 211

Koopprijs: €380.900 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]