menu ?

Schelluinen

Notenboomstraat 4

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.


2 286 m³ 155 m² 77 m²
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 1
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 2
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 3
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 4
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 5
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 6
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 7
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 8
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 9
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 10
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 11
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 12
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 13
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 14
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 15
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 16
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 17
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 18
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 19
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 20
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 21
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 22
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 23
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht (voorbehoud) 24

VERZORGDE WONING OP TOPLOCATIE. Op 't Boerenerf zijn de woningen geïnspireerd op de oorspronkelijke boerenerven, maar dan in een eigentijds jasje. Deze tussenwoning is gebouwd in 2012 en dus echt zo goed als nieuw én zonder klussen direct te betrekken! Door het recente bouwjaar is de woning natuurlijk optimaal geïsoleerd (HR++ beglazing) wat in combinatie met de optimale bezonning op het zuiden resulteert in lage stookkosten. De zonnepanelen zorgen voor een hoog rendement. Een verzorgde woning op een prachtige locatie met een zonnige tuin op het zuiden, luxe keuken en badkamer en strakke wand- en vloerafwerking. Kortom een instapklare woning die voldoet aan alle huidige eisen van wooncomfort! Interesse? De woning is buitengewoon geschikt voor een starter of een stel dat niet meer dan 2 slaapkamers nodig heeft. Van harte welkom voor een bezichtiging!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 3.4 m²
Via de voortuin bereik je deze verrassende woning. Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast (8 groepen + 2x aardlekschakelaars). Vloer: tegels met vloerverwarming. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1.3 m²
Deze moderne toiletruimte is strak uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels. Wanden: tegels en spuitwerk. Plafond: spuitwerk.

Woonkamer – ca. 26.4 m²
In deze zonnige tuingerichte woonkamer zorgen de grote ramen in de achtergevel (verdeeld in 8 horizontale vakken) en de deur richting de achtertuin voor de daglichttoetreding. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen prachtige keukenruimte. Dan is er nog een praktische trap-/provisiekast aanwezig. Vloer: tegels met vloerverwarming. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Keuken – ca. 6.8 m²
De keukenruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De keukenruimte biedt plaats aan een strak hoogglans wit/walnoot uitgevoerde keuken met geborstelde rvs handgrepen in een L-vormige keuken opstelling (bouwjaar keuken 2012) gecombineerd met een aanrechtblad van laminaat met hoogglans afwerking en een losse wandkast. Tevens is er veel extra berg en kastruimte aanwezig. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 5-pits gaskookplaat, een vaatwasmachine, een magnetron en een oven, een koelkast en vrieskast. Boven het kookgedeelte is roestvrijstalen afzuigkap gesitueerd. Vloer: tegels met vloerverwarming. Wanden: stucwerk en spatwand. Plafond: spuitwerk.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop
Middels de beklede trap kom je op de overloop. Deze ruimte geeft toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer. Vloer: tapijt. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 1 – ca. 13 m²
Deze riante (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een groot Velux dakvensterraam. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Slaapkamer 2 – ca. 10.5 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is eveneens voorzien van een groot Velux dakvensterraam. Ook is hier een luik met vlizotrap naar de bergzolder. Vloer: laminaat. Wanden: stucwerk. Plafond: spuitwerk.

Badkamer – ca. 5.5 m²
Deze badkamer met Velux dakraam is praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien o.a. een glazen douchecabine, een tweepersoons wastafelmeubel met spiegelkast en ingebouwde LED-verlichting. Tevens vind je hier de wasmachine en de droger. Vloer: tegels. Wanden: tegels. Plafond: spuitwerk.

ZOLDERVERDIEPING

Zolderberging – 1.3 m²
Vanuit slaapkamer 2 is een luik met vlizotrap aanwezig naar de bergzolder. De zolder heeft een afmeting van 3.91 m x 5.10 m en een hoogte van 1.52m. De woning is voorzien van een individuele gasgestookte HR-combiketel type Intergas, bouwjaar 2012. Ook is hier de mechanische ventilatie-unit opgesteld.

BUITENOM

Achtertuin
De tuin heeft een optimale bezonning op het zuiden. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met grijze sierbestrating en een gazon. Onder de overkapping kun je heerlijk relaxen. De erf afscheiding bestaat uit mooie houten schuttingen en een border.

Berging – ca. 5.7 m²
Achter in de tuin is de (fietsen) berging gesitueerd met een afmeting van 1.82 m x 3.08 m. De berging is onderheid en de wanden afgewerkt met (rabat) kunststof delen. Vloer: beton.

ALGEMEEN

Zonnepanelen
Op de zuidgevel zijn 8 zonnepanelen geplaatst met het hoogste rendement, de omvormer bevindt zich op de zolder.

Aanvulling lijst van zaken:
- Verduisteringsgordijnen zijn ter overname
- Vliegenscherm achterdeur is ter overname
- Tuinbank onder overkapping is ter overname

Ligging
De woning is gelegen in Schelluinen-Oost aan een woonerf, met uitzicht op landelijke weilanden. Hier kan men nog genieten van fauna en flora. Alle soorten diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, overdekt winkelcentrum “Piazza Center”, ziekenhuis bevinden zich in de buurt van Gorinchem. Op loopafstand is er een speelplaats.

Dicht bij uitvalswegen
De situering t.o.v. de uitvalswegen (A2 en A27) richting het Randstedelijke gebied en de dorpskern van Schelluinen prima te noemen. Kortom: dé ideale stek voor mensen die de vrijheid van het landleven prefereren boven de hectiek van de stad, maar toch met belangrijke voorzieningen als scholen en winkels op betrekkelijk korte afstand.

Schelluinen
Schelluinen wordt ook wel het dorp aan de Vliet genoemd. De Schelluinse Vliet is de waterloop die in Gorinchem begint en haar einde vindt aan de Appelmansheul, waar de Vliet uitmondt in het riviertje de Giessen. Na de Tweede Wereldoorlog, kwamen de stadsmensen, die de stadsdrukte wensten te ontvluchten om te genieten van het wonen op het platteland. In de laatste decennia wordt de Voordijk wel de “Goudkust” van Gorinchem genoemd. Gelukkig is aan dit dorp aan de rand van de Alblasserwaard het merendeel van de drukte voorbijgegaan en zal het dorp tot in lengte van jaren haar eigen karakter qua gezelligheid en saamhorigheid wel weten te behouden. Het vriendelijke Schelluinen ligt ingeklemd tussen Gorinchem en Giessenburg. Het dorp Schelluinen maakt deel uit van de gemeente Giessenlanden, waartoe ook Arkel, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hoornaar, Hoog-Blokland en Noordeloos behoren. Nabij Schelluinen, tussen het Kanaal van Steenenhoek en de rivier Merwede ligt het natuurgebied De Dordtse Avelingen. In dit buitendijks natuurgebied zijn wandelpaden langs grienden, riet- en hooilanden. Over deze naam gaan veel verhalen. Eén spreekt over "Scaerluin", grappenmaker of spotvogel. Het dorp herbergde vroeger blijkbaar veel mensen die het leven van de vrolijke kant benaderden. Een andere verklaring noemt "Schele Luintje", een bijvrouw van één der Heren van Arkel. Zeer waarschijnlijk is Schelluinen een verbastering van het bijbelse "Ascalon", havenstad van Jeruzalem, waarvan het bezit tijdens de kruistochten vaak is bevochten. De vroegste schrijfwijze voor Schelluinen (te weten "Scalun" in een oorkonde van 1220), vertoont veel gelijkenis met "Skalon", de middeleeuwse schrijfwijze voor Askalon. Het dorp heeft 1230 inwoners. Schelluinen heeft een basisschool genaamd o.b.s. Het Tweespan en die school heeft ook een vestiging in Giessenburg. Verder heeft het dorp een speeltuin, een voetbalkooi, een kinderboerderij, een tennis-, voetbal-, schaats- en gymvereniging. Het dorp heeft ook nog een Dorpshuis.KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]