menu ?

Schelluinen

Notenboomstraat 16

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.


2 293 m³ 133 m² 80 m²

“BOERENERF” ZONDER KLUSSEN VERHUIZEN? TWEE DAKKAPELLEN!

 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 1
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 2
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 3
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 4
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 5
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 6
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 7
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 8
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 9
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 10
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 11
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 12
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 13
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 14
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 15
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 16
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 17
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 18
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 19
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 20
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 21
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 22
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 23
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 24
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 25
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 26
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 27
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 28
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 29
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 30
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 31
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 32
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 33
 • Eengezinswoning Schelluinen Verkocht 34

Op 't Boerenerf zijn de woningen geïnspireerd op de oorspronkelijke boerenerven, maar dan in een eigentijds jasje. Deze HOEKwoning is gebouwd in 2012 en dus echt zo goed als nieuw én zonder klussen direct te betrekken! Door het recente bouwjaar is de woning natuurlijk optimaal geïsoleerd (HR++ beglazing) wat in combinatie met de optimale bezonning op het zuiden resulteert in lage stookkosten. De woning staat op een perceel van 133 m² met een zeer zonnige achtertuin en heeft een subliem afwerkingsniveau. De woning is keurig afgewerkt met o.a. een luxe inbouwkeuken, toilet en badkamer in moderne stijl. Tevens zijn beide slaapkamers voorzien van dakkapel. Wat is het hier prettig wonen! ZIEN IS KOPEN!

Een verzorgde woning op een prachtige locatie, met een fraai aangelegde tuin, luxe keuken en badkamer en strakke wand- en vloerafwerking. Kortom een instapklare woning die voldoet aan alle huidige eisen van wooncomfort! Interesse? De woning is buitengewoon geschikt voor een starter of een stel dat niet meer dan 2 slaapkamers nodig heeft. Van harte welkom voor een bezichtiging!

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 3.4 m²
Middels de fraai aangelegde tuin bereikt u deze verrassende woning. Deze entree is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en verleent toegang tot de woonkamer. Daarnaast is er plaats voor het toilet en de meterkast (9 groepen + 2x aardlekschakelaars). Vloer: droogloopmat en laminaat, houtlook grijs. Wanden: vliesbehang, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – ca. 1.3 m²
Deze moderne toiletruimte is strak uitgevoerd in een neutrale kleurstelling. Voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: groot formaat vloertegels in een moderne antraciet kleurstelling. Wanden: horizontale witte tegels. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkamer – ca. 26.4 m²
In deze zonnige tuingerichte woonkamer kunt u een geheel eigen leven leiden, waarbij grote ramen in de achtergevel (verdeeld in 8 horizontale vakken) en de deur richting de achtertuin voor de daglichttoetreding zorgen. De genoemde raamopeningen zetten deze besloten woonkamer in een grote dosis daglicht. Meteen zorgen ze ook voor een gezellig uitzicht in de eigen achtertuin. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen prachtige keukenruimte. Dan is er nog een praktische trap-/provisiekast aanwezig. Er is een mooie strakke sfeer gecreëerd in de woonkamer door de rustige kleurstelling. Vloer: laminaat, houtlook grijs. Wanden: vliesbehang, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Keuken – ca. 6.8 m²
De keuken ruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft door het gevelraam een mooi uitzicht op de voorgelegen woonomgeving. De keukenruimte biedt plaats aan een strak uitgevoerde witte design keuken met chromen grepen in een L-vormige keuken opstelling (bouwjaar keuken 2012) gecombineerd met een antraciet kunststof aanrechtblad. Tevens is er veel extra berg en kastruimte aanwezig. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 4-pits gaskookplaat, een vaatwasmachine, een combi magnetron/oven, een koelkast en diepvries met 4 laden, allen van het merk Etna. Boven het kookgedeelte is de brede en strakke roestvrijstalen afzuigkap gesitueerd. Vloer: laminaat, houtlook grijs. Wanden: vliesbehang, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop
Deze overloop verleent toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer. Vloer: laminaat, houtlook grijs. Wanden: vliesbehang, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 1 – ca. 14.7 m²
Deze riante (ouder) slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een grote dakkapel. Vloer: laminaat, houtlook grijs. Wanden: vliesbehang, wit en houten planken. Plafond: spuitwerk, wit.

Slaapkamer 2 – ca. 12.2 m²
Deze tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en is eveneens voorzien van een grote dakkapel met elektrisch zonnescherm/screen. Ook is hier een luik met vlizotrap naar de bergzolder. Vloer: laminaat, houtlook grijs. Wanden: vliesbehang, wit en houten planken. Plafond: spuitwerk, wit.

Badkamer – ca. 5.5 m²
Deze badkamer met groot Velux dakraam is goed ingericht en van alle gemakken voorzien o.a. een inloop douche met glazen deur, een zwevend tweepersoons wastafelmeubel met spiegel en ingebouwde LED-verlichting, een tweede zwevend toilet. Tevens vind je hier de wasmachine en de droger. Vloer: groot formaat vloertegels in een moderne antraciet kleurstelling. Wanden: horizontale witte tegels. Plafond: spuitwerk, wit.

INDELING ZOLDERVERDIEPING

Zolderberging – 1.3 m²
Vanuit slaapkamer 2 is een luik met vlizotrap aanwezig naar de bergzolder. De zolder heeft een afmeting van 3.90 m x 5.10 m en een hoogte van 1.52m. De woning is voorzien van een individuele gasgestookte HR-combiketel inclusief een warmwatertapvoorziening. De c.v. ketel is van het type Intergas, bouwjaar 2012. Ook is hier de mechanische ventilatie-unit opgesteld.

Achtertuin
De tuin heeft een optimale bezonning op het zuiden. De achtertuin is circa 12 meter diep, is onderhoudsvriendelijk ingericht met grijze sierbestrating. De erf afscheiding bestaat uit mooie houten schuttingen en een border. Dan is er nog een leuk terras aan de slootkant met uitzicht over de weilanden. De voortuin is eveneens keurig ingericht. De bomen uit de voor- en achtertuin gaan mee met de eigenaren.

Berging – ca. 5.7 m²
Achter in de tuin is de (fietsen) berging gesitueerd met een afmeting van 1.87 m x 3.05 m. De berging is onderheid en de wanden afgewerkt met (rabat) kunststof delen. Vloer: beton.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Fundering
De woning is voorzien van betonpalen.
Vloeren
De begane grondvloer van de woning is uitgevoerd als een geïsoleerde prefab betonnen systeemvloer met een Rc-waarde van 4,0 m²/K/W. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd door middel van een systeem betonvloer.
De dragende en woningscheidende wanden
De dragende wanden zijn uitgevoerd in kalkzandsteen.
De buitengevels
De buitengevels, zijn uitgevoerd in een gebakken metselsteen.
De binnenspouwbladen
De binnenspouwbladen zijn uitgevoerd in kalkzandsteen.
Thermische isolatie
Tegen de binnenspouwbladen is een isolatielaag aangebracht van minerale wol met een warmtestand van 3.5 m²/K/W.
De lichte scheidingswanden
Uitgevoerd in massieve gipswanden met een dikte van 70 mm.
Daken
De hellende daken zijn geïsoleerde prefab dakelementen afgedekt met dakpannen.
Buitenkozijnen
De kozijnen en ramen in de buitengevel zijn vervaardigd van hardhout.
Binnendeurkozijnen
Fabrieksmatig afgelakte plaatstalen montagekozijnen in de kleur wit voorzien van bovenlicht. Binnendeuren
De binnendeuren zijn fabrieksmatig afgelakte opdek deuren in de kleur wit. De hoogte van de binnendeuren bedraagt 2315 mm. Standaard prefab meterkastdeur.
Buitendeuren
De entreedeur, terrasdeur en de bergingsdeur zijn uitgevoerd als hardhouten deur met een glasopening.
Hang- en sluitwerk
De buitendeuren en ramen zijn voorzien van inbraakpreventief hang- en sluitwerk met weerstandsklasse 2. De bewegende delen in de gevelkozijnen zijn voorzien van tochtwerende profielen. Lichtmetalen deurkrukken.
Trappen
De trap op de begane grond naar de eerste verdieping is uitgevoerd als een dichte vurenhouten trap. De zolderverdieping is bereikbaar via een houten vlizotrap.
Beglazing
In alle openingen van de gevelkozijnen is thermisch isolerende HR++ beglazing toegepast met regelbare ventilatievoorzieningen.
Ventilatie installatie
Ventilatiesysteem met mechanische afzuiging en natuurlijke toevoer via de ventilatievoorzieningen in de gevelkozijnen. Het ventilatiesysteem is regelbaar middels een schakelaar in de keuken en opgesteld op de zolder. Toiletruimte en badkamer zijn voorzien van een afzuigventiel.

Ligging
De woning is gelegen in Schelluinen-Oost aan een woonerf, met uitzicht op landelijke weilanden. Hier kan men nog genieten van fauna en flora. Alle soorten diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, overdekt winkelcentrum “Piazza Center”, ziekenhuis bevinden zich in de buurt van Gorinchem. Op loopafstand is er een speelplaats.

Dicht bij uitvalswegen
De situering t.o.v. de uitvalswegen (A2 en A27) richting het Randstedelijke gebied en de dorpskern van Schelluinen prima te noemen. Kortom: dé ideale stek voor mensen die de vrijheid van het landleven prefereren boven de hectiek van de stad, maar toch met belangrijke voorzieningen als scholen en winkels op betrekkelijk korte afstand.

Schelluinen
Schelluinen wordt ook wel het dorp aan de Vliet genoemd. De Schelluinse Vliet is de waterloop die in Gorinchem begint en haar einde vindt aan de Appelmansheul, waar de Vliet uitmondt in het riviertje de Giessen. Na de Tweede Wereldoorlog, kwamen de stadsmensen, die de stadsdrukte wensten te ontvluchten om te genieten van het wonen op het platteland. In de laatste decennia wordt de Voordijk wel de “Goudkust” van Gorinchem genoemd. Gelukkig is aan dit dorp aan de rand van de Alblasserwaard het merendeel van de drukte voorbijgegaan en zal het dorp tot in lengte van jaren haar eigen karakter qua gezelligheid en saamhorigheid wel weten te behouden. Het vriendelijke Schelluinen ligt ingeklemd tussen Gorinchem en Giessenburg. Het dorp Schelluinen maakt deel uit van de gemeente Giessenlanden, waartoe ook Arkel, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Hoornaar, Hoog-Blokland en Noordeloos behoren. Nabij Schelluinen, tussen het Kanaal van Steenenhoek en de rivier Merwede ligt het natuurgebied De Dordtse Avelingen. In dit buitendijks natuurgebied zijn wandelpaden langs grienden, riet- en hooilanden. Over deze naam gaan veel verhalen. Eén spreekt over "Scaerluin", grappenmaker of spotvogel. Het dorp herbergde vroeger blijkbaar veel mensen die het leven van de vrolijke kant benaderden. Een andere verklaring noemt "Schele Luintje", een bijvrouw van één der Heren van Arkel. Zeer waarschijnlijk is Schelluinen een verbastering van het bijbelse "Ascalon", havenstad van Jeruzalem, waarvan het bezit tijdens de kruistochten vaak is bevochten. De vroegste schrijfwijze voor Schelluinen (te weten "Scalun" in een oorkonde van 1220), vertoont veel gelijkenis met "Skalon", de middeleeuwse schrijfwijze voor Askalon. Het dorp heeft 1230 inwoners. Schelluinen heeft een basisschool genaamd o.b.s. Het Tweespan en die school heeft ook een vestiging in Giessenburg. Verder heeft het dorp een speeltuin, een voetbalkooi, een kinderboerderij, een tennis-, voetbal-, schaats- en gymvereniging. Het dorp heeft ook nog een Dorpshuis.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 146

Koopprijs: €237.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]