menu ?

Meerkerk

Kleine Kanaaldijk 3

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 335.000,- k.k.


3 456 m³ 130 m² 116 m²

Prachtig gelegen woon-/werk combinatie!

 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 1
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 2
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 3
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 4
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 5
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 6
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 7
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 8
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 9
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 10
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 11
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 12
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 13
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 14
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 15
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 16
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 17
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 18
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 19
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 20
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 21
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 22
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 23
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 24
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 25
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 26
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 27
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 28
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 29
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 30
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 31

WAT EEN FANTASTISCH UITZICHT! Op een exclusieve locatie en op één van de mooiste plekken van Meerkerk, aan de oever van het Merwedekanaal en ook nog eens nabij het dorpscentrum, is gelegen deze nagenoeg vrijstaande woon-/werkvilla met prachtig en weids uitzicht over het water. De woning is zeer hedendaags te noemen, een stijlvolle combinatie van een zeer strak kubistisch lijnenspel en van alle gemakken voorzien. Om met volle teugen van het kanaal uitzicht te genieten is het woongedeelte op de eerste verdieping geplaatst. De woning beschikt over een zeer royale woonkamer met super uitzicht op het kanaal, 2 slaapkamers en een mogelijkheid tot een derde slaapkamer en een luxe keuken met Godin fornuis. Door de bestemming (gemengde doeleinden) is dit object geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden, zoals detailhandel, kantoor en dienstverlening. Enthousiast geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

INDELING BEGANE GROND

Hal – 11.7 m²
Via de voordeur kom je in deze nette ruimte met veel lichtinval. De hal geeft toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer, de bijkeuken, het toilet, en de meterkast (8 stoppen, 2 aardlekschakelaars). Naast de meterkast bevindt zich nog een bergingskast waar de brievenbus in uitkomt. Tevens bevindt zich in de hal een open houten trap naar de eerste verdieping en een dichte witte houten trap naar de bergingskelder. Vloer: tegels in een lichte kleursamenstelling. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: gespoten, wit.

Toilet 1.1 m²
De keurige toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje. Vloer: tegels in een lichte kleursamenstelling. Wanden: deels tegels in een lichte kleursamenstelling met een sierstrook, deels spachtelputz, zand. Plafond: gespoten, zandkleur.

Slaapkamer – 14 m²
De (ouder)slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Door het structuurglas van het raam wordt het zicht vanuit de tuin op de slaapkamer vertroebeld. De ruimte is voorzien van een aansluiting voor een mobiele airconditioning. Vloer: laminaat, lichthout. Wanden: spachtelputz in een lichte kleursamenstelling. Plafond: gespoten, wit.

Slaapkamer – 12.2 m²
Deze slaapkamer, die momenteel ingericht is als kledingkast/bergingsruimte, bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van 3 handbediende screens. De kamer is voorzien van een wastafel met spiegel en ook hier bevindt zich een aansluiting voor een mobiele airconditioning. Voorheen werd deze ruimte gebruikt als schoonheidssalon. Vloer: vinyl in een lichte kleursamenstelling. Wanden: spachtelputz in een lichte kleursamenstelling. Plafond: gespoten, wit.

Badkamer – 6 m²
Deze keurige geheel betegelde badkamer heeft een ligbad en douchecabine. Ook is er een wastafel met spiegelkast en verlichting via spotjes. Tegels in een lichte kleursamenstelling met sierstrook. Plafond: gespoten, wit.

Bijkeuken – 7.2 m²
Deze praktische ruimte is voorzien van aansluitingen voor de was-/droog apparatuur en de opstelplaats voor de HR cv-combiketel Nefit proline (2010). De bijkeuken biedt veel bergingsruimte en is er een stortbak naast de achterdeur welke toegang verleent tot de tuin. Vloer: tegels in een lichte kleursamenstelling. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: gespoten, wit.

INDELING 1STE VERDIEPING

Overloop – 4.6 m²
Via de open trap bereik je de hal/overloop. Deze hal geeft toegang tot de woonkamer en de kantoorruimte. Vloer: gietvloer, licht zandkleur. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: gespoten, wit.

Woonkamer – 31 m²
Via de open trap en overloop kom je in de sfeervolle woonkamer. Hier tref je direct het knusse zitgedeelte van de ruimte, als je verder loopt kom je bij het eetgedeelte met magnifiek uitzicht over het water! De ramen aan de voorzijde van de woonkamer zijn voorzien van een elektrisch zonnescherm en bij het zijraam is een handbediende screen geplaatst. De hardhouten deur verleent toegang tot het balkon. Vloer: gietvloer, licht zandkleur. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: gespoten, wit.

Balkon – 4.4 m²
Wat een super plek! Al vroeg in het voorjaar is het heerlijk vertoeven op dit gezellige balkon voor een drankje en of etentje.

Open keuken – 12 m²
Via de gezellige woonkamer kom je in de open luxe keuken met industriële uitstraling. Een echte eyecatcher is het Godin gasfornuis met 8 gaspitten, een geëmailleerd kookplaat, 2 multifunctionele elektrische ovens waarvan 1 heteluchtoven, beide ovens beschikken over een draaispit. De keuken heeft greeploze houtlook kastfronten gecombineerd met een wit werkblad en met veel werkruimte op het verhoogde werkeiland. Tevens is deze moderne keuken voorzien van een afzuigsysteem, koelkast en vaatwasmachine (Miele). Vloer: gietvloer, licht zandkleur. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: gespoten, wit.

Slaapkamer – 7.5 m²
Aan de andere zijde van de overloop bevindt zich een kantoorruimte die goed in te richten is als slaapkamer. Deze ruimte is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft zicht op de tuin. Vloer: vinyl in houtlook. Wanden: spachtelputz, wit. Plafond: gespoten, wit.

Kelder – 15.9 m²
Via de witte houten trap kom je in deze praktische kelder voorzien van verwarming. Eén gedeelte wordt gebruikt als hobbyruimte. In het andere gedeelte bevindt zich een infrarode sauna. Er is veel bergingsruimte door de lange kastenwand. Vloer: tegels, grijs. Wanden: beton. Plafond: gespoten, wit.

Tuin
De achtertuin is bereikbaar via de bijkeuken en achterom. De poort is breed genoeg om bijvoorbeeld een boot of kar te bergen. De tuin heeft een houten berging (1.75 x 2.72m), is gelegen op het noorden en voorzien van grijze tegels.

Goed om te weten
●De locatie is uitermate geschikt als woon-/werkcombinatie en is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ruime bestemming 'gemengd' waarbij onder andere begrepen aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven waarbij o.a. detailhandel, kantoren en dienstverlening zijn toegestaan.
●Het dak leent zich uitstekend voor zonnepanelen.
●Het alarmsysteem is in het gehele huis aanwezig en voorzien van fotocamera’s en aangesloten bij een meldcentrale.
●Aanvraag ligplaats voor een boot voor de deur behoort tot de mogelijkheden.
●De gehele inboedel inclusief meubels, kasten, apparatuur (tv, radio etc.) is over te nemen.


KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem - Zusterstraat 18 - 20

Vraagprijs: €350.000 k.k. meer

Werkendam

Sleeuwijk - Waterlinie 23

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 19

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 17

Koopprijs: €364.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 127

Koopprijs: €359.950 v.o.n. meer

Werkendam

KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND JAREN DERTIG HUIS!

Gorinchem - Vaandrig 79

Koopprijs: €355.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 84

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]