menu ?

Meerkerk

Elzensingel 13

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 289.000,- k.k.


5 437 m³ 204 m² 128 m²

Exclusieve zeer royale hoekwoning met aanbouwen, dakkapellen en vrij uitzicht op singel.

 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 1
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 2
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 3
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 4
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 5
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 6
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 7
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 8
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 9
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 10
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 11
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 12
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 13
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 14
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 15
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 16
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 17
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 18
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 19
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 20
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 21
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 22
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 23
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 24
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 25
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 26
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 27
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 28
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 29
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 30
 • Eengezinswoning Meerkerk Verkocht 31

EEN TOPPER! Zeer ruime en maximaal uitgebouwde hoekwoning op een gewilde locatie in Meerkerk met voor-, zij en achtertuin. De woonkamer is zowel aan de zijkant als ook aan de achterzijde fors uitgebouwd. De begane grond is hierdoor tevens voorzien van een bijkeuken. Ook is de woning voorzien van maar liefst 2 dakkapellen en 5 slaapkamers. Deze keurig onderhouden hoekwoning is gelegen op beslist één van de leukste schilderachtige plekjes van het dorp! De autoluwe, groenrijke omgeving maakt het wonen hier ronduit plezierig. Aan de voorzijde geniet uw blik vrij spel over het water van de voorgelegen singel met karakteristieke bruggen, aan de achterzijde beschikt u over een fijne tuin op het westen. Goed onderhouden, een zonnige tuin, ligging aan een rustige singel en voldoende parkeergelegenheid naast de woning.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 3.4 m²
De woning is een eindwoning van een rijtje van vier woningen. Bij binnenkomst heeft u direct een goed beeld van deze keurig verzorgde woning. De entree verleent toegang tot het toilet, de meterkast (voorzien van 6 groepen en 4 aardlekschakelaars), de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: structuurverf. Plafond: spuitwerk.

Toilet – ca. 1.19 m²
De nette toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met een fonteintje. Vloer: vloer tegels in een wit/aqua kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in een wit gemarmerde kleurstelling. Plafond: houten delen, wit.

Woonkamer – ca. 35 m²
Als u de woonkamer betreedt valt u mond open van verbazing, wat een ruimte. De ruime woonkamer is aan de zijkant en aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een royale woonkamer en –keuken én een extra bijkeuken is ontstaan. De woning beschikt over ruime leefruimtes die u het beste kunt inschatten door ze te ervaren, de woonkamer krijgt door de raampartijen veel licht binnen en u heeft geen last van inkijk. De woonkamer is een zeer lichte ruimte en door de enorme schuifpui open te zetten, leef je bijna in de tuin. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de aan de voorzijde van de woning gelegen keukenruimte. In deze kamer is een ruime trapkast alsmede de bijkeuken aanwezig, met voldoende bergruimte. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: structuurverf. Plafond: spuitwerk.

Keuken – ca. 10.4 m²
De halfopen ruime keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en staat speels opgesteld in de ruimte. Woonkamer en keuken zijn gescheiden door een halfhoge wandje waardoor wel gezelligheid maar geen inkijk is. De uitstraling van deze hoekkeuken zal de liefhebber van de landelijke stijl zeker bevallen. De keukenopstelling is uitgevoerd met lichte crèmekleurige kastfronten, gecombineerd met kom grepen en een zilvergrijs kunststof aanrechtblad. De keuken is voorzien van diverse apparatuur o.a. een combioven (Atag), vaatwasmachine (Miele), koelkast en een 4-pits keramische kookplaat (Atag) met rvs vrij hangende afzuigkap. Koof met verlichting. De lage kastjes zorgen voor voldoende bergruimte. Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht op de voorgelegen woonomgeving op een levend schilderij met veel groen en water. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: structuurverf en deels betegeld. Plafond: spuitwerk.

Bijkeuken – ca. 3.8 m²
Grenzend aan de woonkamer treft u de praktische bijkeuken. Voor een opgeruimd gevoel is deze bijkeuken rondom voorzien van hoge schuifwandkasten. Aansluitingen voor de was-/droogapparatuur, keukenblok. Tevens is er ruim plaats voor bijvoorbeeld een extra vriezer. Er is een deur naar de tuin en binnendoor kunt u via de bijkeuken naar de woonkamer. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: kastenwand. Plafond: spuitwerk.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 2.5 m²
De overloop verleent toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Vloer: vloerbedekking, groen. Wanden: structuurverf. Plafond: beton, wit gesausd.

Slaapkamer 1 – ca. 12.3 m²
De (ouder)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning met groot lichtraam. Vloer: laminaat, grijs. Wanden: behang, lichtgrijs + gebloemd. Plafond: beton, wit gesausd.

Slaapkamer 2 – ca. 13.1 m²
Deze tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een lichtraam in de achtergevel. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: behang, zwart + gebloemd. Plafond: beton, wit gesausd.

Slaapkamer 3 – ca. 6.5 m²
Deze derde kleinere slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een lichtraam in de achtergevel. Vloer: laminaat, beuken. Wanden: behang, blauw. Plafond: beton, wit gesausd.

Badkamer – ca. 4.4 m²
De keurige en frisse badkamer is compleet ingericht en voorzien van een ligbad, een douchecabine met thermostaatkraan, een tweede zwevend toilet en een wit wastafelmeubel met spiegel en verlichting. Ventilatie door middel van een hoog geplaatst raam met rooster. Sanitair is van het merk Sphinx. Vloer: vloertegels in een zacht blauw/wit geblokte kleurstelling. Wanden: geheel betegeld in een licht marmereffect kleurstelling met sierrand. Plafond: beton, wit gesausd.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Het surplus aan ruimte zet zich voort over de tweede verdieping waarop een overloop en twee slaapkamers zijn gerealiseerd. Mede door de twee geplaatste dakkapellen is dit een volwaardige verdieping met twee volwaardige slaapkamers.

Overloop – ca. 10.2 m²
De ruime overloop met lichtraam verleent toegang aan twee slaapkamers. Opstelplaats van de hoogwaardige Hr-combiketel, type Nefit TrendLine HRC30 II, bouwjaar eind 2016. Vloer: polyurethaan gietvloer, kleurstelling blauw. Wanden: sauswerk, wit. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 4 met dakkapel – ca. 10 m²
Deze stoer ingerichte geweldige vierde slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een grote dakkapel en extra zijraam. Vloer: polyurethaan gietvloer, betonlook. Wanden: sauswerk, crème. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 5 – ca. 6.7 m²
Deze vijfde slaapkamer met eveneens een grote dakkapel is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Deze kamer is toegankelijk vanuit slaapkamer 4. Vloer: polyurethaan gietvloer, kleurstelling blauw met witte flake. Wanden: sauswerk, crème. Plafond: gipsplaten.

ALGEMEEN

Achtertuin
De totale kavel meet circa 27.2 x 7.50 m breed. De sfeervolle achtertuin is circa 10 meter diep en gesitueerd op het zonnige westen, is nagenoeg onderhoudsvrij ingericht met een pad van sierbestrating, gazon en enkele perken. De erf afscheiding bestaat uit tuinmuren met daartussen houten schuttingen en hoge groene hagen. Tevens is er een achterom aanwezig met afgesloten poort naar de brandgang. Achter in de tuin is een stenen fietsenberging gesitueerd met een afmeting van 2.13 x 4.34 m. De tuin is zo ontworpen dat de schaarse vrije tijd kan dan worden besteed aan het genieten van de tuin en het buitenleven in plaats van het onderhouden ervan.

Voortuin
De voortuin (5 x 7.50 m) is gelegen op het zuidoosten en voorzien van een mooie bolacacia. De voortuin grenst direct aan een voetpad. Naast de woning zijn diverse openbare parkeerplaatsen.

Berging - ca. 9.2 m²
Achter in de tuin is een stenen (fietsen) berging gesitueerd met een afmeting van 2.13 x 4.34 m.

ALGEMEEN

Goed om te weten
• Bouwwijze woning:
De woning is traditioneel gebouwd. De gevels zijn uitgevoerd in metselwerk. De vloeren zijn van beton. Het zadeldak is gedekt met pannen.
• Renovatie:
In 2006 is de woning fors vergroot en voorzien van 2 dakkapellen.
• Isolatie:
De woning is geïsoleerd ten aanzien van dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing.
• Nutsvoorzieningen:
De woning heeft aansluitingen op aardgas-, water- en elektraleidingen, telefoon, glasvezel, kabel-tv alsmede op het gemeenteriool.
• Installaties:
Verwarming en warmwatervoorziening wordt in het woonhuis verzorgd door een
c.v. combi-ketel (Hr-combiketel, type Nefit TrendLine HRC30 II, bouwjaar eind 2016, locatie zolder.
• Elektrische installatie:
De elektrische installatie bestaat uit 6 groepen, 2 aardlekschakelaars, bouwjaar 2006.
• Kozijnen:
Het houtwerk aan de buitenzijde is 2017 geschilderd. Kozijnen deels kunststof (voorzijde) raamkozijnen en deels hout.

Omgeving
Een dorp met nét dat beetje meer
De opzet is die van een autoluwe wijk, de kinderen kunnen veilig in de wijk spelen. Plezierig wonen heeft niet alleen maar te maken met een huis naar uw zin, ook de woonomgeving telt. De dagelijkse boodschappen kunt u doen in uw eigen dorp, bij de bakker, de slager en de supermarkt. Plezierig is ook dat het gemeentehuis van Gemeente Zederik, waaronder Meerkerk valt, in het dorp staat. Meerkerk heeft een eigen bibliotheek, uw kinderen kunnen zelfstandig naar één van de twee basisscholen en de basisvoorzieningen voor medische zorg zijn in het dorp aanwezig. Meerkerk biedt ook een gezond verenigings- en kerkelijk leven. Voor sport en recreatie, u hoeft nooit ver van huis! Kortom: dichtbij de voorzieningen, maar toch voldoende privacy.

Meerkerk ligt daarnaast heel gunstig midden tussen Utrecht en Gorinchem. Via de uitvalswegen rijdt u snel naar de A27. Vandaar kunt u alle kanten op: richting Utrecht, Rotterdam of naar het zuiden van Nederland. De plaatsen Gorinchem, Leerdam en Vianen zijn dichtbij.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Nieuwendijk - Vijverstraat 46

Vraagprijs: €299.000 k.k. meer

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem

Gorinchem - Spoorbloem 327

Koopprijs: €289.900 v.o.n. meer

Gorinchem - Spoorbloem 330

Koopprijs: €272.900 v.o.n. meer

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]