menu ?

Leerdam

Prinsessenhof 4

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.


5 680 m³ 299 m² 158 m²
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 1
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 2
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 3
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 4
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 5
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 6
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 7
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 8
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 9
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 10
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 11
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 12
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 13
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 14
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 15
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 16
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 17
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 18
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 19
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 20
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 21
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 22
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 23
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 24
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 25
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 26
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 27
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 28
 • Eengezinswoning Leerdam Verkocht (voorbehoud) 29

Met trots presenteren wij u deze, in oktober 2017 compleet gerenoveerde, luxe villa met geschakelde garage, totaal maar liefst 5 slaap-/werkkamers waarvan 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond. Deze woning heeft recent een update gekregen die niet misstaat tussen nieuwbouwwoningen. Intern is de woning compleet gemoderniseerd en keurig afgewerkt, zo is er een nieuwe luxe keuken met alle inbouwapparatuur inclusief koffiemachine geplaatst en het toilet en badkamer zijn compleet voorzien van nieuw sanitair en nog nooit in gebruik geweest. De woonkamer heeft een andere indeling dan we veelal zien en dat maakt het leefgedeelte met prachtige vide juist zo leuk. Het is slechts een kwestie van meubels verhuizen en het woonplezier kan gelijk beginnen! En dat alles met een tuin pal op het zonnige zuiden en op loopafstand van het centrum.

INDELING BEGANE GROND

Entree – 5 m²
De entree verleent toegang tot de meterkast, de trapkast en is aangesloten aan de gang. De gang verleent vervolgens toegang tot de badkamer, toilet, keuken, woonkamer, garage, trapopgang naar de eerste verdieping en de twee slaapkamers op de begane grond. Vloer: laminaat (lichte eiken kleurstelling). Wanden: spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Toilet
De nieuwe toiletruimte (bouwjaar oktober 2017) is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje. Vloer: tegelwerk (grijs). Wanden: gedeeltelijk tegelwerk (wit)/gedeeltelijk spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Woonkamer – 36.5 m²
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruimte heeft voor een deel een hoog plafond (speelse vide) waardoor de woonkamer een ruime uitstraling heeft. Met dank aan de grote raampartijen is deze ruimte ook erg licht. De woonkamer is aangesloten aan de halfopen keuken. De houthaard in het midden maakt van de woonkamer een sfeervolle ruimte. Vloer: laminaat (lichte eiken kleurstelling). Wanden: spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Keuken – 16.2 m²
De keuken (bouwjaar 2017) is deels afgeschermd van de woonkamer maar heeft een open karakter. Ook dit maakt de indeling weer anders dan anders. Bij het ontwerp van de keuken zijn er goede keuzes gemaakt waarbij er is gekozen voor een parallelle keukenopstelling met witte kastfronten met een luxe uitstraling en apparatenwand. Dit zien we o.a. weer terug in het aanrechtblad die een stijlvolle ‘natuursteen-look’ heeft. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast met vriesgedeelte (Zanussi), 4-pits inductie kookplaat (Zanussi), afzuiginstallatie (Viva), vaatwasser (Grundig), een inbouw koffiezetmachine (ETNA) en een combi-oven (ETNA). Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. Vloer: laminaat (lichte eiken kleurstelling). Wanden: spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Badkamer – 4 m²
De volledig nieuwe badkamer is gelegen op de begane grond. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, thermostaatkraan en een wastafelmeubel. Vloer: tegelwerk (grijs). Wanden: gedeeltelijk tegelwerk (wit en grijs)/gedeeltelijk spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 1 – 8.8 m²
De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een zicht op het straatbeeld. De lichte ruimte is voorzien van een draairaam met een ventilatierooster. Vloer: casco. Wanden: spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).


Slaapkamer 2 – 13 m²
De tweede slaapkamer bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning met een zicht op het straatbeeld. De lichte ruimte is voorzien van een draairaam met een ventilatierooster. Deze slaapkamer is daarnaast ook voorzien vaan een inbouwkast. Vloer: casco. Wanden: spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – 18 m²
De overloop op de eerste verdieping verleent toegang tot het dakterras, toilet, technische ruimte met c.v. combiketel en de drie slaapkamers. Vloer: casco. Wanden: spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 3 – 6.3 m²
De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De ruimte is voorzien van een dakraam en een schuin dak. Vloer: casco. Wanden: beton. Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 4 – 8.7 m²
De vierde slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het dakterras. Vloer: casco. Wanden: spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Slaapkamer 5 – 15 m²
De vijfde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning met een zicht op de achtertuin. Vloer: casco. Wanden: spuitwerk (wit). Plafond: spuitwerk (wit).

Toilet
De nieuwe toiletruimte (bouwjaar oktober 2017) op de eerste verdieping is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje. Vloer: tegelwerk (grijs). Wanden: gedeeltelijk tegelwerk (wit)/gedeeltelijk spuitwerk (wit). Plafond: hout (wit).

ALGEMEEN

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is met zijn 50 m² (10 meter lang, 5 meter breed) zeer royaal. De tuin vereist het nodige onderhoud. De erfafscheiding bestaat uit een schutting en een haag. Naast de achtertuin is de woning voorzien van een ruim dakterras van maar liefst 37 m2. Dit dakterras is gelegen boven de garage.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Werkendam - Werkensedijk 21

€375.000 k.k. meer

Sleeuwijk

Kopen = Bouwen!

Sleeuwijk - Waterlinie 169 8

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 169 9

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk

Arkel - Vlietskade 1058

TE KOOP: EEN DROOM(HUIS) RECENT VOLLEDIG GEMODERNISEERD!

Vraagprijs: €395.000 k.k. meer

Gorinchem - Vaandrig 79

Koopprijs: €355.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 84

Koopprijs: €365.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 81

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]