menu ?

HOOGBLOKLAND

Dorpsweg 60

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 269.000,-


6 908 m³ 305 m² 218 m²
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 1
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 2
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 3
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 4
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 5
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 6
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 7
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 8
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 9
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 10
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 11
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 12
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 13
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 14
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 15
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 16
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 17
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 18
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 19
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 20
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 21
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 22
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 23
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 24
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 25
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 26
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 27
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 28
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 29
 • Eengezinswoning HOOGBLOKLAND Verkocht 30

TOPPER! Zoveel huis voor een scherpe prijs, bent u de nieuwe eigenaar? ‘Liefde op het eerste gezicht’. Om dat gevoel kun je niet heen bij binnenkomst in deze fantastische vrijstaande woning met maar liefst 6 slaap-/werkkamers, een heerlijke tuin en parkeerruimte op eigen erf. De woning is in 1998 voorzien van een geheel nieuw dak. Gezien het bouwjaar (1890) zijn er diverse authentieke elementen bewaard gebleven zoals de antieke tegels in de hal, de prachtige voordeur en de hoge balkenplafonds. Absoluut een bezichtiging waard!

Historie
Naast een praktische indeling beschikt het pand over ongekend veel ruimte. U treft deze fraaie, eeuwenoude woning aan op één van de meest prominente plekken in Hoogblokland op de hoek van de Dorpsweg en de Beemdweg en na binnenkomst is gegarandeerd iedere bezoeker verrast! Dit voormalige postkantoor draagt een rijke historie met zich mee, hetgeen zich zowel in- als extern laat vertalen in tal van authentieke, sfeerbepalende details. Let u bijvoorbeeld eens op de ingezwenkte lijstgevel, het loket en de inbouwkast in de hal, welke gebruikt werd als kluis. De 2 parkeerplaatsen onder het afdakje, die op het perceel aanwezig zijn, zijn te bereiken via de Beemdweg.

INDELING BEGANE GROND

Hal – ca. 5.4 m²
Achter de statige voordeur met gietijzeren rooster bevindt zich de entree. De toon is gezet, een prachtige entree. Deze mooie hal beschikt nog over een loket en een diepe inbouwkast, welke vroeger dienst deed als kluis. Op zijn beurt geeft de hal ons toegang tot de zijkamer alsmede de woonkamer. Tenslotte bevindt zich hier voldoende ruimte voor uw garderobe. Vloer: mooie authentieke vloertegels met motief. Wanden: granol. Plafond: balken plafond.

Zijkamer – slaap-/werkkamer 1 – ca. 13,4 m²
Een (extra) ruimte om naar eigen wens in te vullen. Deze kamer is gelegen aan de rechtervoorzijde van de woning en beschikt over een inbouwkast. Vloer: vloerbedekking. Wanden: behang. Plafond: balken plafond.

Woonkamer met eetkamer – ca. 46.9 m²
Ruim en bijzonder sfeervol: dat is treffende beschrijving van de riante L-vormige woonkamer welke over de volle breedte van de woning is gesitueerd. De woonkamer en eet-/opkamer vormen een geheel maar door middel van een hoogteverschil wordt toch een tweedeling gecreëerd. De woonkamer is daarbij lager gesitueerd dan de eetkamer. Rondom de openhaard is het ongetwijfeld genieten van mooie winteravonden. De woonkamer is zeer sfeervol mede door de hoge (2.95 m) balken plafonds, een prachtige deur met geslepen glas en de paneeldeuren voor de inbouwkasten. Tenslotte heeft u hiervandaan toegang tot de achtergelegen keukenruimte. Vloer: antiek eiken vloerdelen en de opkamer is voorzien van vloerbedekking. Wanden deels voorzien van behang, schoon metselwerk en het overige bestaat uit nieuw stucwerk. Plafond: mooi hoog (2.95 m) plafond met balken.

Leefkeuken – ca. 27 m²
De keukenruimte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft door het flinke gevelraam een mooi uitzicht op de achtergelegen tuin. Ook de keukenruimte beslaat de volle breedte van de woning. Er is hier dan ook ruim voldoende plaats om een eethoek te plaatsen. De keukenunit, welke hier opgesteld is uitgevoerd in schoon metselwerk. De deuren en kastjes zijn van hout. De unit is verder voorzien van diverse inbouwapparaten, waaronder een 4-pitsgascomfort; oven; afzuigkap en dubbele spoelbak. Het werkblad is deels onder het buitenraam geplaatst, zodat u tijdens uw bezigheden voldoende lichtinval heeft. Ook treffen we hier de trapopgang naar de verdieping en hebben we toegang tot de kelder en het achterportaal. Ook in de keuken is sprake van een niveauverschil t.o.v. de woonkamer. Vloer: plavuizen. Wanden: granol. Plafond: balken plafond.

Kelder
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruime kelder, deze heeft stahoogte en kan prima dienst doen als provisieruimte en wijnkelder.

Achterportaal – ca. 1.2 m²
Het kleine achterportaal geeft ons toegang tot het toilet en de achtergelegen bijkeuken/berging.

Toilet – ca. 1.3 m²
De toiletruimte is voorzien van toilet en handwasfonteintje. Vloer: plavuizen, wanden: houten stroken, plafond: houtwol cement platen.

Inpandige berging / wasruimte – ca. 14.1 m²
Een praktische bijkeuken/berging waar zich o.a. de aansluitingen voor de was-/droogapparatuur bevinden. Ook is er een zoldertje aanwezig.

INDELING 1E VERDIEPING

Overloop – ca. 5.4 m²
De overloop geeft ons toegang tot de badkamer en een lange gang geeft ons vervolgens toegang tot de 5 slaapkamers. Tevens heeft u hiervandaan middels een vlizotrap toegang tot de ruime berg zolder en is er een 3-deurs schuifwand kast aanwezig. Vloer: vloerbedekking. Wanden: behang. Plafond: houtwol cement platen.

Slaapkamer 2 – ca. 20.4 m²
Deze (ouder)slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Een royale slaapkamer welke de volledige breedte van de woning benut. Deze slaapkamer is voorzien van een wastafel. Vloer: vloerbedekking. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 3 – ca. 10 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de rechterzijde van de woning en voorzien van een dakkapel. Vloer: laminaat. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 4 – ca. 10 m²
Deze derde slaapkamer is gesitueerd aan de linkerzijde van de woning. Ook hier is een dakkapel geplaatst. Vloer: vloerbedekking. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 5 – ca. 6.8 m²
Deze vierde slaapkamer is gesitueerd achter slaapkamer 2. Vanuit deze kamer is het toilet bereikbaar. Ook hier is wederom een dakkapel geplaatst. Vloer: laminaat. Wanden: houten stroken. Plafond: gipsplaten.

Toilet - ca. 1,2 m²
De toiletruimte is uitgevoerd in een witte kleur. Vloer: tegels. Wanden: deels tegels, deels stucwerk. Plafond: gipsplaten.

Slaapkamer 6 – 7.9 m²
Tenslotte de laatste slaapkamer, deze is qua maatvoering de kleinste. Vloer: laminaat. Wanden: behang. Plafond: gipsplaten

Badkamer – 10.5 m²
De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douchecabine en een wastafel. De ruimte wordt op een natuurlijke wijze geventileerd door middel van een draai-/kiepraam. Vloer: zeil. Wanden: houten stroken en deels voorzien van betegeling. Plafond: houtwol cement platen met inbouwspots.

Rondom de woning
Zowel vanuit de woning als aan de linkerzijkant heeft u toegang tot de achtertuin. De tuin is op een leuke wijze aangelegd met diverse beplantingen en sierbestrating. Er is verder op eigen terrein plaats voor 2 auto’s, waarvan 1 plaats onder het afdak. Wanneer we naar de rechterzijkant van de woning lopen treffen we hier nog een aparte aangebouwde ruimte aan waar de c.v. ketel is opgesteld. Deze ruimte meet circa 1,82 m x 1,32 m.

Oplevering
In overleg

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Een buitenkans. Nu in prijs verlaagd en hierdoor is dit een ongekende lage vraagprijs voor een vorstelijk woonhuis van 564 m³.

Sleeuwijk - Waterlinie 142

Koopprijs: €270.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 29

Koopprijs: €280.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 103

Koopprijs: €264.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 105

Koopprijs: €259.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 107

Koopprijs: €266.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 109

Koopprijs: €269.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 111

Koopprijs: €259.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 113

Koopprijs: €259.950 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 115

Koopprijs: €269.950 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]