menu ?

Hardinxveld-Giessendam

Peulenstraat-zuid 84 A

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.


5 570 m³ 166 m² 141 m²
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 1
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 2
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 3
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 4
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 5
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 6
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 7
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 8
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 9
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 10
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 11
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 12
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 13
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 14
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 15
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 16
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 17
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 18
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 19
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 20
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 21
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 22
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 23
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 24
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 25
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 26
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 27
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 28
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 29
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 30
 • Eengezinswoning Hardinxveld-Giessendam Verkocht 31

Modern en groots uitgevoerd is deze vrijstaande (nieuwe) woning met mansardekap, luxe woonkeuken, zitkamer, dakterras, 5 slaapkamers, twee badkamers, royale voortuin en heel veel ruimte. Onder architectuur ontwikkeld en opgeleverd in 2010 en in 2013 uitgebouwd. Gesitueerd aan de Peulenstraat-Zuid op loopafstand van het levendige centrum en een speeltuintje achter het huis. Bescheiden oogt deze woning aan de buitenzijde en eenmaal binnen weet u niet wat u ziet, wauw wat bijzonder! De woning levert een groot aantal vierkante meters ruimte op verdeeld over drie woonlagen. Door de indeling (3 woonlagen en 2 badkamers) is de woning zeer geschikt voor een gezin met opgroeiende kinderen. De hellende lijnen van het dijktalud zijn op uitmuntende wijze doorgevoerd in het split level ontwerp. Kortom: Een fantastisch mooi huis dat beslist uw bezichtiging waard is!

Schoonheid, kwaliteit, luxe en comfort op een geweldige locatie. Dat zijn steekwoorden die
uitstekend passen bij dit unieke object. Met trots bieden wij dan ook dit bijzonder mooie object aan. De styling van deze woning is adembenemend mooi en de sfeer is uitermate warm en luxe. Een object dat u moet beleven en proeven. Een prachtig object voor wie op zoek is naar exclusief luxueus wonen eventueel in combinatie met werken, nabij alle voorzieningen en uitvalswegen!

INDELING DIJK-NIVEAU

Entree/hal – ca. 2 m²
Entree met toegang tot het toilet en de woonkeuken. Ook is hier de meterkast (9 groepen + 5x aardlekschakelaar, 2010 en 2013) opgesteld. De voordeur is voorzien van een rolluik. Vloer: tegels, zwart. Wanden: structuur pleisterwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Toilet – ca. 1.50 m²
Het toilet is voorzien van een strak zwevend toilet met design fonteintje. Vloer: tegels, zwart. Wanden: deels witte tegels, deels structuur pleisterwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Woonkeuken met eetkamer – ca. 32.7 m²
Aan de voorzijde van de woning is de eetkamer gesitueerd met luxe SieMatic eilandkeuken en ruim plaats voor een grote eettafel. Binnen de keukenruimte staat een geweldige eilandkeuken (2010), welke is uitgevoerd in een eigentijdse hoogglans witte kleurstelling. Deze inbouwunit is meer dan compleet als we letten op de diverse inbouwapparaten die in deze unit zijn geïntegreerd. Op het keukenblok ligt een composiet natuursteen zwart werkblad, waarin een spoelunit met quooker en een 5-pits gaskookplaat is opgenomen. Aan inbouwapparaten is het volgende aanwezig, te weten: een combioven, een vaatwasmachine, een koelkast, een vriezer en een strakke afzuigkap, uitgevoerd in RVS. De apparatuur is van het merk Atag. Verder is de unit uitgerust met veel bergruimte o.a. brede strakke laden en hoge kasten. Vloer: tegels, zwart. Wanden: structuur pleisterwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit.

Zitkamer – ca. 20 m² (2013 vergroot en uitgebouwd)
Vanuit de woonkeuken is via een hardhouten trap met 5 treden het lagere level bereikbaar waarin de zitkamer is gesitueerd. Deze ruimte is in 2013 nieuw aangebouwd. Dankzij de vide met galerij worden de zitkamer en de hoger gelegen woonkeuken op fraaie wijze met elkaar verbonden. De afwerking oogt eigenzinnig en origineel met zicht op de hoger gelegen keuken. De sprekende glazen achtergevel met dubbele openslaande tuindeuren naar het balkon en naastgelegen lichtramen zijn een ware eyecatcher en maken een buitengewone indruk. Vloer: tegels, zwart met bruine kleurzweem. Wanden: structuur pleisterwerk, wit. Plafond: spuitwerk, wit. Balkon – ca. 6.1 m² Direct bereikbaar vanuit de zitkamer.

ONDERSTE LEVEL (SOUTERRAIN)

Overloop – ca. 6.3 m²
Vanuit de woonkeuken is de tap naar het souterrain bereikbaar. De overloop geeft toegang aan 3 slaapkamers, kast met witgoed aansluitingen en een badkamer. Ook is er een deur naar buiten (met rolluik), welke uitkomt aan de zijkant (westzijde) van de woning, looppad voorzien van betonvloer direct naast de woning aan de westzijde. Vloer: tegels, zwart. Wanden: structuur pleisterwerk, wit. Plafond: gipsplaten, wit latexverf.

Masterbedroom/slaapkamer 1 – ca. 15.1 m²
Deze slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een walk-in closet en eigen badkamer. De prachtige matglazen deur geeft u direct toegang tot de design badkamer. Vloer: vloerbedekking, wit. Wanden: structuur pleisterwerk, wit/zwart. Plafond: gipsplaten, wit latexverf met inbouwverlichting.

Badkamer – ca. 5.1 m²
Deze badkamer is voorzien van alle denkbare comfort die uitnodigt tot ontspannen en bijkomen. Met mooie materialen, neutrale kleurtinten en hoogwaardige accessoires biedt deze woonbadkamer een zeer behaaglijke sfeer en is voorzien van een wit design wastafelmeubel met spiegel, zwevend blokmodel toilet en een aparte glazen douchecabine met praktische nis in de wand. Sanitair is van het Merk Villeroy & Boch. Mechanische ventilatie en raam in de achtergevel aanwezig. Vloer: groot formaat tegels, wit. Wanden: tegels, zwart en deels met verrassende reliëf tegels achter het wastafelmeubel. Plafond: gipsplaten, wit latexverf met strakke inbouwverlichting.

Slaapkamer 2 – ca. 9.2 m²
Gesitueerd aan de voorzijde van de woning met lichtraam in de oostgevel. Vloer: vloerbedekking, antraciet kleurstelling. Wanden: structuur pleisterwerk. Plafond: gipsplaten, wit latexverf.

Slaapkamer 3 – ca. 6.9 m²
Gesitueerd aan de voorzijde van de woning met lichtraam in de westgevel en voorzien van een praktische ruime trapkast met dubbele deuren. Luik met vlizotrap naar de zolderberging. Vloer: tegels, zwart. Wanden: structuur pleisterwerk. Plafond: gipsplaten, wit latexverf.

CV-kast - wasruimte
Aparte kast met opstelplaats van de HR-combiketel, type Intergas Kompakt HR, bouwjaar 2010 en de witgoed aansluitingen.

VERDIEPING

Overloop – 3.25 m²
Via een trap in de woonkeuken is de slaapverdieping bereikbaar. De overloop fungeert als verkeersruimte tussen de drie aanwezige slaapkamers en de tweede badkamer. Vloer: vloerbedekking, donkerbruin. Wanden: structuur pleisterwerk. Plafond: gipsplaten, wit latexverf.

Slaapkamer 4 – ca. 14.60 m²
Deze vierde slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde (noordzijde) van de woning met toegang tot een geweldig groot groot dakterras. Deze kamer is ruim voorzien van bergruimte door middel van twee grote inbouw schuifwandkasten met spiegeldeur en mosgroene eyecatcher. Thans in gebruik als schoonheidssalon en kantoor. Het raam en de deur zijn voorzien van rolluiken. Vloer: laminaat, lichte houtstructuur. Wanden: structuur pleisterwerk. Plafond: gipsplaten, wit latexverf.

Dakterras – ca. 22 m²
Ook aan de buitenzijde is optimaal gebruik gemaakt van de etagering door op het dak level een ruim dakterras te creëren voorzien van kunstgras en direct bereikbaar vanuit de slaapkamer. Slaapkamer 5 – ca. 8 m² Gesitueerd aan de voorzijde van de woning (zuidzijde) met raam in de voorgevel (met rolluik). Vloer: vloerbedekking, donkerbruin. Wanden: structuur pleisterwerk, grijs/roze en deels dakplaten. Plafond: gipsplaten, wit latexverf.

Slaapkamer 5 – ca. 8 m²
Gesitueerd aan de voorzijde van de woning (zuidzijde) met raam in de voorgevel (met rolluik). Vloer: vloerbedekking, donkerbruin. Wanden: structuur pleisterwerk, grijs/roze en deels dakplaten. Plafond: gipsplaten, wit latexverf.

Badkamer 2 – 5.7 m²
De tweede zonnige badkamer is volledig betegeld en voorzien van een hoek Whirlpool ligbad met handdouche en thermostaatkraan, een inloop douche, een dubbel en strak wastafelmeubel met spiegel, kastjes en verlichting en een derde zwevend toilet. Mechanische ventilatie. Raam in de voorgevel met rolluik. Vloer: tegels, donkere kleurstelling. Wanden: tegels in een lichte kleurstelling. Plafond: gipsplaten, wit latexverf met inbouwverlichting.

BUITENOM

Tuin
De heerlijke tuin is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en heerlijk zonnig, pal op het zuiden en meet circa 10 meter breed x 4/6 meter diep. Via de westzijde is er een looppad naar beneden. Achter de woning is een kleine strook grond ca. 3.50 x 7 m met houten berging en aluminium dak (2.50 m x 3.00 m) en omgeven door schuttingen. Poort naar het achtergelegen terrein met speelplaatsje en parkeerruimte. Dakterras 22 m² en balkon 6.1 m².

Bouwkundige gegevens en isolatie
•De woning is compleet geïsoleerd dak en vloeren en geheel dubbele beglazing HR++.
•De verwarming en warmwatervoorziening geschieden middels een cv-ketel.
•Type ketel: HR Intergas Kompact, 2010.
•Vloerverwarming in woonkamer en badkamer.
•Elektrische installatie conform NEN1010 voorzien van 9 groepen en 5 aardlekschakelaars.
•In 2013 is de achterzijde uitgebouwd, extra zitkamer.
•De gevelkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout, Meranti.
•Metselwerk gevels, geel genuanceerd.
•Borstwering donkerrood/bruin.
•Boeidelen afgetimmerd met watervast multiplex, kleur wit.
•Binnendeur kozijnen staal. Mechanische ventilatie.
•Goten zijn in zink uitgevoerd.
•Balkonhek gegalvaniseerd (grijs).
•Rookmelders.
•Ventilatieroosters.
•Het woonhuis is in 2010 gebouwd volgens de toenmalige, geldende bouwregelgeving en verkeert in een goede bouwkundige staat en goede staat van onderhoud.

Bewoners vertellen
Verliefd vanaf het eerste moment. Het kost ons moeite dit fantastische huis te verlaten. Zoveel luxe aangebracht, zoveel ruimte en ook nog eens in de buurt van alle (winkel) voorzieningen van het dorp. Aangezien we ons sociale leven in Gorinchem hebben, blijven we heen en weer rijden. Dit huis zouden we graag op willen pakken…. , met pijn in het hart staat het nu te koop. Wij wensen de nieuwe bewoners evenveel geluk met dit heerlijke huis als wij ondervonden hebben.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

Gorinchem

Werkendam

Nieuwendijk

Werkendam

KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND JAREN DERTIG HUIS!

Gorinchem - Vaandrig 79

Koopprijs: €355.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 80

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 81

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 82

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem - Vaandrig 83

Koopprijs: €345.000 v.o.n. meer

Gorinchem

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]