menu ?

Gorinchem

Dokter Bauerstraat 13

Eengezinswoning

Vraagprijs: € 215.000,- k.k.


4 418 m³ 179 m² 119 m²
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 1
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 2
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 3
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 4
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 5
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 6
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 7
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 8
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 9
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 10
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 11
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 12
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 13
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 14
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 15
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 16
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 17
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 18
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 19
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 20
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 21
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 22
 • Eengezinswoning Gorinchem Te koop 23

Op een rustige locatie, aan de buitenrand in de wijk “Stalkaarsen” gelegen royale eengezinswoning met flinke voor en achtertuin en stenen berging die binnendoor bereikbaar is. De achtertuin grenst aan een brede groenstrook. De woning is voorzien van 4 slaapkamers en geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het pand ligt in de ruim opgezette wijk Stalkaarsen, in de directe nabijheid van scholen, winkels en overige voorzieningen. Deze voormalige huurwoning is gesitueerd in een fraaie, rustige woonwijk en heeft een beetje extra liefde en aandacht nodig.

INDELING BEGANE GROND

Entree – ca. 5.6 m²
Deze entree verleent toegang tot de woonkamer, de berging en de trapopgang naar de verdieping. Daarnaast is er plaats voor de meterkast (4 groepen) en het toilet. Vloer: tegels.

Toiletruimte
De toiletruimte voorzien van een staand toilet en een fonteintje. Vloer: tegels.

Woonkamer – ca. 28 m²
Zeer royale doorzon woonkamer met veel lichtinval. Vanuit deze ruimte is de keuken bereikbaar alsmede een voorraadkast. Via de achterdeur is de zonnige achtertuin te bereiken. Vloer: laminaat en tegels.

Keuken – ca. 10.8 m²
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een groot lichtraam met leuk uitzicht op de voortuin. De rechte keukenopstelling is voorzien van een beige keukenblok gecombineerd met een kunststof aanrechtblad waarin een dubbele spoelunit is opgenomen. De achterwand is betegeld met beige tegels. Vloer: tegels.

INDELING EERSTE VERDIEPING

Overloop – ca. 4.9 m²
Deze overloop verleent toegang tot een drietal slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Tevens is er een vaste kast aanwezig. Vloer: beton.

Slaapkamer 1 – ca. 13.6 m²
Deze royale ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: beton.

Slaapkamer 2 – 11.3 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Vloer: beton.

Slaapkamer 3 – ca. 8 m²
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vloer: beton.

Badkamer – ca. 4,3 m²
De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien een ligbad, een tweede toilet en een wastafel met spiegelkast. Ook is hier de wasmachine aansluiting aanwezig. Ventilatie door middel van een klepraampje. De badkamer is geheel betegeld.

INDELING TWEEDE VERDIEPING

Voorzolder – ca. 8 m²
Via de open trapopgang is de voorzolder/overloop met klein dakraam bereikbaar. Hier is de CV opstelplaats met de gasgestookte Intergas combi-ketel, bouwjaar 2010. Deze voorzolder verleent toegang tot de vierde slaapkamer. Vloer: beton.

Slaapkamer 4 – ca. 15.7 m²
De royale vierde slaapkamer is voorzien van een groot dakraam, waardoor dit een heerlijk lichte ruimte is. Achter de knieschotten is er veel bergruimte gecreëerd. Vloer: beton.

ALGEMEEN

Tuin
De tuin is gesitueerd op het westen. De achtertuin is bestraat met sierstenen en heeft vrolijke borders. De erf afscheiding bestaat uit houten schuttingen, u zit er volledig vrij. In de ruime voortuin is een extra houten berging geplaatst.

Stenen berging – ca. 6.1 m²
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een berging. Deze praktische ruimte is zowel van buiten als van binnen bereikbaar.

Ligging
De wijk Stalkaarsen heeft een zéér gunstige ligging ten opzicht van het winkelcentrum PIAZZA, scholen, sportvelden, ziekenhuis en de uitvalswegen A 27 en A 15 gelegen. Kortom een ideale gezinswoning.

Onderhoud
De woning is geheel voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing en is redelijk onderhouden. Toch blijft er genoeg over om deze woning geheel naar uw eigen hand te zetten. Gezien de scherpe prijs is dit de ideale woning voor de starter of doe-het-zelver.

Bijzonderheden
Notaris: Projectnotaris van toepassing. Omdat het hier om ouder onroerend goed gaat en de eigenaar er zelf nooit heeft gewoond (voormalige huurwoning) worden door de verkoper de onderstaande clausules en bepalingen opgenomen in de koopovereenkomst.

Staat van het onroerend goed, gebruik
Aan de verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Onderhoudstoestand woning
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en daardoor koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

KenmerkenLiggingVergelijkbare panden

GORINCHEM

Papendrecht

Gorinchem - Wijnkoperstraat 373

Vraagprijs: €213.000 k.k. meer

Werkendam - Wierinxwal 13

SUPER SFEERVOL!

Vraagprijs: €209.000 k.k. meer

Gorinchem

Twee balkons aanwezig, hartje binnenstad!

Sleeuwijk - Waterlinie 144

Koopprijs: €232.500 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 148

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 150

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 152

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer

Sleeuwijk - Waterlinie 154

Koopprijs: €235.000 v.o.n. meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]